counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Прикмети на ніч: що предки боялися робити після заходу


Переглядів: 4449


Прикмети на ніч: що предки боялися робити після заходу

Ніч - небезпечний час доби. Вважається, що після заходу сонця нечиста сила може вільно проникнути в будь-який будинок і нашкодити домочадцям. Щоб захистити себе від небезпеки, дізнайтеся, що заборонено робити на ніч за народними прикметами.

Нічний час доби є таємничим і загадковим. У цей час відбувається чимало містичних явищ, які часто непомітні звичайній людині. В наші дні наступ ночі не викликає у нас побоювання, але наші предки боялися залишати свої будинки після заходу, вважаючи, що з цього моменту зло і нечисть залишають потойбічний світ і відправляються на пошуки жертв. Не дивно, що в народі виникло безліч народних прикмет і забобонів про ніч.

 Що не можна робити ввечері і перед сном

Люди похилого віку досі бояться виносити сміття після заходу сонця, вважаючи, що таким чином з дому можна винести весь достаток і удачу.
Звичайно, неждані гості можуть нагрянути в будь-який час доби, але все ж таки постарайтеся не відкривати двері після півночі. Вважається, що стукіт у цей час віщує небезпеку, і якщо ви впустіть її в ваш будинок, то незабаром ви або ваші близькі можуть постраждати.

Миття посуду - не улюблене заняття навіть у акуратних господинь. Якщо ви не хочете накликати на себе біду, варто перемити весь посуд до того, як підете спати. Якщо ви не хочете, щоб заздрісники навели на вас порчу або пристріт, ніколи не залишайте сушитися білизну у дворі після заходу сонця.

Існує багато прикмет про дзеркала, і одна з них говорить, що заборонено дивитися в дзеркало вночі. Таким чином ви ризикуєте зустрітися з небажаними гостями з потойбічного світу і навіть можете впустити їх в свій будинок.

Якщо вночі ви помітили, що у вашому будинку перегоріла лампочка, поміняти її можна тільки вранці. Нехтуючи цією прикметою, ви можете залучити в свій будинок біду.

Категорично заборонено вимовляти лайливі слова, дивлячись на нічне небо. Таким чином ви можете назавжди позбавити себе здоров'я.
Негатив притягує зло і нечисті сили, тому в нічний час доби особливо заборонено лаятися і лаяти інших людей, інакше протягом декількох років вас будуть переслідувати лиха.

Небезпечно відповідати на телефонні дзвінки, що надійшли після півночі. Таким чином нечисть вишукує свою жертву і може позбавити щастя і здоров'я.

Перед сном не рекомендується перераховувати гроші, інакше це спричинить за собою фінансові труднощі.
Перед тим як лягти спати, приберіть зі столу ножі. Гострий предмет може налякати і образити домовика, і якщо це трапиться, то незабаром хтось із домочадців серйозно захворіє.

Увечері заборонено давати і брати гроші в борг. Таким чином ви можете віддати свою удачу або ж забрати проблеми того, хто звернувся до вас за допомогою.

Після заходу сонця не давайте обіцянок, інакше ви навряд чи зможете їх виконати.

Також не рекомендується купатися у водоймах після заходу сонця. У більшості випадків нечисті сили мешкають саме у води, і, відчувши енергетику живої людини, вони можуть попрямує прямо до вас.

У давні часи вважалося, що після опівночі жінкам заборонено займатися домашніми справами, особливо пранням і рукоділлям. Стираючи свою білизну, жінка може втратити краси і життєвої енергії, а займаючись шиттям, можна «пришити» до себе проблеми і невдачі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,40686583518982-/ /-pc-/
Top