counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Закони життя: принцип бумерангу для кожного Знака Зодіаку


Переглядів: 352


Закони життя: принцип бумерангу для кожного Знака Зодіаку

Все, що ми робимо, має значення. Все погане обов'язково повертається, але для кожного Знака Зодіаку цей принцип працює в різних сферах життя через різні інтереси і погляди на життя.

У кожного Знака Зодіаку свої вади та слабкості, які змушують перевіряти та переконуватися у стовідсотковій роботі принципу бумерангу знову і знову. Більшість людей встає на ті самі граблі постійно. Цього, на жаль, не можна змінити. Такою є наша природа.

Овен
Овнам бумерангом повертаються їхні слова, які вони рідко стежать. З одного боку, це добре, що вони такі чесні, але, з іншого боку, це є руйнівним для них. Буває так, що потрібна допомога колеги, а він нагадує Овну його образу. Про допомогу Овни рідко просять, але у житті буває все. Тут їх бумерангом по голові і шльопає.

Телець
Тельці надто високої думки про себе, тому доля повертає їм їхнє самолюбство у формі любовних невдач. Майже всі Тельці думають, що ідеальні, тому часто творять свавілля у стосунках. Це вкрай негативно позначається на їхньому особистому житті.

Близнюки
Близнюки не цінують того, що для них роблять інші, тому часто залишаються на самоті. Їхня легковажність і повний пофігізм до тих, хто рятує їм життя, любить їх і доглядає їх — ось, що постійно летить до них бумерангом, забираючи друзів та коханих людей, а з ними й удачу.

Рак
Прокляття Раків, яке ніколи їх не відпускає, — це маніпуляція. Вони люблять, коли всі під їхнім контролем, тому зірки роблять часто так, що в їхнє життя приходить хаос, який знищує їхній гарний настрій, забираючи нерви.

Лев
Леви думають тільки про себе і про свою сім'ю, байдуже ставлячись до всіх навколо. Для них світ крутиться особливою орбітою, центром якої є вони самі. Коли це стосується близьких людей, вони йдуть від Львова. Друзів у Лева мало — одні лихварі та лицеміри — що робиш, те й отримуєш. Це егоїстичний Знак, який оточений такими самими людьми, як він сам.

Діва
Діва завжди сумнівається у всьому і постійно думає про погане. Такого Всесвіту не прощає жодному Знаку Зодіаку, позбавляючи його удачі. Безпричинний негатив повертає за принципом бумерангу цілком причинні невдачі у коханні, справах, фінансах.

pic

Терези
Терези занадто безтурботні, тому в їхньому житті завжди багато труднощів. Вони рідко ходять до лікаря, не стежать за тим, скільки витрачають, неправильно харчуються. Потім вони дивуються, чому в них мало грошей та погане самопочуття.

Скорпіон
Скорпіони люблять інтриги, маніпуляції та легко перестають спілкуватися людьми, яким подобаються. Саме тому у них за спиною часто пліткують. Саме тому зірки та Всесвіт оточує їх проблемами, позбавляючи здатності визначати добрих та поганих людей.

Стрілець
Стрільці надто нетактовні і волелюбні. Складається враження, що вони думають лише про себе. Вони люблять, коли їх називають переможцями, тому готові піти на все заради першого місця. Принцип бумеранга для них обертається постійними дрібними та настирливими проблемами.

Козеріг
Козероги люблять розігрувати із себе королів світу. Вони надмірно серйозні, тому це повертається до них бумерангом у вигляді курйозних неприємних ситуацій, через які всі сміються з них. Це буває рідко, але влучно.

Водолій
Водолії вважають себе героями, яким судилося врятувати світ від бід і катаклізмів. Вони намагаються привнести у світ свої думки, нав'язати їх іншим людям і зробити це істиною, за що їхня доля суворо карає сімейними проблемами та несподіваними проблемами — їх часто кидають навіть кращі друзі.

Риби
З Рибами все дуже просто - вони мрійники, які живуть лише думками про прекрасне. Їм не вистачає серйозності, тому карають самі себе, адже мало хто сприймає їх серйозно.

Найшкідливіші Знаки Зодіаку зазвичай мають найбільші проблеми. Чим більше ми показуємо свій характер, тим частіше отримуємо ляпас від пані долі. Багатьом людям цього просто не зрозуміти, а іншим просто не хочеться розуміти. Суть людини така, що вона завжди гне свою лінію і не зраджує принципів, закладених батькам та Всесвіту. Так чи інакше, але життя без труднощів не життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Харчування за астрологічним принципом
Харчування за астрологічним принципом
Як відомо, планети здатні впливати на організм людини Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно ....
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
більше матеріалів
/-0,21438503265381-/ /-pc-/
Top