counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як не зациклюватися на минулому та образах: практики та талісмани, які допомагають прощати себе та інших


Переглядів: 73


Як не зациклюватися на минулому та образах: практики та талісмани, які допомагають прощати себе та інших

Майбутнє не буде відкритим, доки минуле не буде забуте. Це закон, який є актуальним завжди і для всіх. Настав час дізнатися про те, як припинити зациклюватися на минулому і відпустити образи, щоб зробити своє життя кращим.

Часом буває дуже складно вибачити себе чи когось іншого, але якщо цього не зробити, життя не продовжить текти далі. Ви так і залишитеся на одному місці, перебуваючи в негативному стані та настрої. Це зробить вашу енергетику негативною, що може стати причиною проблем зі здоров'ям.

Афірмації

Є безліч різних афірмацій на любов, гроші, успіх, але мало хто знає, що вони також можуть допомогти забути минулі образи. Варто частіше говорити собі:

  • «я забуваю минуле і йду вперед, до нових подій»;
  • «я прощаю себе за свої помилки»;
  • «я прощаю оточуючих їх негатив, тому очищаюся від цього теж»;
  • «Минуле більше не владне наді мною».

Ці фрази можна повторювати так часто, як вам заманеться. Бажано робити це якнайчастіше. Це допоможе перемогти внутрішні негативні програми та почати жити повним життям. Щоб афірмації працювали якнайкраще, можна використовувати для цього талісмани. Таким, наприклад, належить мінерал аметист, який звільняє розум від усього поганого і гармонізує свідомість.

Вчимося дякувати минулому

Потрібно подякувати собі за минулі помилки, бо вони не пройшли даремно. Це проста практика, яка виконується як звичайна афірмація, або включається в медитації.

Наприклад, якщо в минулому довелося зробити якийсь дуже негативний вчинок, то треба сказати собі: «Я дякую Всесвіту за те, що він допоміг мені стати кращим». Історія знає безліч людей, які перемогли депресію та скорботу. Вони прийняли те, що сталося з ними, і стали успішнішими, ніж були раніше. Можливості людини практично безмежні. Межі встановлює кожен для себе.

«Список мудрості»

Це чудова практика, яка доповнює попередню. Експерти радять взяти листок і записати на нього те, чого вас навчили невдача, проблема, горе, вчинок чи людина.
Необхідно перечитувати цей список якнайчастіше — вранці, вдень та ввечері. Можливо, що наступного дня після появи проблеми людина не помічатиме жодних плюсів, але їх ставатиме дедалі більше з кожним днем. Читаючи список у моменти, коли хочеться пошкодувати себе або вдатися до смутку, можна буде вилікувати скорботу і жаль про цю помилку, залишивши тільки найкраще.

Ці листки мудрості можна залишати. Чим більше їх буде, тим швидше людина зможе зрозуміти просту істину про те, що все, що відбувається з нами, веде нас до кращого життя, до очищення від усього зайвого.

Зосередженість на теперішньому

Думки не можна видалити, адже наш мозок не комп'ютер. Зате їх можна замінити чимось. Наприклад, можна зайнятися новою справою, сфокусуватися на актуальних справах та проблемах. У такому разі негативні думки поступово підуть.

Найкращий спосіб перемогти негативні думки про минуле та образи на себе та оточуючих – зайнятися спортом чи якимось новим захопленням. По-перше, це допоможе відволіктися. По-друге, саме тіло налаштується на позитивну хвилю, тому що гормони тривоги та стресу поступляться місцем гормонам задоволення.

На додачу експерти радять ставити вдома такі рослини, як спатифіллум та драцена. Ці "зелені друзі" очищають біополе людини від негативної енергії. Вони вбирають у собі людські страхи, негатив, образи. Ці рослини зцілюють від депресивних думок та допомагають рухатися далі, коли все погано.

Ознайомтеся також з корисними порадами щодо роботи над собою. Якщо ви хочете стати кращою версією себе, то доведеться постійно працювати, адже нічого не відбувається просто так. Почати варто, звичайно ж, з бажання, адже якщо ви читаєте цю статтю, то ви вже на вірному шляху, який обов'язково приведе вас до чогось позитивного найближчим часом. Тільки ви можете керувати своєю долею.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,31986308097839-/ /-pc-/
Top