counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

5 ситуацій, у яких варто прислухатися до інтуїції


Переглядів: 65


5 ситуацій, у яких варто прислухатися до інтуїції

Деколи виникають ситуації, які неможливо пояснити: ми відчуваємо, що щось іде не так, але не можемо сказати чому. Такі прозріння не можна ігнорувати: краще дослухатися своєї інтуїції.

Іноді нам просто необхідно прийняти життєво важливе рішення, і не завжди ми знаємо, як діяти в тій чи іншій ситуації. Поради рідних не завжди допоможуть, але інтуїція у певних випадках ніколи не підводить. На жаль, ми не завжди можемо зрозуміти, коли інтуїція надсилає нам певні знаки, і найчастіше її просто ігноруємо. Ми розповімо вам про кілька ситуацій, коли до внутрішнього чуття прислухатися просто необхідно.

Що таке інтуїція
Інтуїцією називають почуття, яке подає сигнали про біду, нещастя або, навпаки, про радість, що наближається, і зміни. Вона допомагає нам вирішити серйозні питання, уникнути труднощів і певною мірою оберігає наше життя.

Це почуття схоже на прозріння: раптово ви можете відчути спалах, ніби щось не так, але пояснити, що саме ви не можете. Це є інтуїція.

У когось інтуїція розвинена сильно, в інших слабша. Проте це почуття завжди можна розвинути та посилити. У цьому випадку можна навіть уникнути багатьох проблем, адже інтуїція вчасно просигналить про їхнє наближення.

Ситуації, в яких слід слухати інтуїцію
1. Почуття щастя та впевненості у собі. Іноді глибоко всередині виникає радісне відчуття. Буває, з'являються думки про те, щоб просто взяти і звільнитися з роботи — не через матеріальні труднощі чи серйозні проблеми в колективі. Це і є сигнал інтуїції: шосте почуття нагадує, що щось йде не так і необхідні зміни.

Прислухайтеся до свого чуття: можливо, те, що ви думаєте, і є підказка про те, чого ви дійсно хочете. Коли інтуїція говорить з вами, ви на якусь мить втрачаєте страх і до вас приходить ясність. Це і є сигнал і не варто його ігнорувати.

2. Ясні сновидіння. Часто інтуїція може давати сигнали через сновидіння. Зрозуміти їх не так вже й просто, але можна спробувати. Перша ознака того, що з вами розмовляє внутрішнє чуття – ясність снів. Зазвичай у такій ситуації сни яскраві і незабутні. Наприклад, якщо у вашому сні щось руйнується або, навпаки, ви чудово впоралися з якоюсь справою – це ваша інтуїція, яка намагається щось до вас донести.

Багато психологів рекомендують вести спеціальний щоденник снів і записувати все, що відбувається у сновидіннях. У цьому випадку набагато простіше дійти якихось висновків та зрозуміти, що намагається сказати наш внутрішній голос.

3. Раптове осяяння. Момент осяяння відбувається миттєво та раптово: наприклад, коли ви їдете в машині або з кимось розмовляєте. Це ще одна очевидна ознака того, що інтуїція намагається щось вам сказати. Такі ситуації ігнорувати не можна.

Прислухатися в моменти осяяння до внутрішнього голосу можуть допомогти медитації, коли тіло розслаблене, а зайві думки залишили вашу свідомість. Не варто спеціально намагатися зрозуміти, що на цей момент хотів сказати ваш внутрішній голос: дозвольте собі відпочити, розслабитися. Інтуїція знову зв'яжеться з вами, наприклад, під час сну.

4. Хвороба. Деколи люди не прислухаються до своєї інтуїції, відбуваються неприємні речі: наприклад, хвороби та депресії. Якщо ваша інтуїція давно хоче щось донести до вас, але ви її не слухаєте, організм зазнає серйозного стресу, що веде за собою різні захворювання.

Депресія - явна ознака того, що вам просто потрібні зміни. Не варто піддаватися смутку та паніці: спробуйте все-таки зрозуміти, про що з вами говорить ваш внутрішній голос.

5. Натхнення. Коли ви відчуваєте натхнення і натхнення, це явна ознака того, що інтуїція з вами розмовляє. Це почуття може виникнути після прочитання певної книги, перегляду фільму або розмови з мудрою людиною. Часто це почуття плутають із мотивацією.

Інтуїція в такі моменти може не лише подавати ознаки щастя і радості, а й спонукати до дій, змін, здійснення бажань і постановки нових цілей.

Інтуїцію необхідно розвивати, і на це потрібно багато часу. Проте кожна людина в певні моменти життя може відчувати це почуття, яке попереджає про небезпеку або про позитивні зміни в житті. Найголовніше – слухати внутрішній голос. У цьому випадку ваша інтуїція тільки розвиватиметься і ставатиме краще з кожним днем, допомагаючи справлятися з проблемами. Успіхів в усьому,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
більше матеріалів
/-0,19818115234375-/ /-pc-/
Top