counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Речі-вампіри у вас вдома, які терміново треба викинути


Переглядів: 9549


Речі-вампіри у вас вдома, які терміново треба викинути

Щоб в будинку або квартирі було приємно жити, щоб люди не хворіли і завжди перебували в хорошому настрої, а удача завжди була з ними, необхідна позитивна енергетика. Наше тіло і наш будинок пов'язані із Всесвітом. Потоки його енергії постійно циркулюють навколо нас, проте є речі, які блокують цю циркуляцію і взаємний обмін.

Ці речі називають вампірами, так як вони забирають з собою все позитивне, залишаючи нас наодинці з порожнечею. Якщо предмет слабкий, то ви можете майже не відчувати змін, проте є воістину дивовижної сили енергетичні вампіри, здатні перетворювати будинок в спустошене місце, викликаючи на нього все нові біди. Це робить життя людей дуже проблемним, викликаючи хвороби, недуги, невдачі, депресії і банальний поганий настрій.

Речі-вампіри
Фотографії померлих людей. Сюди можна віднести не тільки фотографії людей в труні, а й їх прижиттєві фото. Їм саме місце в фотоальбомах, подалі від очей людей. Їх постійне перебування з людьми може позбавити будинок удачі. Для цього буде потрібно від кількох місяців до року, але ефект цей буде дуже стійким. Повернути все на круги своя не вийде в одну мить.

Ношений одяг. Речі з секонд-хендів небезпечні. Такі речі можуть бути прокляті або нести в собі негативну програму. Дуже частими є випадки, коли люди купували речі в таких магазинах і захворювали. Справа не в медицині — просто штани, кофти, футболки іноді зберігають пристріти і ефекти від прокльонів, передаючи новому власнику, а можуть бути продані в секонд після нещасного випадку.

Старі речі. Це найпоширеніші вампіри. Найсильніше спустошують житло старі меблі. Від них необхідно позбавлятися в першу чергу. Після цього викиньте весь непотрібний одяг, який ви вже не носите. Він також просякнутий негативом. Фен-шуй радить замінити розбите скло і викинути розбитий посуд, щоб в будинку панувала гармонія.

Речі з некротичною енергією.
Сюди можна віднести речі померлих, а також опудала тварин, кістки і шкури. Смерть не має нічого спільного зі сприятливою аурою в будинку. Звичайно, бувають пам'ятні речі або дорогі прикраси інтер'єру, виконані, наприклад, з оленячих рогів. У цьому випадку важливо вчасно здійснювати чистку приміщення, щоб нейтралізувати вплив.

Сухі квіти. Гербарії і засушені букети якийсь час зберігають в собі дорогу нам пам'ять або старання рук, що їх складали. Але врешті-решт такі речі починають вбирати негатив. Так що не перетримуйте їх під своїм дахом. І обов'язково стежте, щоб не сохли квіти в горщиках, так як це призводить до виснаження енергетики.

Поради фахівців:
не залишайте ножі на столі на ніч, так як вони забирають позитив і призводять до сварок;

брудні і старі віники краще викидати, так як це найсильніші вампіри;

до енергетичного голодування іноді призводять морські мушлі і зображення риб, так що позбавляйтеся і від цього або правильно розташуйте їх по фен-шуй, щоб штучка стала талісманом, а не енергетичним паразитом.

Кожен будинок стає сприятливішим, коли він позбавлений всього старого і непотрібного. Це може порушити енергетичний баланс. Речам-вампірам не місце в будинку — викидайте все старе, не шкодуючи. Так ви зможете забезпечити себе і ваших близьких удачею і благополуччям.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-0,41896915435791-/ /-pc-/
Top