counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Березня
18 Березня
Всі новини...

Який крем потрібен узимку: поради косметолога


Переглядів: 505


Який крем потрібен узимку: поради косметолога

У холодну погоду шкіра обличчя відчуває величезний стрес, залишаючись беззахисною перед холодом і вогкістю в той час, як інші частини тіла закриті теплим одягом. Допомогти шкірі обличчя можуть спеціальні засоби для зимового догляду, наприклад, косметика Mixa, експерти якої розповіли, чому так важливо переходити на зимовий крем і яким він повинен бути.
Чому потрібен зимовий догляд

Коли погода міняється на більш холодну, шкіра відчутно на це реагує виникненням специфічних "зимових проблем", серед яких:

● почервоніння;
● пересихання;
● сухість;
● лущення;
● свербіж;
● акне;
● печіння.

За словами дерматологів бренду Mixa, причини цих проявів - реакція на вогкість, холодний вітер, морозне повітря на вулиці і пересушене опаленням в приміщеннях, брак сонячного світла при короткому світловому дні, а також потрапляння на шкіру обличчя опадів - туману, снігу, дощу .

"Нестача вітамінів і ГРЗ теж послаблюють захист шкіри і негативно впливають на її здоров'я і зовнішній вигляд, тому зимовий догляд покликаний компенсувати недоліки холодного сезону. Взимку слід переходити на косметичні засоби, які спрямовані на зволоження, харчування оліями, насичення шкіри вітамінами, захист від вологи та холоду, зниження чутливості", - підкреслили експерти.

Зволоження в холоди

косметика Mixa, Який крем потрібен взимку, крем для сухої шкіри, як захистити шкіру взимку

Особливу роль у догляді взимку грає крем для обличчя. Його призначення - створювати захисний бар'єр, який не дасть шкірі втрачати вологу і одночасно "укриє" її від несприятливих погодних явищ. Косметологи рекомендують зволожуючий крем для сухої шкіри обличчя на основі гіалуронової кислоти, гліцерину, декспантенолу - компонентів, які працюють із внутрішньою вологою глибоких шарів шкіри і створюють захисний бар'єр на поверхні. Розберемо докладніше, які речовини корисні для шкіри взимку.

Гіалуронова кислота - речовина, що притягує і зв'язує молекули води в шкірі. Працює на інтенсивне зволоження шкіри власними ресурсами, активно сприяє підвищенню тургору (еластичності) клітин шкіри і, як наслідок, зміцненню шкірного каркаса - контур обличчя стає підтягнутим, а шкіра гладкою і ніжною, зникають лущення та свербіж.

Гліцерин - потужний зволожуючий засіб, який роками доводить ефективність. Гліцерин створює на шкірі захисну плівку, що не дозволяє природній внутрішній волозі випаровуватися і сам утримує молекули води, приєднуючи їх до своєї хімічної формули. Гліцерин дуже важливий у складі крему на зиму, завдяки йому шкіра зберігає вологу і стає гладкою.

Декспантенол - речовина з ряду вітамінів групи В, що активно зволожує і регенерує клітини шкіри. Без нього важко уявити зимовий крем, адже декспантенол швидко загоює мікротріщини, знімає запалення, заспокоює роздратування.

Як уберегти шкіру від проблем узимку? Просто підберіть крем, у складі якого будуть потрібні компоненти, і не забувайте його використовувати щоразу перед виходом на вулицю.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в ос....
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить ....
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію У нар....
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень Будьте впевнені у своїх діях ....
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером Енергія, яка ....
більше матеріалів
/-0,19854784011841-/ /-pc-/
Top