counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Золота хвилина доби: коли загадати бажання, щоб воно збулося


Переглядів: 294


Золота хвилина доби: коли загадати бажання, щоб воно збулося

Як багато сил та часу ми витрачаємо на те, щоб здійснити нашу мрію! На даний момент існує безліч способів здійснити бажане якнайшвидше. Найпростіший із них — загадати своє бажання у певну хвилину доби.

Кожна людина мріє здобути щастя, і часом здається, що для цього потрібно не так вже й багато. Ми хочемо знайти своє кохання, улюблену роботу, займатися тим, що дозволить нам реалізувати себе, а точніше, ми просто прагнемо до виконання своїх бажань. Багато людей вже перестали вірити в те, що мрії можна втілити в реальність і справді зробити це не зовсім просто. Від вас знадобиться терпіння та зусилля. Однак є спосіб досягти бажаного результату якнайшвидше — для цього необхідно загадати бажання в «золоту хвилину». У цей короткий період у вас з'явиться унікальна можливість знайти все, що ви захочете.

Що таке золота хвилина доби
Перш ніж приступити до втілення своїх бажань, потрібно зрозуміти, чому ця чарівна хвилина називається "золотою" і чим вона відрізняється від інших. Насправді вона справді безцінна для кожної людини, особливо якщо ви зрозумієте її справжній сенс. Уявіть, що в певний момент будь-яке сказане вами слово позначиться на вашому житті, і неважливо, що ви вимовляєте вголос. У ці лічені секунди відкривається канал прямого зв'язку із Всесвітом. Вона неодмінно почує все, що ви забажаєте цієї хвилини. Не рекомендується загадувати бажання, які можуть завдати шкоди оточуючим. Навіть якщо воно здійсниться, то його негативний сенс може позначитися і на вашому житті.

Важливо, щоб ваше бажання стосувалося саме вашого життя. Звичайно, кожен із нас мріє, щоб наші близькі були щасливі та здорові. Однак про своє благополуччя вони можуть подбати самі, ваша ж мрія має стосуватися тільки вас.

Також заборонено загадувати бажання, вживаючи у своїй частинку «не». Наприклад, якщо ви прагнете міцного здоров'я, скажіть «хочу бути здоровим», а не «не хочу хворіти». В останньому випадку ви використовуєте заперечення, тому Всесвіт може просто проігнорувати ваші слова.

Пам'ятайте, що, загадуючи бажання, ви повинні бути в хорошому настрої, а значить, у момент настання «золотої хвилини» ваші думки мають бути лише позитивними. Не треба заздалегідь навіяти собі, що ваша мрія не здійсниться. Всесвіт реагує не тільки на те, що ми вимовляємо вголос, але й розуміє те, що ми думаємо. Налаштуйтеся на позитивний лад і уявіть, що ви близькі до своєї мети. Випробуйте ті ж почуття та емоції, які б ви випробували, якби ваше бажання цю ж хвилину втілилося в реальність. Тільки ваша віра в чаклунство і могутність Всесвіту допоможе вам знайти все, що ви забажаєте.

Як розрахувати золоту хвилину
Виявляється, вступити в контакт із Всесвітом не так просто: для цього нам належить лише одна хвилина. Саме в цей короткий момент Вищі сили почують вас і дозволять розповісти про найпотаємніше. Все, що ви побажаєте цієї хвилини, обов'язково виповниться.

Настав час навчитися розраховувати «золоту хвилину» доби. Загадуючи бажання з 1 по 24 число місяця, ви повинні запам'ятати, що число місяця це година, а номер місяця це золота хвилина.

Наприклад, якщо ви хочете загадати бажання 20:03, ви можете зробити це о 20:03. Саме в цей період настане "золота хвилина".

З 25 по 31 число кожного місяця правила розрахунку трохи відрізняються від наведених вище.

Якщо ви бажаєте загадати бажання 31.12, зробити це потрібно о 12:31. Як ви помітили, змінився лише порядок чисел, але на виконання вашого бажання це не вплине. Крім того, це означає, що в Новий рік ви зможете розповісти Всесвіту про свої мрії не лише опівночі. Не забувайте, що у вас є лише 60 секунд, щоб озвучити свою мрію. Не треба звалювати на Всесвіт величезний вантаж: загадуйте на день лише за одним бажанням. У цьому випадку вони здійсняться набагато швидше.

Після того, як ваше бажання здійсниться, ви зможете розпочати життя з чистого листа. Перш ніж приступити до нових починань, потрібно позбавитися негативних спогадів. У цьому вам допоможуть кілька простих, але найефективніших рекомендацій. Нехай усі ваші бажання здійсняться. Будьте щасливі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-0,3084979057312-/ /-pc-/
Top