counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Розширений флагманський функціонал 2018 року


Переглядів: 399


Розширений флагманський функціонал 2018 року

Китайська компанія Xiaomi презентувала новенький Mi 8. Європейські користувачі з нетерпінням очікують старту продажів флагмана, адже можливості нового гаджета вражають. Що стосується зовнішнього вигляду, Mi 8 схожий на iPhone X, але справа не в копіюванні, а в моді на дизайн смартфонів із «чубчиком». У функціонал гаджета включені всі нові розробки. Відмінні камери, швидкодія, Face ID, що працює навіть у темряві, - відмінні характеристики новенького Xiaomi Mi 8.

Окремо варто сказати про систему GPS-навігації, яка справляється зі своїми завданнями навіть серед висоток. Така функція корисна для спортсменів, які відстежують прогрес тренувань. Mi 8 може сміливо конкурувати з флагманами інших брендів. Тут є всі сучасні системи кращих смартфонів.

Флагмани: топові характеристики
Гаджети спрощують повсякденні справи: функціонал смартфонів  дозволяє швидше справлятися з роботою, отримувати необхідну інформацію, зберігати моменти в фото і відео. Флагман «видно здалеку» завдяки своїм характеристикам. Які нововведення є в топових девайсах, розберемося далі.

1. Енергоефективність. Розширення функціоналу призводить до того, що заряду акумулятора вистачає на 4-5 годин. Доводиться постійно носити з собою портативні зарядні пристрої. Розробники оптимізують роботу смартфонів, щоб батарея забезпечувала день активного користування. Еталоном вважають iOS 9, яка отримала режим енергозбереження - тепер iPhone працює на 44% довше. Samsung Galaxy S8 + теж показує хороші результати. При повному завантаженні смартфон працює 8 годин.

2. Функція швидкої зарядки. Швидкісний темп життя не дозволяє розслаблятися, і навіть на підзарядку телефону часу немає. Тому акумулятори отримують 100% енергії все швидше. Так, Google Pixel XL буде потрібно 40 хвилин для зарядки.

3. Швидкодія і продуктивність. Розробники трудяться над оптимізацією операційних систем, від якої залежить швидкість і стабільність роботи. Флагманські моделі показують хороші результати: сенсори миттєво реагують належним чином, а системи справляються з багатозадачністю. Кращими тут вважаються Samsung Galaxy S9 і OnePlus 6.

Флагманські навороти
Зручний, швидкий гаджет з камерою на 15-20 Мп, функціями розпізнавання обличчя власника і стильним, продуманим дизайном - стає особистим помічником. Регулярно з'являються нові розробки, що спрощують користування.

1. Face ID - функція розпізнавання обличчя. Це новий рівень безпеки даних користувача. У флагманських моделях функція працює в режимі 3D - тут не вийде розблокувати смартфон із фото.

2. Сканер відбитка пальця є вже у всіх нових гаджетах. Змінюється лише його розташування і швидкість зчитування.

3. Подвійна камера - нововведення, що забезпечує якісні, глибокі знімки. Результат не поступається зеркалкам. Тут лідерами вважають смартфони Xiaomi, Huawei, Samsung і продукти Apple.

4. Дизайн флагманів заслуговує на особливу увагу. Це стильні гаджети, що підкреслюють статус власника. У моді залишаються відсутність рамок і додатковий простір зверху. Зустрічаються скляні корпусу, а деякі бренди навіть роблять задні кришки прозорими.

Флагмани об'єднують в собі футуристичний зовнішній вигляд, процесор Snapdragon 835 або 650, 4-8 ядер і новий функціонал. Вибрати продуктивні смартфони можна в каталозі інтернет-магазину Comfy.ua. Тут знайдуться флагмани і бюджетні моделі від Samsung, Xiaomi, Google, Huawei та інших брендів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
більше матеріалів
/-0,41428589820862-/ /-pc-/
Top