counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Березня
18 Березня
Всі новини...

Найбільш люблячі чоловіки за знаком Зодіаку


Переглядів: 2533


Найбільш люблячі чоловіки за знаком Зодіаку

Нерідко доводиться чути такі питання: «Чоловіки яких знаків Зодіаку найбільш люблячі?», «Хто найбільш холодний і байдужий?». Звичайно, єдиної правильної відповіді бути не може, але ми склали рейтинг чоловіків і розповіли, як вони проявляють своє ставлення до жінки, на які вчинки здатні і як зрозуміти, що саме цей чоловік дійсно заслуговує вашої уваги.

На думку астрологів, стаючи Левом, Тельцем, Скорпіоном або кимось іще, ми успадкуємо якісь властиві цим знакам якості, які визначають наші схильності, дають зачатки характеру, але - зауважте! - не стають єдиним складовим такої складної структури, як психіка людини.

Нехай зірки і надають людям певні якості, але це зовсім не означає, що тим самим нас обмежують в засобах і силі вираження своїх почуттів. Читаючи статтю, порівняйте власні спостереження з наведеними тут фактами. Якщо знайдете цікаві збіги або категоричні розбіжності, обов'язково поділіться в коментарях: це буде корисно для читачів.

РАК

Статус найромантичнішого знака Зодіаку заслужено мають Раки. Чи можна визначити таких чоловіків на вершину рейтингу? Як і всюди, тут є свої плюси і мінуси. Зі свого позиції, виходячи з глибини душевних терзань і судячи з кількості виявленої уваги, Раки - безумовні лідери в цій сфері людських взаємин. Однак не все так просто.
Слід розуміти, що не кожна жінка потребує саме в тих знаках уваги, які їй приділяє чоловік-Рак, а він, при всій своїй чуйності, не помічати її реальних потреб. Але багато жінок вважають, що саме Рака - Самі люблячі чоловіки по знаку Зодіаку.

Проте, в більшості своїй саме Раки втілюють в собі той самий архетипічний образ романтичного закоханого, якого справедливо назвати і втратили голову шанувальником, і найбільш щирим закоханим. І все ж тримати вухо гостро - переконайтеся, що чоловік-Рак дійсно впивається вами, а не своїми до вас почуттями.

ЛЕВ

Багато жінок погодяться з тим, що представники цього знака Зодіаку - одні з найпалкіших коханців. І все ж, чи робить це їх люблять? Так. Багато жінок потребують саме в такому супутнику життя: впевненому, сильному, виливає міць і пишність. Звичайно, не все те золото, що блищить, і багато порахують Львів егоїстами, але такі чоловіки егоїстичні лише до тих пір, поки не зустрінуть ту жінку, яку вважатимуть гідною себе.

Якщо вам пощастило бути обраницею Лева - ви переконаєтеся, що його егоїзм з цього моменту перестав бути особистим привілеєм, а тепер став способом виділити вже вас двох, як пару, що має переваги перед усім навколишнім світом. Вже якщо ви по-справжньому залучили Льва, то він осиплеться вас благами і увагою, а вже доглядати представники цього знака вміють по-королівськи.

ВОДОЛІЙ

Третіми в даному рейтингу, але цілком здатними посперечатися за перше місце за рівнем романтизму, стали Водолії. Насправді, в природі їхнього знака немає початкової романтичної направляючої, а свій любовний вектор вони орієнтують по тому, що дає їм відчути кохана. Чи можна сказати, що вони самі люблячі чоловіки по знаку Зодіаку? Вирішувати вам.
Іншими словами, чоловіки-Водолії усвідомлено підлаштовуються під вас, намагаючись виконати будь-які ваші побажання, про які дізналися. Хтось сприйме таку поведінку нещирим, але це помилка. Просто Водолії думають в першу чергу про ваші потреби, а не про свої. Це протиставляє їх таким знакам, як Лев, Скорпіон, Козеріг або Телець. Тим часом не кожна жінка хоче бачити поруч із собою чоловіка-виконавця, адже деякі обожнюють підкорятися, так що подібна «покірна» любов для них може бути сприйнята як щось нецікавим.

ОВЕН

Чоловіки-Овни не просто мають всі підстави опинитися в четвірці лідерів, але можуть навіть конкурувати з іншими претендентами за перше місце. Як говорилося раніше, всі виявляють любов по-різному, і стратегія Овнів дуже нагадує те, що роблять Леви: вони намагаються подати себе під найбільш вигідними ракурсами, вихваляються, демонструють кращі сторони свого характеру.

Разом з тим Овни ще й дуже уважні до жінок. Вони серйозні до ваших потреб і побажань, хоча і не зводять їх в абсолют з фанатичністю, часом притаманною Водоліям. Для багатьох жінок Овен - ідеальний люблячий партнер. Тому що йому вдається гармонійно поєднувати кращі якості багатьох знаків зодіаку: він сильний, чуттєвий, впевнений, уважний, турботливий.

Часто жінки відгукуються про своїх чоловіків-Овнів як про ідеальних, але тут слід зберігати об'єктивність, адже для всіх нас кохана людина виглядає бездоганним. Однак недоліки є у всіх, і далеко не кожна жінка потребує саме в тому, що їй здатний дати Овен.

ТЕРЕЗИ

Терези дуже демократичні у відносинах. Вони не вимагають беззаперечного підпорядкування і самі не дають керувати собою, виступаючи за повну рівноправність в сім'ї. Для багатьох жінок цей варіант є ідеальним, а тому справедливо розташувати Терези тут, трохи вище середини цього дуже умовного рейтингу. Як відомо, фемінізм мав різні ступені свого прояву - від радикального до вельми символічного. У його найбільш усередненому вираженні - в соціально-побутовій сфері - він якраз буде мати найбільш благодатний ґрунт у союзі з Терезами.

Вас ніколи не закинуть в тому, що ви жінка, яка не має права втручатися в що не стосується вас тему, але і ніколи не підуть на поступки з міркувань, що ви представниця слабкої статі. Кожен вкладає в сім'ю однаково - головна теза, що характеризує більшість чоловіків, що належать даному знаку Зодіаку.

З огляду на, скільком жінкам не вистачає іменного такого, що прагне скрізь звести партнерку на одну сходинку з собою, чоловіки, Ваги виглядають ідеальним супутником життя. Що ж стосується романтики - в ній не буде нестачі. Навіть на інтимну сферу проектується ця схильність Терезів до красивих і сповненим любові вчинків.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки - знак мінливості, а тому і відгуки про їхню діяльність в сфері любовних відносин дуже відрізняються. Зрозуміло, відповідь криється в астрології, яка пояснює, що протиріччя - одна з головних рис, які керують представниками даного знаку Зодіаку. У зв'язку з цим дуже важко дати якусь вичерпну характеристику, яка могла б відобразити середньостатистичне поведінку чоловіків-близнюків в любовній сфері.

Справедливо сказати, що Близнюки виробляють сприятливе враження на жінок. Разом з тим представники цього знака Зодіаку дуже легко закохуються, так що на перших порах відносини виглядають як зустріч двох половинок, одухотворених взаємними почуттями.

Однак Близнюки легковажні й непостійні, в зв'язку з чим на їх рахунку безліч розбитих сердець - причому розбитих не з злого умислу, а тільки через власного невміння взяти гору над устремліннями неприборканої стихії вітру. Близнюків практично неможливо примусити до серйозності, але ця сама хлоп'яча легкість так зачаровує безліч жінок. Перебуваючи поруч з чоловіками цього знака Зодіаку, дуже просто відчувати романтичну ейфорію і життєлюбність.

РИБИ

Чоловіки-Риби дуже нагадують Близнюків своєю суперечливістю. Їх поведінка настільки ж складно передбачити, а вчинки - пояснити. Спілкуючись з Рибами, ви часто відчуваєте себе людиною, недавно втратили пам'яті, тому що не можете згадати, чим же таким спровокували поточний настрій вашого партнера. Чи не напружуйтеся, ви ні при чому, оскільки така властивість Риб: вони непостійні і самим собі не можуть пояснити керують ними мотиви. Але, разом з тим, ці чоловіки дуже привабливі, у них сильна харизма.

Мінливість і внутрішні конфлікти лише додають гостроти у ​​ваші відносини. Часто жінки говорять, що їх притягує ця чоловіча норовливість, яку вони трактують як складний пристрій внутрішнього світу - і часто бувають в цьому праві. Не можна сказати, що Риби - це ідеальні партнери або романтичні коханці, але в них є всього потроху. Неоднозначність характеру не дозволяє поставити їх на вершину або в самий низ рейтингу - тільки десь в середині.

КОЗЕРІГ

Козероги стримані в житті і вимогливі в любові. Часто це солідні чоловіки, які точно знають, чого хочуть - і така впевненість привертає жінок. Але слід зазначити, що безліч Козерогів не стараються скільки-небудь відповідати тому, на що претендують. Вони з авторитетним виглядом розкажуть, що «повинна» жінка, але на питання, що ж вони пропонують їй, найімовірніше дадуть відповідь: «Себе».

Як і у випадку з будь-яким іншим знаком Зодіаку, не існує «чистих» Козерогів, адже не буває і еталонних сангвініків або холериків, але описані вище якості притаманні більшості таких чоловіків. Справедливо буде звинуватити Козерогів в егоїзмі, через якого чоловікам, народженим під цим знаком Зодіаку, дуже важко закохати в себе кого-небудь, не докладаючи зусиль.
Проте, впевненість часто йде їм на руку, і багато жінок замислюються: «Якщо він так себе веде, то, напевно, має на це право». З примхами Козерогів не так вже й складно звикнути, а в побуті і сімейного життя вони цілком адекватні люди, які після розстановки пріоритетів, обов'язків і сімейних статусів не доставляють партнерам проблем.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці не справляють враження майстерних коханців і не володіють неймовірною природною чарівністю. Їхнє головне знаряддя - наполегливість, і якщо доля так склалася, що ви стали об'єктом уваги Тельця, то будьте впевнені, він докладе багато зусиль, щоб завоювати ваше розташування. Він може бути дуже винахідливим залицяльником, якщо того вимагатимуть обставини, або віддасть перевагу йти за класичною лінією поведінки в амурних справах. Але зберігайте пильність: при всіх своїх перевагах Тельці - моторошні егоїсти.

Жінка для них - засіб задоволення потреб, і це споживацьке ставлення у представників даного знаку Зодіаку в крові. Вступаючи у відносини з Тельцями, ви можете стати чимось на зразок речі для використання в міру виникнення необхідності, якщо вчасно не позначили свою роль у вашому союзі. У більшості Тельців притуплена природна чуйність, а тому їм важко стати хорошими залицяльниками.

СКОРПІОН

Скорпіони - складний знак. Він не суперечливий, як близнюки або Риби, але астрологи завжди відчувають труднощі, коли намагаються висловитися про нього. Справа в тому, що в психології таких людей відбуваються дійсно багаторівневі і заплутані процеси, через що Скорпіони часто роблять не те, що говорять, або говорять не те, що потім роблять. У зв'язку з цим не можна судити про Скорпіона за їхніми вчинками, а відносини і зовсім перетворюються в киплячий казан, де в рівній мірі киплять лють і пристрасть.
Скорпіон - прекрасний спокусник, і одного його чарівності було б достатньо, щоб отримати перше місце в цьому рейтингу, але слід зберігати об'єктивність, оскільки намір побудувати відносини зі Скорпіоном - це не одухотворений позив, а саме справжня спокуса, і ті, хто йому піддаються, як відомо, ризикують приректи своє життя на страждання. З запитами Скорпіонів важко ужитися, і якщо ви не готові взяти на плечі важку ношу - остерігайтеся чоловіків цього знака: вони будуть любити вас, але вельми своєрідно.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці створюють враження дуже романтичних натур, і, в принципі, це дійсно так. Тільки романтика їх короткочасна. Вони хочуть любити всіх і завжди, через що уславилися найбільш невірними чоловіками. Відносини з представниками даного знаку Зодіаку можуть принести багато розчарувань, і тричі подумайте, перш ніж сказати йому «так». Це не означає, що зі Стрільцем неможливо створити міцний союз, але дана ініціатива потребуватиме дуже великих старань як з вашого боку, так і вольових зусиль від партнера, противився спокусам, щепленим йому в момент народження.

Стрілець може любити - чисто, щиро, навіть все життя, але будьте готові, що в один жахливий момент у нього виникне потреба приділити увагу комусь ще. Така властивість не може охарактеризувати представників цього знака Зодіаку як самих люблячих чоловіків. І хоча подібна загроза залишається лише ймовірністю, в рамках цього умовного рейтингу Стрільцям відводиться передостаннє місце.

ДІВА

Було б неправильно назвати Дів нелюблячими або позбавленими емоцій людьми, але їхній чуттєвий світ занурений кудись дуже глибоко, куди неймовірно складно проникнути. Занадто представники цього знака Зодіаку обережні і усунуті від оточуючих. Намагаючись розгледіти в них люблячих чоловіків, ви ризикуєте не помітити нічого. Буде потрібно багато часу, щоб розпалити в Дів їх романтичні якості, підштовхнути до самостійних кроків і більшої відкритості до вас.
Тільки найбільш уважні, здатні вловити найтонші любовні флюїди жінки здатні розрізнити в Дів привабливих партнерів, які в подяку проявлять до них щиру взаємність.

Заключний момент

Як вже говорилося на початку статті, цей рейтинг - умовність, призначена лише для того, щоб охарактеризувати загальні тенденції - причому тенденції видимі, так би мовити, зовнішні прояви чоловічої уваги. Ні в якому разі не слід виходити з цих рекомендацій при виборі партнера, так як вони є теоретичною базою астрології, яка хоч і коригується багаторічним досвідом, не може бути використана в якості керівництва для ваших взаємин.

Источник


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Діагностика енергетичних дірок: куди йдуть сили і чому не щастить
Діагностика енергетичних дірок: куди йдуть сили і чому не щастить
Аура кожної людини може мати дірки, через які витікають сили Це призводить до невдач, втрати енергетики
Прогулянки та ментальне здоров'я: як відпочивати із турботою про свою психіку
Прогулянки та ментальне здоров'я: як відпочивати із турботою про свою психіку
Фізична активність потрібна кожному з нас Спорт та фізкультура підвищують енергетику, зміцнюють імунітет та зд....
Блоки свідомості, які ведуть до самотності: як їх зняти?
Блоки свідомості, які ведуть до самотності: як їх зняти?
Самотність — страшне поняття Однак багато людей обирають його свідомо
Як залучити кохання. П'ять простих талісманів
Як залучити кохання. П'ять простих талісманів
Якщо ви хочете знайти свою другу половинку та подумуєте про заміжжя, але принца на білому коні поки не зустріл....
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в ос....
більше матеріалів
Діагностика енергетичних дірок: куди йдуть сили і чому не щастить
Діагностика енергетичних дірок: куди йдуть сили і чому не щастить
Аура кожної людини може мати дірки, через які витікають сили Це призводить до невдач, втрати енергетики
Прогулянки та ментальне здоров'я: як відпочивати із турботою про свою психіку
Прогулянки та ментальне здоров'я: як відпочивати із турботою про свою психіку
Фізична активність потрібна кожному з нас Спорт та фізкультура підвищують енергетику, зміцнюють імунітет та зд....
Блоки свідомості, які ведуть до самотності: як їх зняти?
Блоки свідомості, які ведуть до самотності: як їх зняти?
Самотність — страшне поняття Однак багато людей обирають його свідомо
Як залучити кохання. П'ять простих талісманів
Як залучити кохання. П'ять простих талісманів
Якщо ви хочете знайти свою другу половинку та подумуєте про заміжжя, але принца на білому коні поки не зустріл....
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в ос....
більше матеріалів
/-1,3015449047089-/ /-pc-/
Top