counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

Хочеш бути багатим? Відмовся від 20 речей, які вбивають достаток


Переглядів: 5054


Хочеш бути багатим? Відмовся від 20 речей, які вбивають достаток

Кожен мріє стати багатим і ні в чому собі не відмовляти або ж творити на отримані гроші добро. Але далеко не всім це вдається. І тому є точні причини. Американські дослідники вивчили багатих людей ґрунтовно, поспостерігавши і простеживши життєвий шлях 500 мільйонерів і мільярдерів. Вони перерахували основні, буквально залізні бар'єри, що заважають збільшити капітал.

Відсутність чіткої мети

Як водиться, велике завдання потрібно розділити на безліч маленьких і поступово їх вирішувати, досягаючи певної мети. Доведеться скласти особистий план економії з конкретними проміжними цілями. Потім слід скласти фінансовий план або стратегію інвестицій. Адже гроші повинні ефективно працювати, а не лежати під матрацом.

Брак амбіцій

Вам доведеться не просто сильно захотіти поставити планку вище середнього, а й бути готовим на жертви, боротьбу, щоб її досягти.

Неправильне застосування своєї освіти

Гроші заробляють не ті, у кого більше знань, а ті, хто вміє їх використовувати. При цьому знання треба множити - інтелект вимагає постійного тренування. Багато сучасних мільйонерів і мільярдерів - справжні книжкові хробаки.

Відсутність самодисципліни

Або ви самі візьмете верх над своїми слабкими сторонами, або вони переможуть вас - третього не дано. Одна з головних формул багатої людини - витрачай менше, економ більше.

Відсутність фізичного навантаження

Як би це банально не звучало, але без здоров'я успіху не буде. Біг, тренажерний зал, йога - що-небудь з цього завжди є в щільному графіку будь-мільйонера. Переїдання, поганий сон і навіть негативний емоційний настрій - все це можна перемогти за допомогою фізичного навантаження.

Прокрастинація

Звичайна лінь - головна причина більшості провалів. Закрийте сторінку соціальної мережі або відео з котами, вимкніть багато разів прослуханий альбом Лани Дель Рей або Rolling Stones. Починайте діяти просто зараз!

Відсутність наполегливості

Більшість із нас - любителі нових починань. Але завершити розпочате - це зовсім інша справа. На жаль, багато людей схильні здаватися при перших ознаках поразки. Не зупиняйтеся, поки не досягнете бажаного.

Негативний настрій

Разом з банальною лінню це головний ворог успіху. Вирощування капіталів передбачає взаємодію з безліччю людей. Не думайте, що оточуючим потрібен диплом психотерапевта, щоб розкусити вас. Поки ви зберігаєте негативний настрій, про нормальну взаємодію з оточуючими і мови бути не може.

Нерішучість

Більшість людей, чий особистий статок перевищує мільйон доларів, приймає рішення оперативно. Успішні люди знають: якщо довго зважувати всі «за» і «проти», вікно можливостей закриється. Краще прийняти погане рішення, ніж ніякого.

Неправильна супутниця або супутник життя

Повна відсутність гармонії у відносинах із супутником або супутницею життя, швидше за все, призведе до провалу в фінансовому плані. Вчені з Вашингтонського університету в ході тривалих досліджень навіть прийшли до висновку, що у щасливих пар США річний заробіток в середньому на $4000 (на кожного) більше, ніж нещасливих.

Небажання ризикувати

Всі успішні люди ризикують. Надмірна обережність призводить до того, що багато хто навіть і не намагається спіймати удачу за хвіст. Наприклад, вкладення в ринок акцій - це такий же ризик, як стрибок зі скелі. Але найчастіше він більш ніж виправданий.

Знайомство не з тими людьми

Важливо оточувати себе талановитими людьми, націленими на успіх. Причому це стосується і друзів, і колег, і навіть боса. Людина тією чи іншою мірою копіює поведінку колективу - так вже вона влаштована.

Небажання піти з ненависної роботи

Домогтися успіху на ненависному терені фізично неможливо. Простіше кажучи, якщо в школі була п'ятірка з літератури і трійка з мінусом з математики, краще не намагатися стати головним бухгалтером. Якщо робота приносить тільки розлад і сильний стрес, варто подумати про відхід. Рішення серйозне, але воно може стати запорукою майбутнього фінансового успіху.

Спроби бути успішним у всьому

Універсальний фахівець ніколи не буває по-справжньому сильний в чомусь одному. Освоїти всі сфери діяльності неможливо, треба вчасно звузити свій фокус. Наприклад, стати мільйонером і талановитим віолончелістом - нездійсненна мрія: на це просто не вистачить сил і часу.

Відсутність пристрасті

Істинний інтерес заразливий. Ентузіаст легко змусить цілу групу людей робити те, що йому потрібно, причому без особливого примусу. Інертна людина так і залишить байдужою оточуючим. Хороший приклад істинного загострення пристрастей - Дональд Трамп. Так, цей мільярдер під час занадто емоційний, але він накопичив величезний особистий статок і зараз є президентом США.

Вузьке мислення

Ваше вузьке мислення - зовсім не те ж саме, що свідоме звуження фокуса на кількох речах. Вузьколобість губить будь-які інноваційні ідеї, а не просто відсікає те, що не відноситься до основної мети. Успішні люди думають по-іншому. Для того щоб долучитися до іншого способу думки, можна спробувати розширити коло спілкування, зрозуміло, пам'ятаючи про якість колективу.

Замкнутість і невміння спілкуватися

Ця якість ще небезпечніша за вузьколобість. Замкнута людина просто приречена на провал. Фінансовий успіх має на увазі не тільки стратегію, а й шарм. Замкнені люди його позбавлені. Соціальні навички слід розвивати, навіть якщо до цього немає схильності.

Навмисна брехня

І в короткостроковій, і в довгостроковій перспективі брехня здатна принести кілька перемог. Але потім вона може повернутися і зруйнувати все те, що було створено за допомогою неї.

Бажання швидко розбагатіти

Забудьте про казино і лотереї. Як сказав Воррен Баффетт, повільно створити чималий спадок не так вже й складно. А ось розбагатіти швидко практично неможливо. Гуру з Омахи знає, про що говорить: він не грав в азартні ігри, а все життя інвестував у відносно стабільні акції, що показують помірне зростання, на кшталт Coca-Cola, залізниць або кетчупу Heinz....


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,43856501579285-/ /-pc-/
Top