counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы


Переглядів: 23


Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы

У нашому житті успіх у будь-якій із сфер життя залежить від енергетики нашого тіла, на яку впливає безліч факторів, починаючи від думок і закінчуючи небесними тілами.

Раніше в одній із наших статей ми писали вам про те, як позбутися чорної смуги у житті. Справа в тому, що іноді нам здається, що весь Всесвіт налаштований проти нас, тому нічого не виходить, а удача вислизає. У цьому винна погана енергетика організму, яка залежить від налаштування каналу зв'язку із Всесвітом. У статті ми розповімо вам, як навчитися користуватися дарами космосу.

Три кроки до відновлення енергетичного балансу
Крок перший: визначення та усунення енергетичних воронок. Простіше кажучи, першим кроком є ​​виявлення причин, через які ви страждаєте від порушення балансу. У ці вирви стікає ваш успіх, настрій і позитив. Подумайте добре, що саме забирає у вас сили. Не відвертайтеся від проблеми, а подивіться їй у вічі. Головне – не бійтеся.

Після того, як ви визначили, що вас мучить, оцініть можливість вирішення проблеми. Подумайте, можливо, вам потрібна допомога? Може, ви не зможете вирішити це самотужки? Якщо так, то знайдіть у собі сили попросити друзів чи близьких вирішити проблему.

Крок другий: енергетичне підживлення. Справа в тому, що енергія постійно циркулює навколо нас, але багато місць просто відкидають її. Щоб краще зрозуміти філософію взаємодії з енергією, зверніться до фен-шуй. Це Східне вчення про те, як залучати енергію Ці за допомогою правильного облаштування вашого будинку. Фен-шуй включає дуже багато важливих моментів, проте в одній з наших попередніх статей ми зібрали для вас 10 головних правил для створення потрібної атмосфери будинку. Заведіть кішку, викиньте все старе та непотрібне, щоб харчуватися позитивною енергією, яка наповнюватиме вашу квартиру або інше житлове приміщення.

Також для налагодження енергетичного каналу зв'язку з Всесвітом вам знадобиться практика афірмацій, медитацій та заняття спортом. Перші упорядкують ваші думки, другі навчать розслаблятися, а треті просто покращать самопочуття, адже, як кажуть, у здоровому тілі здоровий дух.

Крок третій: управління та напрямок енергії у правильне русло. Слухайте голос свого серця і не здайтеся. Все, що ви задумали, має здійснитися. Проблеми поступово підуть, розчистивши місце для перемог та досягнень. Просто постарайтеся не сумувати і не бояться нічого нового у своєму житті.

Вирішення проблем та нові перемоги не просто відновлять ваші життєві сили, а й змусять вас повірити в те, що ви можете абсолютно все на світі. Досить відкладати в далеку скриньку своє щастя та світле майбутнє. Почніть думати про себе вже зараз, тому що життя це те, що відбувається з вами в цю секунду, а не в майбутньому чи в минулому.

Кожен із нас є індивідуальністю, проте реальний світ диктує нам одні й ті самі правила, які зрівнюють нас. Єдине, що відрізняє всіх людей у ​​сучасному світі – це наміри та ідеали. Створіть собі ідеальний світ, але почніть зі своїх думок. Спочатку створюється образ та проекція у голові, а потім це переноситься на полотно життя. Не забувайте користуватися допомогою афірмацій для виконання ваших бажань, які змусять вас повірити у себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-0,37067198753357-/ /-pc-/
Top