counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

Нумерологія: вважаємо любовну сумісність із партнером за датою народження


Переглядів: 216


Нумерологія: вважаємо любовну сумісність із партнером за датою народження

Кожна закохана пара має своє число, яке визначає їхню сумісність і передбачає подальший розвиток їхніх відносин. За допомогою нумерології за датою народження ми раніше вчилися визначати характер людини. Так само легко ми можемо навчитися передбачати майбутнє наших відносин, тобто нумерологічну сумісність із коханими. Як це зробити? А дуже просто, для цього достатньо знати дату народження своєї другої половинки та порівняти її із власною.

Ось як можна розрахувати зразкову нумерологічну сумісність за датою народження. Візьміть усі цифри вашого народження та цифри народження свого партнера та складіть їх, доки у вас не вийде однозначне число. Наприклад, ви народилися 5.5.1983. Знаходимо своє число народження: 5.05.1983=5+0+5+1+9+8+3=31=3+1=4. Отже, перше число – 4.

Далі за такою ж схемою вираховуємо число народження вашої коханої людини, скажімо 28.10.1981=2+8+1+0+1+9+8+1=30=3+0=3. Склавши всі числа в цій даті, отримаємо нумерологічне число 4. Тепер потрібно просто скласти ваше нумерологічне число народження і вашу другу половинку: 4+3=7. Ось ми отримали нумерологічну кількість вашої пари. Воно і визначає характер ваших стосунків та їх майбутній розвиток. Значення цього числа дивіться у таблиці:

1 – ваші стосунки досить міцні. Ви чудово доповнюєте одне одного. Про вашу пару можна сміливо сказати, що разом ви – сила. Однак часто у ваших стосунках є розбіжності та суперечки з приводу лідерства в парі. Цього можна уникнути, якщо один із вас поступиться пальмою першості іншому.

2 – відносини у такій парі будуються, насамперед, на взаємній вигоді. Не виключено, що вам цікаво разом, але кожен з вас хоче щось обов'язково отримати замість один від одного, і швидше за все, це матеріальна вигода. Однак, як не дивно, така пара може проіснувати досить довгий час, але яскравих почуттів та емоцій чекати не варто.

3 – відносини пари не можна назвати міцними. Незважаючи на кохання та теплі почуття. Велика ймовірність зрад, причому з обох боків. Такий союз має рідко продовження. Однак після розриву відносин люди з таким числом сумісності можуть зав'язати міцну дружбу.

4 – пара з таким числом відрізняється спокійними та розміреними стосунками. Їх головне – це турбота друг про друга, прояв ніжності і любові. Вони не женуться за матеріальною вигодою. Це чудовий союз, який може перерости у міцну сім'ю.

5 – пристрасть, неприборкані почуття та яскраві емоції – ось що наповнює цю пару. Їхні стосунки будуються на любові та прихильності один до одного. Але велика ймовірність того, що обидві людини в парі – егоїсти. Такий стан справ може значно зіпсувати відносини. Вам слід більше прислухатися до думки один одного та у спірних ситуаціях намагатися йти на компроміс.

6 – стабільні та врівноважені відносини. Хороший союз, який безсумнівно має майбутнє. Вас поєднують не лише взаємні почуття, а й дружня підтримка. Ви рідко сперечаєтеся, в основному, намагаєтеся з'ясовувати відносини мирними способами. Після довгих років шлюбу почуття можуть повністю згаснути, а порозуміння, повага та підтримка залишаться.

7 – успішний союз, у якому панує гармонія та взаєморозуміння. Ви завжди знаходите спосіб, як врегулювати конфліктні ситуації, які трапляються рідко. Закохані, зазвичай, є однодумцями і намагаються підтримувати одне одного у всьому.

8 - відносини в цій парі дуже неординарні. Людей у ​​такому союзі тягне одне до одного. Однак один партнер може маніпулювати свідомістю іншого, тим самим підштовхуючи його до активних дій у роботі, щоб вони обидва мали фінансову стабільність. Союз цілком може бути міцним і щасливим, проте обидва в парі мають бути щирими один з одним.

9 – цей союз буде просто ідеальним, але тільки в тому випадку, якщо його учасники не будуть відчувати фінансові проблеми. Відносини можуть швидко розвалитися, якщо сім'я буде бідувати. А в іншому – все просто чудово.

Нумерологія сумісності за датою дає можливість наочно переконатися у характері відносин. Крім того, володіючи цією інформацією, ви можете передбачити подальший розвиток вашого союзу. Сумісність за датою народження також надає цінну інформацію про те, як уникнути конфліктів у парі та зміцнити союз. Але, щоб отримати найповнішу інформацію про ваші стосунки, нумерологічну сумісність слід поєднувати з астрологічною любовною сумісністю. Озброївшись цими повними знаннями, ви вже можете точно знати, що на вас чекає у відносинах з тією чи іншою людиною.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
більше матеріалів
/-0,2754020690918-/ /-pc-/
Top