counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

У здоровому тілі — здоровий дух: які хвороби спричиняє негативна енергетика


Переглядів: 46


У здоровому тілі — здоровий дух: які хвороби спричиняє негативна енергетика

Недуги та хвороби можуть з'являтися не тільки через мікроби або віруси, але навіть через неправильні, негативні думки. Кожна людина схильна до впливу поганого настрою, і це тільки перший сигнал, щоб задуматися.

Головним винуватцем поганого самопочуття є негативна енергетика. Негатив може бути отриманий як ззовні, так і зсередини — коли він створений власними думками. Про те, як думки керують здоров'ям і чому ми хворіємо, ми вже розповідали, проте зараз у високосний рік ця тема актуальна як ніколи.

Енергетика та хвороби
Ми постійно харчуємося енергією космосу, а також залучаємо потоки, що циркулюють довкола нас. Це рух Ці, якому у вченні про енергетику фен-шуй відведено особливу роль. Думки стародавніх мудреців і сучасних екстрасенсів сходяться на тому, що енергія навколишнього світу впливає на нас прямим чином.

Найпоширенішою хворобою, що з негативною енергією, є депресія. З нею дуже важко впоратися, тому що вона посилюється з часом. Втекти від неї важко, а просто перечекати не вдасться. Потрібно боротися зі зневірою, виганяючи його повністю, і не уникати проблеми.

Синдром хронічної втоми – проблема не менша, ніж депресія. І тут ви розбиті фізично. Ви не висипаєтеся та не відпочиваєте. Сон не приносить вам нічого позитивного, хоча має дарувати нові сили. Хронічну втому перемогти можна, але для цього треба взяти всю свою волю до кулака. Заняття спортом, хобі, відмова від шкідливих звичок, відмова від шкідливої ​​їжі, постійний режим - це для багатьох людей страшний сон, однак саме такі заходи зможуть повернути вас у хорошу форму.

Якщо довго піддаватися впливу негативної енергії, можна заробити найсильніший головний біль. Саме тому після важкого дня на роботі або після сварки з близькою людиною у нас іноді ніби розколюється голова. Простежується прямий зв'язок між тим, що ми відчуваємо, та нашим здоров'ям.

Інші хвороби. Навіть банальна застуда може бути наслідком не лише того, що ви легко одягнулися, а й закономірним результатом слабкої, незахищеної енергетики. Організм не бореться з інфекцією на всіх рівнях, а значить, він ослаблений, і необхідно його зміцнити. Фізичне тіло ми звикли лікувати пігулками та препаратами, а ось над здоровим духом замислюємося не завжди.

Як боротися з негативом
Метод перший: думайте про хороше. Негативні думки - це сильне джерело негативної енергії.

Метод другий: перестановка меблів. Якщо наслідувати філософію вчення фен-шуй, то правильною перестановкою меблів можна позбутися хвороб і зміцнити імунітет. Раніше ми описували, як це працює, і ви завжди можете почати з самих основ.

Метод третій: очищайте енергетику робочого місця та свого будинку за фен-шуй спеціальними талісманами та методиками. Про одну з них, найпростішу у виконанні, можна прочитати в нашому матеріалі.

Спосіб четвертий: негативна енергія притягується старими речами. Позбавляйтеся від мотлоху і непотрібних речей, щоб убезпечити себе та своє здоров'я.

Варто зазначити, що мало не залучатиме негатив — необхідно ще й працювати над позитивною енергією. Щоб зробити свою енергетику позитивною, прочитайте нашу статтю про три найкращі перевірені способи. Це допоможе залучити удачу у ваше життя та стати успішнішим. Ви відчуєте приплив бадьорості, гарного настрою і позбавите себе від ризику зазнати якоїсь недуги.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-0,73895502090454-/ /-pc-/
Top