counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Як залучити до свого життя позитивні зміни


Переглядів: 60


Як залучити до свого життя позитивні зміни

Ми завжди чекаємо чогось особливого, але нічого особливого не відбувається. А хочеться, щоби нас оточували позитив, добро, щастя. Можливо, вистачить чекати і настав час змінити своє життя на краще?

«Усміхайся, і скоро станеш щасливою людиною. Вибач, і буде легше. Дивись на життя правильно, і ніколи не зазнаєш ні смутку, ні болю. Навчися ображатися. Думки позитивні». Знайомо? Кожен другий мотиватор, кожна третя стаття, кожна перша світла історія в інтернеті переконують нас, що саме так ми станемо щасливішими та успішнішими. «Позбудься негативу», — закликають вони. У той же час професійні психологи та езотерики б'ють на сполох. Почалася масова заміна реального значення терміна «позитивне мислення». Те, що нам видають за позитивний погляд на життя, може насправді зруйнувати життя. Щоб цього не сталося, ми радимо вам розібратися у всьому як слід. Адже недарма кажуть: щоб розв'язати завдання, треба розуміти питання.

Чому позитивні зміни обходять нас стороною

Людей, які знають, як правильно жити, можна перерахувати на пальцях. Зрозуміло, є цілеспрямовані люди, які розуміють, чого хочуть від життя. Але є й ті, хто не так чітко розуміє своє призначення або не знає про нього. Таких більшість. Але навіть якщо людина не знає, що конкретно їй потрібно для щастя, це не означає, що вона не варта цього самого щастя. Насправді ми отримуємо незадоволеність своїм життям. У цьому немає нічого страшного, просто далеко не всі люди можуть похвалитися вмінням чути свій внутрішній голос або, як кажуть езотерики, голос душі.

Хтось чує цей голос настільки ясно і чітко, що їм не важко визначитися з метою, зрозуміти, як досягти щастя, як притягнути в своє життя позитивні зміни. Таку людину складно змусити займатися тим, що їй не підходить. Йому не важливо, що інша робота може бути «грошовішою» і «перспективнішою»: він іде туди, куди кличе його серце. Інші змушені блукати практично наосліп. Вся справа в тому, що вони чують голос своєї душі слабше — вони відчувають потяг у певному напрямку, але часто самі збивають себе з щирого шляху.

Існують і ті, хто майже не чує своєї душі. Зовсім її не чути людина, як правило, просто не може, але ігнорувати внутрішній голос під силу кожному. Люди, які закриті від самих себе, часто живуть за інерцією, не замислюючись над тим, чого вони хотіли б. А чути чи хоча б прислухатися до себе необхідно всім. Навчіться чути голос своєї душі.

Не засмучуйтесь, якщо ви слабко чуєте цей голос. Є спосіб притягнути у своє життя ті самі позитивні зміни, які призначені саме вам, навіть якщо ви зараз не маєте уявлення, що це таке і як його шукати. Ваше від вас не втече, головне — докласти зусиль. Цей спосіб не розрахований на те, що ви залучите у своє життя бажане. Це спосіб допоможе повністю змінити своє життя, змусити мрії швидше здійснюватися, отримувати щасливі випадковості.

Цей спосіб називається практикою посилення любові - ефективний метод, спрямований на особистісний та духовний розвиток, за допомогою якого ви створите собі життя своєї мрії. Такий спосіб підходить виключно тим людям, які готові до цього. Чудова практика залучення позитивних змін ґрунтується на принципі закону бумерангу — ми отримуємо від світу те, що віддали йому. Чим вищі ваші почуття та емоції, тим сильнішими стають ваші вібрації, які ви транслюєте у світ, а світ, у свою чергу, повертає вам більш цінні блага.

Найвище почуття, яке здатна відчувати людина, - це любов, безумовна і всепоглинаюча. Це любов без забобонів і причин - справжня любов до життя, світу, Бога, Всесвіту, до всього живого, просто тому, що це все існує.

Практика залучення щастя та позитиву

Щоб привернути до себе позитивні зміни, для початку вам потрібно навчитися знаходити любов у собі і концентрувати на ній увагу. Любов живе у кожному з нас, і тут немає винятків, просто в деяких людей вона може бути глибоко захована не лише від сторонніх, а й від себе. Таким людям слід докласти трохи більше зусиль та старань, щоб знайти її.

Спочатку вам буде складно, тому постарайтеся бути терплячішими, не збивайте свій настрій. Згодом ви навчитеся цій практиці і зможете робити її в будь-якому місці, не відриваючись від повсякденних турбот. Отже, почнемо. Розслабтеся, зробіть кілька глибоких вдихів, видихайте плавно, не поспішаючи. Згадайте щось хороше, те, що викликає у вас почуття любові. Це може бути якась певна подія, посмішка коханої людини, сміх дитини, спогади про улюблену тварину. Намагайтеся утримати це сильне почуття, не дайте йому розчинитися всередині. Відчуйте, як воно сповнює ваше серце щастям.

Уявіть собі почуття любові, яке знаходиться у вашому серці у вигляді яскраво-золотого світла. Спочатку це світло може бути не таким яскравим, але з часом все зміниться. Спробуйте його посилити: нехай він сяє яскравіше, поширюється та охоплює весь простір. При цьому ви цілком реально можете відчути прискорене серцебиття - це говорить про те, що ваше кохання стає сильнішим і виразнішим.

Продовжуйте посилювати це світло, доки не будете готові поділитися ним з навколишнім світом. Кохання має стати так багато, щоб його можна було безкоштовно подарувати всім. Тепер ви можете спрямовувати своє кохання на певні об'єкти (якщо хочете поліпшення в конкретній галузі життя) або просто у світ (тоді ваша любов потрапить туди, де її потребують найсильніше). Все, що вимагається від вас, це ділитися любов'ю. Зрозуміло, не слід змушувати себе, робити це через силу. У такому разі це не працює.

Якщо на даному етапі життя вам потрібні позитивні зміни — посилайте любов у цей бік. Ви можете посилати любов своїй роботі, місту, країні, планеті або в ті сфери життя, в яких, на вашу думку, вам необхідне додаткове енергетичне підживлення. Можна просто направити промінь любові у Всесвіт, і тоді він відповість вам, повернувши щастя, примножене у кілька разів.

При регулярному повторенні цієї практики ви побачите, що світ навколо вас почав змінюватися на краще. Спочатку в дрібницях, а потім дедалі більше. Він обов'язково стане кращим. Те, що раніше було вам вдалим збігом обставин, непомітно стане нормою життя. Раптом ви раптом ясно усвідомлюєте, що світ любить вас. І це буде приголомшливе почуття. Все кохання, яке ви пошлете у світ, повернеться до вас. Заради цього варто працювати над собою, це справді виправдана робота. Ми бажаємо вам щастя, успіхів у житті,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
Що таке біополе
Що таке біополе
Давно відомо, що людина має як матеріальне тіло, а ще й біоенергетичне Біополь – це невидима структура, яка мі....
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
У натуральному камені закладено величезну силу та енергію природи Не використовувати цю силу було б дуже безгл....
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
більше матеріалів
/-0,43080997467041-/ /-pc-/
Top