counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як зробити сильний грошовий талісман


Переглядів: 40


Як зробити сильний грошовий талісман

Астролог не тільки може передбачити майбутнє за зірками, але й дати пораду всім тим, хто відчуває фінансову скруту. Вона часто говорить про засоби залучення грошей.

Це і грамотне використання місячного календаря, і дотримання рекомендацій своєї натальної карти за датою народження. Але іноді цього буває мало. Багатьом людям потрібна додаткова енергетична підтримка у вигляді талісманів.

Астролог вважає, що фінансовий талісман краще зробити самостійно, так енергія людини більшою мірою передасться на талісман і діятиме в кілька разів активніше.

Астролог радить усім, хто хоче залучити гроші у своє життя, правильно налаштувати своє житло для енергії багатства. Велике значення для фінансової енергетики має червоний колір. Вони символізують активність, силу, рух. Використовувати цей колір можна у всьому, що безпосередньо пов'язане із грошима. Наприклад, можна завести червоний гаманець та зберігати гроші там. Якщо заощадження зберігаються вдома, їх слід зберігати в конверті або коробці червоного кольору.

Для залучення грошей можна використати «чарівний килимок». Потрібно покласти килимок червоного кольору перед вхідними дверима. Під килимок потрібно покласти купюру. Найголовніше, ніколи її звідти не діставати. Астролог стверджує, що цей спосіб залучення грошей працює лише у тому випадку, якщо про нього нікому не розповідати.

Існує ще один спосіб, результат якого не змушує довго чекати. Цей талісман, зроблений своїми руками, не лише приваблює гроші у будинок, а й підвищує активність свого власника. Потрібно взяти грошову купюру або монетку та обмотати її червоними вовняними нитками. В результаті повинен вийти клубочок. У процесі обмотування купюри, треба чітко уявляти своє багате майбутнє. Після того, як клубок буде готовий, потрібно закріпити нитку таким чином, щоб клубок не можна було легко розмотати. Грошовий клубок слід повісити над дверима або над дверима своєї спальні.

Мабуть, найперевіреніший спосіб для залучення грошей – це грошове дерево – товстунка. Цей спосіб діє у будь-яких випадках. Але для того, щоб грошове дерево справді залучило значний фінансовий дохід, необхідно правильно його посадити та виростити. У жодному разі не можна купувати товстунку в магазині. Невеликий відросток цієї рослини потрібно взяти з дому забезпечених та успішних людей. Таким чином товстуна буде вже заряджена енергією грошей. Рослина потрібно посадити в горщик, попередньо закопавши на його дно три монетки. У процесі зростання грошового дерева необхідно постійно доглядати, поливати, удобрювати. Багато хто з тих, кому допоміг цей спосіб, стверджують, що навіть розмовляли зі своїм деревцем, що прискорило приплив фінансів.

Астролог не заперечує те, що колись сама використовувала грошові талісмани. Підбирала вона їх за своїм знаком Зодіаку. Також астролог активно використовувала і грошові амулети та обереги, описані вище. За її словами, все це може одночасно привернути потік фінансів, якщо вірити в це і не сидіти склавши руки. Не сидіть склавши руки!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
більше матеріалів
/-0,22821998596191-/ /-pc-/
Top