counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Нові виклики для донецького «Шахтаря»


Переглядів: 757


Нові виклики для донецького «Шахтаря»

Цього літа склад донецького «Шахтаря» покинуло відразу кілька гравців, які грали важливу роль. Подивимося, чи зуміє оновлений колектив і далі успішно вирішувати завдання на внутрішній і міжнародній арені. Влітку у багатьох гравців закінчувалися контракти з клубом і з різних причин вони не були продовжені. В першу чергу це сталося через слабкість вітчизняної першості і небажання багатьох сильних футболістів затримуватися тут. Так, покинули ряди «гірників»: Срна, Бердард, Феррейра.

Також в оренду пішов Петряк, а реально продати вдалося лише Фреда. Однак «Шахтар» Донецьк славиться саме тим, що тут якісна селекція. Клуб ще взимку підписав бразильського захисника Додо і нападника «Манчестер Сіті» Кайоде, після цього літа був представлений Майкон. Залишається сподіватися, що ці гравці вже найближчим часом зможуть замінити визнаних лідерів, які були в складі клубу до цього. Стежити за успіхами донецького клубу, а також дивитися теніс онлайн ви завжди зможете на перевіреному ресурсі. Наразі перед клубом стоїть непросте завдання - виграти всі внутрішні трофеї та успішно виступити на міжнародній арені.

Нова кампанія «Шахтаря»

Багато чого буде залежати від адаптації новачків і ролі в команді досвідчених гравців. Після двох поспіль перемог у чемпіонаті та національному кубку непросто знайти в собі мотивацію. Тим більше повернути трофеї в столицю захочуть і гравці «Динамо» Київ.

Окрема тема - єврокубки. «Шахтар» починає свої виступи в рамках групового етапу Ліги чемпіонів, багато чого для донеччан буде залежати від жеребкування. У минулому році команда зуміла вийти в плей-оф, де гідно грала проти «Роми». Зараз уболівальники також повні очікувань, адже навіть незважаючи на очевидні кадрові втрати, потенціал у «гірників» дуже хороший.

У національному чемпіонаті є хороший шанс знову досягти першого місця, хоча зараз підростає перспективна молодь «Динамо», яка сповнена амбіцій. Втім, у «гірників» також є свої юні таланти, і Фонсека вже зараз починає потихеньку підпускати цих футболістів до складу.

Зараз клуб стабільно базується в Харкові, де і проводить домашні матчі. Останнім часом ситуація в цьому плані стабілізувалася, хоча очевидно, що підтримки рідних фанатів йому не вистачає. Подивимося, як для клубу складеться новий сезон, в якому перед ним стоять традиційно високі завдання, особливо в умовах значного ослаблення кадрового потенціалу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів
/-0,492271900177-/ /-pc-/
Top