counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

4 серйозні причини зустрічатися з чоловіком молодшим


Переглядів: 1219


4 серйозні причини зустрічатися з чоловіком молодшим

Відносини з чоловіком, який на кілька років вас молодший, мають свої переваги і недоліки, але це того варте, пише Womanitely.

Скажімо, вам 32 роки, а йому 26. Ваші друзі і батьки можуть сказати, що ви зійшли з глузду, й у ваших стосунків немає майбутнього. Вони спробують переконати вас, що молодий чоловік ще не готовий до довгострокових відносин, а шлюб - це останнє, про що він думає. Його друзі і родичі будуть робити те ж саме. Однак насправді ваш обранець може бути більш готовий до шлюбу, ніж чоловік старшого віку.

Тиск суспільства розбиває щастя багатьох пар, у яких жінки старше чоловіків. Але повірте, ваші відносини мають світле майбутнє.

1. Він змушує вас рости
Коли ви перебуваєте у відносинах з людиною старшого віку, то можете розслабитися і покласти всю відповідальність на нього. Ви перестаєте розвиватися і рости, бо знаєте, що молодим завжди роблять поблажки.

Однак коли ви знаходитесь у відносинах з людиною молодшою, все відбувається інакше. І якщо ви не хочете її  втратити, то виберете саморозвиток.

Ви навчитеся стримувати свій гнів, висловлювати думку без зайвої драматизації і вирішувати проблеми, не граючи в "мовчанку". Будучи старше, ви відчуваєте і більшу відповідальність за запобігання сваркам. Зрештою, він молодший, тому може бути не таким досвідченим, як ви, коли йдеться про побудову відносин.

2. Він змушує вас доглядати за собою

Гаразд, ви і так за собою доглядаєте. Проте, коли ви зустрічаєтеся з хлопцем молодшим, то подвоюєте свої зусилля і починаєте думати про додаткові продукти або косметичні процедури, щоб тримати себе в формі. З молодшим чоловіком ви ніколи не пропустите проблем зі шкірою. Навіть якщо він любить вас такою, яка ви є, ви все одно не перестанете прагнути виглядати молодше.

3. Він надихає вас жити
Молоді чоловіки більш активні, веселі і життєрадісні, ніж чоловіки старшого віку. Такий чоловік познайомить вас з багатьма новими речами і заняттями і не залишить шансів занудьгувати. А ви можете поділитися з ним своїми захопленнями, які закинули кілька років тому через напружене життя.

Чоловіки молодші знають, як жити на повну котушку, незважаючи на стрес і проблеми. І коли ви зіткнетеся з якимись черговими труднощами, молодий партнер знайде для вас найкраще рішення.

4. Він робить ваше життя яскравішим
Якщо вам пощастило зустрітися з молодим чоловіком, який вас полюбить, ваше життя кардинально зміниться. Він оживить ваше життя і підніме ваш дух за допомогою безлічі занять. Крім того, молода людина знає, як вписати в ваш завантажений роботою графік активні розваги.

Визнаємо, що у чоловіка молодшого є і багато недоліків, але вони не повинні вас вводити в оману. Як тільки ви закохаєтесь у цього хлопця, ви побачите, що ваше життя змінюється на краще. Просто не дозволяйте іншим людям руйнувати ваше щастя і любов.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,49201393127441-/ /-pc-/
Top