counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Значення свічок: як залучити гроші, кохання та удачу


Переглядів: 51


Значення свічок: як залучити гроші, кохання та удачу

Як відомо, кожен колір випромінює свої певні вібрації, які мають великий вплив на людину. Застосовуючи свічки в ритуалах, ворожіннях або запалюючи їх просто для створення романтичної атмосфери, ми навіть не замислюємося про те, які свічки слід використовувати для тих чи інших цілей. Виявляється, за допомогою свічок можна залучити гроші, кохання, удачу, покращити настрій, відновити здоров'я і навіть стати привабливішими. Досвідчені езотерики стверджують, що свічка певного кольору по-різному впливає на людину. Давайте розберемося, як свічки впливають на наш організм та внутрішній стан.

Значення кольору свічки

Білі свічки – це символ чистоти та очищення. Їх добре використовувати з метою очищення будинку від негативної енергетики, а також при медитації та молитві. Білі свічки вважаються універсальними, тому що вони можуть сприятливо впливати на всі сфери життя людини.

Червоні свічки допоможуть залучити кохання, повернути втрачені почуття і навіть збільшити сексуальний потяг. Як правило, свічки червоного кольору широко використовуються в любовній магії. Вони використовуються в любовних приворотах та ритуалах. Значення червоної свічки – це пристрасть, кохання, бажання. Крім любовної магії червоні свічки можна застосовувати для збільшення працездатності та фізичної витривалості. Для цього достатньо перед важливою подією запалити свічку червоного кольору.

Зелені свічки залучають гроші та сприяють кар'єрному зростанню. Значення зеленої свічки - зростання, розвиток, гармонія та здоров'я. Свічку зеленого кольору застосовують з метою збагачення, залучення успіху у роботі. Ще ця свічка допоможе відновити сили, досягти душевної рівноваги та зцілитися як душею, так і тілом. Цю свічку можна застосовувати в ритуалах та змовах на гроші, а також просто запалювати для медитації.

Чорні свічки використовувати слід дуже обережно і лише за крайньої необхідності. Зазвичай свічки цього кольору застосовують у своїх практиках досвідчені маги та чаклуни. У житті звичайних людей чорні свічки можуть допомогти позбавитися псування і пристріту, очистити будинок від негативу і вилікувати людину від залежностей.

Рожеві свічки рекомендується використовувати лише жінкам. Свічки цього кольору сприятливо впливають на жіночий організм та душевний стан. Вони допомагають представницям прекрасної статі знайти привабливість, внутрішню чарівність і жіночність.

Сині свічки символізують духовність, особистісний розвиток та успіх. Їх слід застосовувати для досягнення своїх цілей у кар'єрі, навчанні, а також для розуміння вищих знань.


Помаранчеві свічки допоможуть підняти настрій та зарядитися позитивною енергією. Їх застосовують при депресії, стресовому стані та для зняття втоми.

Срібні свічки використовуються виключно для магічних ритуалів. Вони допомагають підвищити інтуїцію та сприяють розвитку магічних здібностей.

Золоті свічки використовуються для досягнення фінансового благополуччя та захисту майна. Крім того, вони допомагають знайти впевненість у собі та сприяють підвищенню самооцінки.

Вибір кольору свічки залежить від ваших життєвих цілей і бажань. Їх можна використовувати як по одній, так і комбінації. Але пам'ятайте, що ніяка магія свічок вам не допоможе, якщо ви не намагатиметеся самі вирішити ситуацію. Свічки — це лише помічники. Вони принесуть користь лише у випадку вашої повної віддачі задуманій справі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,33710598945618-/ /-pc-/
Top