counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі


Переглядів: 41


Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі

Як знайти кохання? Як її утримати? Як зберегти теплоту та ніжність у стосунках? Ці споконвічні питання ніколи не матимуть однозначної відповіді. Людські почуття непередбачувані, як і любов, яка може спалахнути одну мить, а потім також швидко згаснути. Не розводимо філософію і постараємося хоч трохи зрозуміти ідею Всесвіту, яка кожного з нас наділила певними якостями характеру. Отже, за допомогою східного гороскопу ми можемо дізнатися секрети почуттів і відносин кожного знака, тим самим нам можуть відкритися питання любові, що хвилюють нас.

Народжені на рік Щури – натури пристрасні у коханні. На початковому етапі відносин вони можуть яскраво себе проявляти та турбуватися про подальший розвиток відносин. Але як тільки вони досягнуть довіри та близьких відносин, їх самовіддача швидко випаровується. У стосунках вони можуть поводитися як справжні егоїсти та тирани, так що не варто їм давати спуску. Для створення міцного союзу щурам варто звернути увагу на представників знаків Дракона, Мавпи та Бика. Не варто чекати на щастя від людей, народжених під знаком Коня.

Народжені на рік Бика не відрізняються особливою влюбливістю. Однак якщо вони знаходять відповідного партнера, то стають вірними та відданими йому на все життя. Від любові представники цього знака чекають, перш за все, стабільних відносин, побудованих на взаємній повазі, любові та підтримці. Хороша сумісність за східним гороскопом у Биків з Півнем, Змією, Щурою, Кроликом, Биком та Мавпою. Невдалий союз на них чекає з Конем і Собакою.

Тигри – закохані та пристрасні натури. Навколо них завжди багато шанувальників. Як правило, Тигри пізно приходять до думки, що настав час заводити серйозні стосунки і створювати сім'ю. Вони люблять флірт, романтичні любовні інтрижки і ні до чого не зобов'язують стосунки. У парі із нею досить складно. Не кожен витерпить їхню невірність, імпульсивність і непостійність. Хороша сумісність у Тигрів із Собакою, Конем, Кроликом, Вівцею та Півнем. Не варто планувати сімейне щастя із Драконом та Змією.

Народжені на рік Кролика створені для міцної та надійної родини. Однак вони не поспішають скріпити себе з будь-ким узами шлюбу, так як дуже довго вибирають собі супутника життя. У відносинах вони завжди ніжні, дбайливі та уважні. Єдиний їхній мінус – це надмірна скритність, яка може набриднути їхній другій половинці. Гарний шлюб буде з Кабаном, Вівцею та Собакою. Погана сумісність по східному гороскопу з Тигром, Щурою та Півнем.

Дракони за східним календарем є не ідеальними партнерами для побудови серйозних відносин. Вони рідко дозволяють собі закохуватися. Але якщо їх хтось зачепить, вони починають любити всім серцем. Якщо ж у їхньому житті поки що немає коханої людини, то вони не засмучуються і терпляче чекають на момент, коли зустрінуть, нарешті, свою другу половинку. Відмінна сумісність із Щурою, Півнем, Змією та Мавпою. Уникати слід стосунків із Собакою.

Змії не прагнуть закохатися один раз і на все життя. Для них набагато важливіше знати, що вони мають масу шанувальників. Вони люблять увагу та захоплення. Коли Змії все ж таки заводять сім'ю, то, як правило, висувають багато вимог до свого партнера і чекають від них відданості та турботи. А самі рідко залишаються вірними своїй другій половині. Відмінний союз буде з Биком та Півнем. Не варто чекати щастя з Мавпою, Кабаном та Тигром.

Народжені на рік Коні вміють любити по-справжньому. Любов у житті грає велике значення. І хоча вони готові на все заради свого кохання, але в парі з ними їхній другій половинці часто доводиться важкувато. Вся справа у мінливому характері Коня. Якщо їхня друга половинка даватиме їм свободу і не стане їх обмежувати, то Коні стануть найлюбіжнішими і турботливими подружжям. Відмінна сумісність із Півнем, Собакою, Змією та Драконом. Уникати варто щурів.

Вівці за східним гороскопом – натури дуже суперечливі у коханні. Вони дбайливі і уважні до свого партнера, але коли справа доходить до серйозних проблем, вони звалюють всю відповідальність на плечі своєї другої половники. Часто вони проявляють себе як справжні егоїсти. Незважаючи на це, Вівці намагаються зробити стосунки гармонійними та міцними. Щасливі у стосунках із Кабаном, Тигром, Драконом та Конем. Не варто планувати майбутнього із Собакою та Биком.

Народжені на рік Мавпи – абсолютно непередбачувані люди. Як тільки вони закохуються, відчувають ейфорію, яка, на жаль, триває недовго. Після цукерково-букетного періоду Мавпи, як правило, розслабляються і вже не прагнуть чимось здивувати та порадувати свого партера. Вони відразу починають бачити його недоліки, заплющуючи очі на всі переваги. Вдалий союз складеться з Драконом та Щурою. Невдалий – з Тігром та Кабаном.

Народжені на рік Півня – це люди, які рідко бувають по-справжньому готові до серйозних стосунків та шлюбу. Вони полігамні і люблять спостерігати за захопленими поглядами, зверненими до їхнього боку. Півні часто бувають егоїстичні у відносинах із протилежною статтю. Їм важливо знати, що на них люблять і чекають, а самі вони не здатні на прояви взаємної симпатії. Півень може закохатися в ту людину, яка щодня говоритиме йому про її перевагу, красу та інтелект. Сумісність із Кабаном, Конем, Драконом, Тигром, Вівцею. Невдалий союз із Кроликом та Собакою.

Кабани за східним календарем часто розчаровуються у коханні. Коли вони люблять, то стають дуже вразливими. Їх легко образити та заподіяти біль. Люди цього знака дуже відкриті та наївні, що і призводить їх до частих розчарувань. Якщо їх партнер ставитися до них серйозно, вони роблять все можливе, щоб зберегти і зміцнити відносини. Кабану підходять Кролик, Вівця, Щур. Уникати варто Мавпу, Кабана та Змію.

Собаки – віддані та вірні у стосунках. Вони відкрито виявляють свої почуття і чекають щирості від свого партнера. Сім'я, створена з представником цього знака, буде міцною та щасливою. Собаки здатні на романічні вчинки, дорогі подарунки та яскраві емоції. Сумісні з Кроликом, Вівцею, Биком, Тигром, Конем та Драконом. Уникати слід Кабана та Змію.

Любовний гороскоп за східним календарем не тільки допоможе вам правильно вибрати супутника життя, але й підкаже, як зберегти дорогі для вас стосунки з другою половинкою. Якщо правильно використовувати інформацію східного гороскопу, то ви можете зробити ваш союз міцнішим і яскравішим, особливо якщо поєднувати знання гороскопу зі знаннями любовної нумерології.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-0,35642409324646-/ /-pc-/
Top