counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Коли не можна дивитися у дзеркало: 5 заборон


Переглядів: 2358


Коли не можна дивитися у дзеркало: 5 заборон

З давніх часів люди надавали особливого значення дзеркалам, сприймаючи їх як портал у потойбічний світ. Згодом цей предмет став використовуватися виключно в побутових цілях, але багато хто продовжує ставитися до нього з обережністю.

Заборона перша
Згідно з повір'ям, дзеркала є провідниками між минулим, сьогоденням і майбутнім. Вони здатні зчитувати будь-які емоції людини і відправляти певні імпульси в паралельні світи.

Дивлячись на своє відбиття, ви повинні відчувати виключно позитивні емоції, а ось заливатися сльозами перед дзеркалом заборонено. Смуток, який ви відчуваєте цієї миті, обов'язково повернеться до вас у майбутньому.

У сучасному світі багато людей, як і раніше, бояться плакати перед дзеркалом. Вважається, що це може призвести до таких наслідків:

- Виникнуть серйозні проблеми на роботі. Конфлікти з колегами і начальством будуть з'являтися набагато частіше.
- Ви ризикуєте відштовхнути від себе любовну удачу, через що самотність буде переслідувати вас.
- Можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Поганий настрій і апатія стануть вашими постійними супутниками.
- Представниці прекрасної статі ризикують втратити душевну і фізичну красу. Чоловіки будуть звертати на вас увагу значно рідше.
- Якщо ви продовжуєте плакати перед дзеркалом протягом декількох хвилин, ви ризикуєте привернути біду, результатом якої буде важка травма.

Іноді стримувати емоції занадто складно, і часом людина може розплакатися навіть дивлячись на своє відбиття. Не варто відразу ж думати про погане. Замість цього вжити необхідних заходів, які допоможуть вам позбавитися неприємностей у майбутньому. Насамперед треба витерти сльози, загорнути дзеркало в білу тканину і викинути його. Після цього користуватися їм не рекомендується, тому краще позбутися його якомога швидше.

Якщо при погляді в дзеркало у вас потекли сльози, почніть розмовляти зі своїм відбиттям. Уявіть, що в цей момент ви спілкуєтеся з іншою людиною, і постарайтеся пояснити причину вашого розлади. Якщо сльоза виявилася на дзеркалі, негайно витріть її і відразу ж позбудьтеся дзеркала. Згідно з однією з прикмет, подібне явище - не випадковість, а знак про те, що незабаром вам доведеться зіткнутися з труднощами. Щоб запобігти негативним наслідкам, позбудьтеся причини їх виникнення.

Заборона друга
Часом уночі можуть відбуватися незрозумілі речі, і в цьому можуть бути задіяні будь-які речі у вашому домі. Вважається, що саме в темний час доби мешканці задзеркалля, зокрема і злі духи, здатні проникнути у світ живих людей. Найбільш небезпечний проміжок часу триває від півночі до третьої години ночі.

Згідно з повір'ям, саме в цей період у дзеркалі можна побачити не тільки духів, а й самого диявола, який може забрати енергію людини або його душу. Однак доказів цього немає. Вважається, що розпізнати в дзеркалі нечисту сили нескладно. Якщо раптом у вас виникла необхідність подивитися на своє відбиття в нічний час доби, робіть це вкрай акуратно. Помітивши в дзеркалі розпливчасту фігуру, відразу ж відійдіть про нього.

Заборона третя
Як ви вже зрозуміли, дзеркало - це ворота в потойбічний світ, які найчастіше зачинені. Однак варто лише розбити дзеркало, і ви ризикуєте випустити мешканців задзеркалля, а разом з ними і злих духів. Дзеркала мають здатність вбирати і накопичувати енергію протягом довгого часу. Якщо на дзеркальній поверхні з'являться тріщини, це може стати причиною звільнення величезної кількості енергії. Такий енергетичний потік може кардинально змінити долю людини.

Існує безліч прикмет, пов'язаних із розбитим дзеркалом. Згідно з однією з них, подібне явище обіцяє сім років невдач для всієї родини. Інші говорять про те, що незабаром людину, яка подивилися в розбите дзеркало, чекають фінансові труднощі. Якщо вірити іншим прикметам, це знак про майбутню хворобу. Однак не потрібно кидатися в паніку. Позбувшись зіпсованого предмета, ви зможете уникнути будь-яких бід і неприємностей.

Заборона четверта
Існує думка, що двом людям заборонено дивитися в один і те ж дзеркало. Вважається, що в цьому випадку одна людина здатна забрати удачу або ж, навпаки, віддати свої біди іншій людині. Досить часто подруги, не замислюючись про наслідки, наводять красу перед одним дзеркалом. Робити це категорично заборонено. Таким чином одна з подруг може забрати красу і щастя іншої. За однією з прикмет, якщо дві молоді дівчини разом зазирають у дзеркало, незабаром вони покохають одного і того ж хлопця і стануть суперницями.

Якщо ви випадково опинилися перед одним дзеркалом з іншою людиною, дмухніть на нього. У цьому випадку ви зможете позбутися енергетики іншої людини і, можливо, уникнете згубних наслідків у майбутньому.

Заборона п'ята

Ця заборона насамперед стосується представниць прекрасної статі, які задивляються на своє відбиття і занадто довго милуються своєю красою, не здогадуючись, якими наслідками це може обернутися. Насправді ця заборона не несе містичного характеру.

Згідно зі спостереженнями біоенергетиків, люди, які занадто довго дивилися на своє відбиття, вже скоро починали відчувати втому. З'ясувалося, що дзеркала є енергетичними вампірами. За допомогою відбиття вони здатні забирати енергію людини, через що згодом вона починає відчувати втому, поганий настрій і низьку працездатність.

Також доведено, що любителі покрасуватися перед дзеркалом старіють набагато швидше. Віддаючи свою життєву енергію, людина позбавляється природної краси, молодості і сил, що вже незабаром позначиться на її зовнішньому вигляді.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
більше матеріалів
/-1,4056379795074-/ /-pc-/
Top