counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

10 думок та дій, які позбавляють нас життєвої сили


Переглядів: 125


10 думок та дій, які позбавляють нас життєвої сили

Багато людей помилково вважають, що їхні слова та думки зникають безвісти, однак це не так. Все, що ви робите і що думаєте, має особливе значення, тому що визначає ваше майбутнє.

Щоб негативні програми не захаращували свідомість, потрібно більше, ніж просто обережність. Необхідно позбутися невпевненості, депресії та наслідків, що породжуються цією недугою. Ми вже писали про те,  як позбутися негативних програм, але краще не допускати їхньої появи. Думайте про майбутнє якнайчастіше, але не дозволяйте негативній енергетиці просочуватися у ваше життя.

Відмінності сильної людини від слабкої

Сильна енергетика та слабка – це діаметрально протилежні стани людини. Це як плюс і мінус, чорне та біле. Життєві сили не залишатимуть вас, якщо ви не сприятимете ослабленню вашої аури, вашого біополя.

Щоб біополе залишалося сильним та непроникним для негативу, вам потрібно стежити за тим, що ви говорите та про що думаєте. Сюди можна зарахувати і спосіб життя загалом. Щоб залишатися сильними, потрібно правильно харчуватися, займатися спортом і підтримувати тонус організму. "У здоровому тілі - здоровий дух" - так завжди було і буде. Якщо ви хочете стати щасливішим, то доведеться комплексно підійти до вирішення проблем.

Сильна людина завжди думає про те, що вона може зробити, а не про те, що їй не під силу. Сильна людина завжди оточує себе обстановкою, яка мотивує його до дій. Сильні люди завжди бачать у всьому можливості, а слабкі лише наслідки.

Фрази, думки та дії, що позбавляють нас енергії
Ми оточуємо себе невдахами. Це може прозвучати егоїстично, але треба оточувати себе людьми, які мотивують вас. Якщо ви спілкуватиметеся з тими, хто змушує вас переживати, нудьгувати, думати про погане, сумніватися в собі, то ви обрали невірний шлях. Не бійтеся викреслювати зі свого життя тих, хто не покращує вас як особистість. Такі люди позбавляють вас життєвих сил, а точніше, блокують шляхи підвищення енергетики.

Ми постійно сумніваємось у собі. Ми говоримо: "А що, якщо я не зможу це зробити?" Ми запитуємо: "А якщо у мене не вийде?". Пам'ятайте, що немає тих, хто програв і переміг, коли ви дійсно намагаєтеся. Якщо щось не вийшло, значить так треба. Будь-який результат можна трансформувати у життєвий досвід. Невдачі також є важливою складовою нашого життя. Помилки це нормально. Не думайте і не говоріть про себе як про невдахи. Це не просто неправильно докорінно, це робити просто заборонено. Ваша доля – у ваших руках. Завжди.

Ми робимо те, що нам не подобається робити. Якщо у вас є можливість піти з ненависної роботи та знайти щось цікавіше, то так і зробіть. Нехай гроші не будуть ключовим фактором. Якщо такого місця для вас поки що немає, то шукайте себе в нових напрямках. Нехай нові хобі допоможуть вам стати незалежними у фінансовому плані та розкритися як особи.

Ми неправильно харчуємось і погано стежимо за здоров'ям у цілому. Споживання жирної їжі, солодкого у великій кількості, шкідливі звички, відсутність активності — все це робить нас фізично слабкими, а через поганий стан виникають проблеми емоційного характеру.

Ми мало мріємо. Думки матеріальні — це головний закон Всесвіту. Якщо ви чогось дуже сильно хочете, уявляючи це щодня, то у вас це буде. Не варто навіть сумніватися в цьому, як уже говорилося раніше, сумніви породжують лише проблеми. Людина - це вінець творіння. Навколишній світ повністю залежить від того, яким ми уявляємо його собі.

Ми ставимо собі надто важкі завдання чи не ставимо зовсім. Починайте з малого, тому що досягти всього одразу неможливо. Будьте об'єктивними до себе та своїх можливостей. Якщо у вас зараз немає чітких цілей у житті, то почніть саме з її пошуків, поставте завдання. Позбавтеся лінощів — це буде першим кроком на шляху до щасливого життя.

Ми кидаємо справи, якщо зустрічаємо по дорозі труднощі. Завзятість робить нас сильнішими. Немає нічого більш мотивуючого, ніж досягнення цілей за допомогою наполегливої ​​праці. Коли щось дається нам не одразу, а поступово, це дарує неймовірний позитив. Завзятість буде винагороджено у будь-якому разі – пам'ятайте про це.

Ми боїмося глянути в обличчя своїм страхам. У нашому випадку маються на увазі страхи, які ми боїмося навіть згадувати. Це не фобії, коли ви боїтеся павуків чи висоти. Йдеться страх перед невдачею, страх залишитися на самоті. Абсолютно у всьому є свої плюси, тому постарайтеся трансформувати страх залишитися без любові в позитивне для вас наявність великої кількості вільного часу. Якщо ви переживаєте про щось, то дайте цьому статися.

Ми любимо перекладати вину на інших. Так роблять лише слабкі люди. Почніть із пошуку проблеми у собі самих. Тільки ви несете відповідальність за те, що відбувається навколо вас. Якщо хтось, на вашу думку, винен у тому, що ви нещасні, спробуйте запитати себе: «А що я зробив для того, щоб це виправити?».

Ми забуваємо, як бути дітьми. У дітей енергетика настільки сильна, що їй заряджаються всі довкола. Навчіться іноді бути як діти - простими, життєрадісними, прямолінійними. Не бійтеся просити допомоги, адже ми не можемо бути ідеальними. Завжди допомагайте іншим у відповідь.

Головне – це початок шляху. Щодня — неначе маленьке життя, то починайте щодня правильно. Нехай у вашому серці живе любов та світло.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,19262409210205-/ /-pc-/
Top