counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Хто такі люди-бідовики і чим вони небезпечні - народні повір'я


Переглядів: 1025


Хто такі люди-бідовики і чим вони небезпечні - народні повір'я

Всі люди - різні: одні щасливі, інші удачливі, треті нещасні. За народними повір'ями, люди, які постійно страждають від невдач і приносять нещастя іншим є "бідовиками".

Бідовик на перший погляд нічим не відрізняється від інших людей. Сірий, непоказний, вічно чимось незадоволений. Але за цією непримітною людиною завжди тягнеться ланцюжок бід, і в ці біди він залучає всіх, з ким взаємодіє. Так хто ж такий бідовик і яку небезпеку він представляє, за народними повір'ями?

Бідовик – людина з клеймом нещастя. Куди б він не пішов, що б не зробив, все це обертається бідою. Злого умислу у бідовика немає. Він може бути щедрим і добродушним, але не по волі своїй навіть намагаючись допомогти, робить все «наперекосяк».

У середньовіччі про таких людей говорили «потрапили в обійми Біди». Біда є демонічною істотою. У фізичному прояві ця стара, в розірваному одязі, блукає по світу в пошуках приречених на біди людей.

Існує три види бідовиків:

- «Бідоваті» по народженню. В даному випадку це може передаватися у спадок, як генетична хвороба, але тільки в енергетичному плані. Часто це досконалі гріховні вчинки з боку цілого роду, які привели до родового прокляття, а в подальшому до передачі «енергетичного гена» бідовика наступним поколінням.

- «Біду вам на голову» - поширене сільське прокляття, здатне привести до тяжких наслідків. Передаватися може з будь-якої лінії: тільки дівчаткам по материнській лінії, хлопчикам по батьківській, від бабусі до онуки, від батька до сина. Передача «бідоватості» всім представникам роду (аж до тіткою, двоюрідних сестер і братів) явище рідкісне, але все ж зустрічається. Таку сім'ю відрізняє загальне нещастя. Наприклад, всі чоловіки роду вмирають у вогні, або всі без винятку мають згубну пристрасть до алкогольних напоїв.

- «Бідоваті» внаслідок магічного впливу. У цього виду два шляхи стати бідовиком: або через наслану порчу, або через тривалий контакт з енергетичним вампіром. У першому випадку, біда може бути послана за людиною її ворогом. Якщо Біду викликати, накладаючи прокляття, вона може йти за людиною по п'ятах до тих пір, поки не оселитися в її житті і не почне притягати біди. У випадку ж з енергетичними вампірами, будучи довгий час донором, людина втрачає силу, стає нездатною протистояти істотам демонічного типу, втрачає свій особистий захист. Як тільки контакт з енергетичним вампіром припиняється, донор залишається в «енергетичному спустошенні», в цей момент його і підбирає Біда, щоб зробити бідовиком.

- «Бідоваті по кармі». В даному випадку мова йде про кармічне відпрацювання поганих діянь. Припустимо, в минулому житті людина мала силу і владу, і користувалася цим, щоб принижувати тих, хто нижче за соціальним статусом. Або ж насміхалася над каліками, горбатими, жебраками. Зіпсувавши свою карму за життя, в наступному втіленні людина сама стає нещасною, бідовиком.

Бідовика можна ступати з іншими «Бідо-людьми»: енергетичними вампірами. Тільки зрозумівши, хто точно знаходиться перед вами, можна правильно поставити дієвий захист.

Бідовіка відрізняють:

- Непримітна зовнішність. Ніяких видатних рис обличчя у бідовиків не буває. Очі тьмяні, волосся, навіть якщо і має цікавий колір, виглядає мляво. Оточуючі не помічають їх, вони не виділяються з натовпу, потрапивши на сцену, не притягають до себе погляд. Всі спроби позбутися від сірості не приводять до успіху. Похід до стиліста, перукаря - не допомагає. Попрацювавши над зовнішнім виглядом таких людей, всі рано чи пізно опускають руки, кажучи «вони безнадійні».

- Важкість в спілкуванні. З енергетичними вампірами ця тяжкість не відчувається так гостро і відразу. Вони можуть бути привабливі, присипляти пильність. Бідовики ж неприємні. Вони люблять скаржитися на оточуючих, погоду, уряд, життя в цілому. Їм не вистачає делікатності не почати незграбну розмову. Це ті люди, що у великій компанії завжди скажуть те, що буде зовсім не до місця. Після того як спілкування з бідовиком буде позаду, не кожен згадає про що була розмова, знову ж спілкування теж не запам'ятовується, не яскраве, не помітне. Все що після такого спілкування залишається це неприємний осад, і бажання знову зустрітися з людиною вже не з'являється.

- Незграбність. Все у них валиться з рук, навіть самі побутові моменти вони проробляють з особливою працею. При митті посуду вони неодмінно розіб'ють чашку, пробираючись крізь ряди в кінотеатрі зачеплять усіх навколо, поспішаючи на автобус навіть при швидкому темпі бігу запізняться.

- Мішкуватий одяг. Незалежно від віку вони намагаються укутати, накинути на себе багато светрів, шалей, шарфів, хусток. Все це від відчуття ворожості світу. Виходячи на вулицю, вони стикаються з бідами, день за днем, і чим більше вони закриті - тим сильніше їх захист від навколишнього світу (на їхню думку). Згодом їх речі сильно зношуються, з'являється все більше латочок поверх дірок, і наряд перетворюється на лахміття. До 40-50 років бідовик нагадує бездомного старого або стару. Той, з ким рука об руку йде біда, непомітно перетворюється в її прообраз і слов'янського фольклору (біду слов'яни зображували як горбату непоказну стару в лахмітті).

- Небажання змінити життя. Бідовик живе в зоні свого комфорту, і ні за яких обставин з неї не виходить. Зміна роду діяльності, житла, міста проживання - ними сприймається як величезне горе. На інтуїтивному рівні вони усвідомлюють, що зміна обстановки не змінить їх сутності, і як нещасні вони були, так і залишаться.

- Неохайна обстановка в квартирі. Де б бідовик не жив, в хліві або в палаці, там завжди буде панувати безлад. Не обов'язково повинно бути брудно, але затишок створити такі люди не здатні.

Бідовик: чим небезпечний:

Небезпека бідовика полягає в тому, що він не тільки сам живе в постійних бідах, але і приносить ці біди всім навколо. Допомогти такій людині неможливо, все одно це обернеться невдачею. Незалежно від того чи живе він по сусідству, працює в одному офісі або просто гуляє по тому ж маршруту - його варто остерігатися.

Контакт з бідовиком може:

-Значно вкоротити життя;

-Не дати реалізуватися в житті;

-Внесті розбрат в сім'ю;

-Забрати здоров'я;

-Ослабіть імунітет;

-Відібрати життєво необхідну енергію;

-Позбавити удачі.

Як би важко це не було усвідомлювати, але бідовиком може бути навіть близька людина: чоловік, дитина, родич. Якщо зв'язок з людиною розірвати неможливо, його необхідно направити або до чаклуна (щоб той спробував зняти клеймо за допомогою магії), або до церкви (іноді батюшки допомагають впоратися з цією напастю). Самостійна ж допомога не увінчається успіхом.

Захист від бідовика:

Навіть якщо є тверде рішення допомогти людині, до того моменту поки клеймо не буде знято, від нього потрібно захищатися.

Допомогти в цьому можуть камені і мінерали:

Змійовик. Камінь допоможе без особливих зусиль відрізнити трохи невдачливу людину від бідовика. Для цього, перш ніж познайомитися з людиною, камінь потрібно попередньо потримати в області чола приблизно 10-15 хвилин. Змійовик приведе в норму розумові процеси, і розкриє «третє око» для більшої проникливості. Все що залишиться потім зробити, це придивитися до людини, і послухати, що каже розум. Незатуманенний розум зможе дати вірну підказку. Від бідовика зрозуміло потрібно буде відсторонитися, і партнерство з ним не налагоджувати.

Корал. Прикраса з червоного коралу поставить бар'єр, через який не зможе пробитися бідовик. Обставини складатимуться так, що він то піде іншим шляхом, то просто не зможе підійти. Досить купити намисто або браслет з нього, і носити кожен день.

Авантюрин. Камінь потрібно купити в середу ввечері, принести додому, помістити в ємність з чистою, джерельною водою і 7 разів сказати: «Страж, силу свою відкрий, хай бідовику буде даний тобою відсіч». Камінь потрібно носити з собою в лівій кишені. Перебуваючи поруч з авантюрином, людина з клеймом біди буде відчувати легке нездужання: підвищення температури, головний біль. Як наслідок він сам не захоче контактувати з власником каменю.

Своєчасно проявивши пильність, припинивши контакт з бідовиком і поставивши від нього захист можна захистити себе і свою сім'ю від багатьох бід.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-0,39448308944702-/ /-pc-/
Top