counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Щоб не стало гірше: 5 речей, які потрібно завжди зберігати в таємниці


Переглядів: 631


Щоб не стало гірше: 5 речей, які потрібно завжди зберігати в таємниці

Ділитися з усіма подробицями свого життя вкрай небажано, оскільки іноді уважні вуха швидко перетворюються в балакучий рот. Краще тримати особисту інформацію при собі, не розкриваючи її оточуючим без потреби. Так можна буде уникнути проблем, які в підсумку призводять до сумних результатів.

Існують п'ять ситуацій, коли варто тримати рот на замку.
1. Ваші найпотаємніші думки.
Ваша думка з того чи іншого питання повинна стосуватися тільки вас і не варто намагатися нав'язати її іншим. Наприклад, якщо ви вирішите обговорити в компанії питання, що стосуються життя або смерті, то ваші погляди на них напевно викличуть у співрозмовників абсолютно непередбачувану реакцію. Ви повинні розуміти, що ваші думки є суб'єктивними, не відображують реального стану речей і можуть здатися необгрунтованими і непереконливими іншим людям.

2. Ваша благодійна діяльність.
Протягування руки допомоги або будь-який інший прояв філантропії має великий вплив на подальший розвиток особистості і суспільства в цілому. Але вони несуть в собі набагато більшу цінність, якщо ви не прагнете почути у відповідь на ваше людинолюбство слова подяки. Спроби розповісти світу про те, як сильно ви комусь допомогли, розцінюються як хвастощі, бо більшість людей сприйме подібну поведінку, як бажання здобути популярність, значить допомагати людям, зберігаючи анонімність.

3. Ваші цілі.
Ваші плани потрібно старанно приховувати від оточуючих, поки у вас не з'явиться можливість їх реалізувати. Одного разу заявивши про них привселюдно, ви даєте іншим людям можливість вкрасти ваші ідеї і спробувати втілити їх, заповнивши всі ті прогалини, які ви могли не помітити. Якщо це станеться, у вас опустяться руки, і ви дуже пошкодуєте, що не змогли стримати язик за зубами.

4. Ваш спосіб життя.
Певні подробиці на кшталт вашого інтимного життя, релігійності, перемоги над поганими звичками і т.д. краще зберігати в таємниці від оточуючих, якщо тільки це не люди, з якими ви дуже добре знайомі. Не варто ділитися своїми переживаннями з ким попало, тому що іноді ваш стиль життя може стати причиною розбрату, якщо ваш співрозмовник його не схвалює.

5. Ваші сімейні проблеми.
Дуже нерозумно і нешанобливо виставляти брудну білизну на загальний огляд. Таким чином, ви тільки зробите свою сім'ю об'єктом для насмішок з боку «доброзичливців», адже сімейні конфлікти і сварки рано чи пізно проходять. Домашні проблеми потрібно вирішувати вдома - тільки там ви можете зустріти підтримку тих, кого любите.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,37415599822998-/ /-pc-/
Top