counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

30 речей, яких потрібно позбутися до наступного дня народження: міняємо своє життя на краще


Переглядів: 103


30 речей, яких потрібно позбутися до наступного дня народження: міняємо своє життя на краще

У день народження посилюється зв'язок із Всесвітом, відкривається вільний шлях до нових цілей. Це особливий день для кожного. Однак позитивна енергія різко знижується, якщо ви оточені зайвим.

Секрет успіху  в житті – посилена енергетика. Це важко прийняти, але це правда. Необхідна кількість життєвої сили допомагає нам стати господарем свого життя. А негатив, який люди утримують усередині, перекриває доступ світлої енергії. Поки людина переповнена ним, вона так і ходитиме по колу: зустрічатиме схожих людей і залучатиме однакові події. Кожна людина народжена для того, щоб бути щасливою, то навіщо витрачати себе на гнів, негативні думки та сумніви? Відпустіть минулого себе, доки не настав ваш день, який змінить усе.

Енергетика дня народження

День народження – важливий, навіть чарівний день. Це день, коли посилюється ваш зв'язок із Всесвітом, і він чує всі ваші бажання. У всіх є мрії та певна мета у житті. Все, що потрібне для їх втілення, - це необхідна кількість енергії. Мудреці називають її подихом життя. При народженні нам відміряна невелика кількість життєвої сили, але з кожним роком вона зростає. Ця сила – паливо для реалізації свого призначення, намірів та бажань. Проте що вищий темп життя, то сильніше витрачає себе людина. Енергія спалюється даремно на нелюбі заняття та негативні емоції. Навчіться користуватися нею правильно, і тоді вам будуть доступні успіх, оновлення та радість. Спробуйте відмовитись від 30 речей, що блокують вашу енергію.

30 речей, яких потрібно позбутися

1. Перестаньте робити те, що вас не влаштовує. Життя для того і дане, щоб отримувати від неї задоволення, а не миритися з нею. Виконуйте свій шлях. Займайтеся тим, що надихає вас, мотивує рухатися вперед та покращує настрій.

2. Залиште минуле у минулому. З віком ми починаємо розуміти, що стопорить нас, від чого ми маємо відмовитися. Часом залишитися на місці — це зробити сто кроків тому.

3. Відпустіть сумніви – це вороги вашого розвитку. Неважливо, скільки ви зробили помилок раніше. Це життєвий досвід. Хтось реалізує себе швидко, хтось повільніше. Навіть якщо ви розвиваєтеся повільно, ви вже пішли далеко вперед від тих, хто навіть не намагався.

4. Ліквідуйте звичку про щось шкодувати. Думки про те, що ви можете щось втратити, автоматично стають негативними. Не шкодуйте про те, що зробили чи чогось не зробили, коли була можливість. Ваше життя завжди буде переповнене подіями різного характеру. Все залежить від того, під яким кутом ви на це дивитеся.

5. Досить турбуватися про чужу думку. Ваше життя – тільки ваше. Ви вже почали писати історію свого життя, тож не дозволяйте нікому іншому робити це за вас.

6. Не уникайте проблем. Краще ставтеся до них як можливості стати сильнішими. Ви все одно не зможете позбутися того, що ігноруєте.

7. Перестаньте скаржитися. Якщо вас щось не влаштовує, поміняйте це. Не можете змінити змінити своє ставлення. Порожні скарги – лише струс повітря.

8. Не виправдовуйтесь. Є такий закон життя: захочеш – знайдеш час, не захочеш – знайдеш причину. Відучите себе від виправдань. Якщо ви дійсно щось хочете зробити, то у вас будуть способи цього досягти, якщо ні — отже, не так і хотілося.

9. Скажіть «ні» лінощі та умовностям. Ви ніколи не станете успішною людиною, якщо шукатимете легкі шляхи. У житті ви отримуєте не те, що хочете, а те, чого ви досягли власними зусиллями.

10. Не наступайте на ті самі граблі. Людина не може зробити одну й ту саму помилку кілька разів. Якщо ви знову повторюєте її, це не помилка, а ваш вибір.

11. Не ідеалізуйте нічого. Завищена планка очікувань, нескінченні пошуки ідеалу – бар'єр на шляху до успіху. Відкиньте поняття про досконалість. Поки ваша голова буде забита думками про щось незбагненне, ви не наблизитесь до мрії.

12. Перестаньте думати, що все найкраще залишилося за спиною. Навіть зараз ви продовжуєте творити своє життя. Навчіться мислити позитивно, вирішивши для себе, що кожен новий день кращий за колишній.

13. Змиріться з тим, що ви не завжди отримуватимете те, що хочете. Всесвіт працює за своїми законами, які іноді не піддаються логічному поясненню. Тому приймайте як даність будь-які поразки, навіть якщо ви витратили на досягнення бажаного багато зусиль. Тоді в чомусь іншому вам усміхнеться несподівана удача.

14. Перестаньте боротися за справедливість. Життя несправедливе, і якщо ви очікуєте, що на вашу чесність світ відповість тим самим, ви помиляєтеся. Ви ж не домовляєтеся з левом, щоб він не нападав на вас, бо ви не напали на нього.

15. Не можна думати, що ви гірші за інших. Кожна людина має свої приховані здібності, які роблять її індивідуальною. Менш думайте, що у вас щось виходить гірше, ніж у іншого. Краще вилікуйте невпевненість у собі, відмовившись від звички порівнювати.

16. Відпустіть очікування. Мрійте, будуйте плани, сподівайтеся на краще, але не живіть цим. Події життя можуть різко повернути у протилежний бік. Від цього ніхто не застрахований. Успіх людини на 90% залежить від того, як вона реагує на різкі зміни.

17. Не чекайте на зручний випадок. Ви можете прожити все життя, чекаючи відповідного моменту, так і не дочекавшись його. Все тому, що його не існує у природі, він у вас у голові. Кожне сміливе рішення вже прорив уперед. Не обмежуйте себе, довіряйте внутрішньому голосу.

18. Забудьте про потребу у комфорті: великих людей виховує хаос. Звичайно, ви часто чули фразу «пора виходити із зони комфорту». І зараз справді час. Справжнє життя вирує за межами зручності. Якщо ви хочете жити повним життям, доведеться перемогти незручності. Без перемоги немає особистісного зростання.

19. Неможливо підготуватися до всього, що станеться у вашому житті. Всі ми люди, і талант помилятися у нас у крові. Ви не можете знати все наперед, це не потрібно. Просто робіть все у міру своїх сил та можливостей, і згодом ви обов'язково станете першокласним майстром. Не той великий, хто ніколи не падав, а той великий, хто падав і встав.

20. Не впадайте у крайнощі. Небезпечно жити правилом "все чи нічого". Це дві крайності між удачею та повним провалом. Намагайтеся жити між ними, цінуйте золоту середину. Жага успіху не повинна добратися до ваших думок, а страх невдачі - оселитися у вашому серці.

21. Вибачте всі помилки. Ви могли б зробити інакше, але не стали. Отже, так мало бути, вам це було потрібне. Ставтеся до поразок як накопичення важливого досвіду. Тільки на своїх помилках можна побудувати сходи на успіх Олімп.

22. Не варто прогинатися під мінливий світ, він має прогнутися під вас. Не дозволяйте злободенним проблемам перемагати вас день у день. Без бою немає перемог. Початок чогось вартісного і великого — завжди тяжке випробування сили духу та віри в себе. Ніколи не здавайтесь, навіть якщо весь світ буде проти вас.

23. Залишіть зайве хвилювання. Надмірне занепокоєння не позбавить вас від проблем, воно здолає олії у вогонь. Коли ви злякані, ви дезорієнтовані і не здатні тверезо мислити. У такому стані ви можете піти хибним шляхом і втратити удачу. Не створюйте проблем на порожньому місці, контролюйте свої емоції.

24. Не купуйте те, що вам не потрібно. Рекламники годують людей товарами та послугами, яких ті не потребують. Наш світ переповнений нав'язаною думкою, але від цього легко відмовитись. Вирушаючи в магазин за будь-якими речами, думайте про їх важливість, а не про матеріальну цінність, вірте собі, а не рекламі, і вгамовуйте покупкою життєву потребу, а не зарозумілість. Багатство простіше знайти, задовольняючись малим.

25. Перестаньте шукати причини невдач. Найкраще сконцентруватися на тому, що ви вже маєте. Шукайте якості, які допоможуть вам стати щасливішими. Позитивне мислення все змінює.

26. Уникайте лицемірства. Не робіть із себе хорошу людину, якщо такою не є. Потрібно навчитися бачити як свої переваги, так і недоліки, які можна змінити.

27. Не порівнюйте себе з іншими людьми. Завжди знайдеться хтось розумніший, успішніший, багатший чи красивіший, але це не повинно хвилювати вас. Уникайте оцінного судження.

28. Тримайте себе у руках. Потрібно залишатися сильним навіть тоді, коли все довкола летить під укіс. Візьміть своє життя під контроль, перш ніж воно почне керувати вами.

29. Не будьте імпульсними. Ніколи не робіть нічого на гарячу голову, якщо не хочете потім розгрібати зайві проблеми.

30. Не можна ставити потреби людей вище за своїх. Допомагайте, скільки вважаєте за потрібне, але ніколи не дозволяйте користуватися собою. Слухайте інших людей, але не втрачайте своєї думки.

Найскладніше завдання — ухвалити рішення змінити себе та своє життя. Мабуть, це найважче випробування, з яким ми можемо мати справу. Але не втрачайте віри у себе. Поставте собі за мету сформувати корисні звички до наступного дня народження. Складно лише розпочати. Будь-яка зміна за межами зони комфорту — радісна, але дуже нервова подія. Підсвідомо ми намагаємося протистояти змінам, бо боїмося всього нового. Тому дійти другого пункту виходить не у всіх, але тих, хто спробував, вже не зупинити. Перепишіть історію свого життя. Успіхів вам


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
більше матеріалів
/-0,29541897773743-/ /-pc-/
Top