counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як притягувати гроші. Найдієвіші ритуали і змови


Переглядів: 399


Як притягувати гроші. Найдієвіші ритуали і змови

Прихильників активних методів створення багатства і залучення грошей - чимало. Існують і прості "народні" прийоми і "ритуали" для "залучення" грошей.

Перш за все в народі кажуть, що гроші вміють ображатися. Як ви ставитеся до грошей? Якщо купюр у гаманці все менше і менше або ви отримали за роботу не ту суму, на яку розраховували, що ви тоді говорите? "Чорт би забрав ці гроші!", "І за ці копійки я повинен горбатитися ?!"... Проте подібними висловлюваннями ви гроші... ображаєте. Мовляв, вони відчувають наше ставлення і вимагають любові і уваги, а не проклять.

Кількість грошей у житті прямо пов'язана з кількістю особистої енергії. Якщо ваш енергетичний потенціал незначний, не варто розраховувати на мільйони. І навпаки, якщо людина енергетично потужна, то навіть незначні кошти в її руках з часом перетворяться на більші. Для розвитку енергетики людям радять частіше чистити чакри (але це вже буде окрема стаття).

Де ви зберігаєте гроші (крім банку, звичайно)? У шафі або під матрацом? Не варто цього робити! Правильно роблять ті, хто тримає гроші на кухні, на холодильнику. Адже найкращі місця для залучення грошей - біля вхідних дверей і на кухні.

Варто, ретельно вимивши підлогу, покласти під килимок біля дверей "орлом" вгору монетки невеликої гідності, залиште кілька також у холодильнику, в комірчині, де зберігаєте продукти, щоб монети "не голодували". Однак стежте, щоб гроші не покрилися цвіллю, інакше їхня дія ослабне. Не забувайте регулярно міняти монетки на нові. Ніколи не починайте отриману зарплату тринькати відразу.

Спочатку психолог радить заспокоїтися, прийняти гроші як даність, а тільки потім витрачати. Роблячи покупки, не беріть купюри з рук продавця. Нехай він покладе їх на блюдечко. Цим ви страхуєте себе від контакту з людьми з поганим сприйняттям грошей, адже цим можна "заразитися". Якщо випадково розсипали дріб'язок, підбирайте монети тільки правою рукою, причому обов'язково залиште одну монету, сказавши: "Одну залишаю, інше отримую!"

Якщо цю монетку піднімуть, поки ви не зникли, розраховуйте на удачу в фінансових справах. Однак самим підбирати дріб'язок, особливо на перехрестях, не радять, бо це можуть бути монетки, на які навели хворобу або порчу. В крайньому випадку піднімайте їх хусткою або рукавичкою, а вдома дні на три покладіть у миску з солоною водою. Сіль добре вбирає негативну енергію. Не можна також підбирати гроші, знайдені вранці, особливо якщо ви ще не снідали.

Намагайтеся частіше давати в борг іншим, а самі ніколи не беріть у борг. Адже, даючи в борг, ви неначе просите їх повернутися, причому в більшій кількості. Виняток: взяти в борг будь-яку суму на молодий місяць, а повернути на "старий" місяць, причому грошима малої гідності. Не позичайте гроші у вівторок - "все життя в боргах будете".

Не розплачуйтеся у вівторок за великі покупки. Не варто брати в борг, а також віддавати гроші ввечері, інакше вони просто перестануть у вас водитися. Причому віддавати гроші варто тільки правою рукою, а позичати - лівою. У будинку не можна свистіти, а також змітати крихти зі столу рукою. Не бажано давати в борг сіль і хліб, наприклад, коли вас про це просить сусід - гроші майже напевно підуть з дому. Також не можна тримати на столі порожні пляшки, сидіти на столі, класти на стіл ключі та головні убори.

Віник залишати ручкою вниз і ніколи не прибирати в будинку двома віниками одночасно. Також можна зробити амулет з трьох монеток з прорізами, простягнувши крізь них червону шовкову стрічку. Носити це варто в гаманці. На Різдво жертвуйте церкві і вбогим хоча б невеликі суми. Однак перед тим, як зробити це, скажіть: "Кому церква не мати, тому я не батько".

Постерігайте за Місяцем. Вночі, в повний місяць, а також в ніч перед і після цього, залишайте порожній гаманець відкритим на підвіконні так, щоб на нього падало світло місяця. І, навпаки, після появи молодого місяця три ночі поспіль потримайте гаманець на підвіконні, але вже з грошима.

Будучи в гостях у заможних знайомих, відламайте гілочку якої-небудь рослини, яка розмножується відростками. Вдома зі словами: "Ти багатство (тому-то) приносив і мені принеси", - поставте її в воду.

Коли настане час пересаджувати відросток скажіть: "Розвивайся і рости, мені, (такому-то), удачу принеси!» Коли рослина прийметься, почне налагоджуватися і ваш фінансовий добробут. Візьміть глиняний горщик і поставте його в затишне місце, нікому про це не кажіть. Сім днів поспіль кладіть у нього по одній жовтій монеті, примовляючи: "Що в горщику, те в гаманці».

Увечері сьомого дня поставте на стіл товсту свічку зеленого кольору і розкладіть навколо неї монети з горщика. Запаліть свічку і хвилин 15 старанно уявляйте, що від монеток до полум'я і назад струмує зелене світло, утворюючи семигранну піраміду, вершина якої концентрує енергію грошей. Через 16 хвилин вийдіть з кімнати і дайте свічці догоріти на самоті. Після чого зберіть монетки, загорніть їх у зелений шовк і зберігайте там, де ніхто про них не дізнається. Источник

Прихильників активних методів створення багатства і залучення грошей - чимало. Існують і прості "народні" прийоми і "ритуали" для "залучення" грошей.
Перш за все в народі кажуть, що гроші вміють ображатися Як ви ставитеся до грошей? Якщо купюр у гаманці все менше і менше або ви отримали за роботу не ту суму, на яку розраховували, що ви тоді говорите? "Чорт би забрав ці гроші!", "І за ці копійки я повинен горбатитися ?!" ... Проте подібними висловлюваннями ви гроші ... ображаєте. Мовляв, вони відчувають наше ставлення і вимагають любові і уваги, а не проклять.
Кількість грошей в житті прямо пов'язане з кількістю особистої енергії. Якщо ваш енергетичний потенціал незначний, не варто розраховувати на мільйони. І навпаки, якщо людина енергетично потужний, то навіть незначні кошти в його руках з часом стануть перетворяться в більші. Для розвитку енергетики людям радять частіше чистити чакри (але це вже буде окрема стаття).
Де ви зберігаєте гроші (крім банку, звичайно)? У шафі або під матрацом? Не варто цього робити! Правильно роблять ті, хто тримає гроші на кухні, на холодильнику. Адже найкращі місця для залучення грошей - біля вхідних дверей і на кухні.
Варто, ретельно вимивши підлогу, покласти під килимок біля дверей "орлом" вгору монетки невеликого гідності, залиште кілька також в холодильнику, в комірчині, де зберігаєте продукти, щоб монети "не голодували». Однак стежте, щоб гроші не покрилися цвіллю, інакше їх дію ослабне. Не забувайте регулярно міняти монетки на нові. Ніколи не починайте отриману зарплату тринькати відразу.
Спочатку психолог радить заспокоїтися, прийняти гроші як даність, а тільки потім витрачати. Роблячи покупки, не беріть купюри з рук продавця. Нехай він покладе їх на блюдечко. Цим ви страхуєте себе від контакту з людьми з поганим сприйняттям грошей, адже цим можна "заразитися". Якщо випадково розсипали дріб'язок, підбирайте монети тільки правою рукою, причому обов'язково залиште одну монету, сказавши "Одну залишаю, інше отримую!"
Якщо цю монетку піднімуть, поки ви не зникли, розраховуйте на удачу в фінансових справах. Однак самим підбирати дріб'язок, особливо на перехрестях, не радять, тому що це можуть бути монетки, на які вивели хвороба або псування. В крайньому випадку, піднімайте їх хусткою або рукавичкою, а вдома дня на три покладіть в миску з солоною водою. Сіль добре вбирає негативну енергію. Не можна також підбирати гроші, знайдені вранці, особливо якщо ви ще не снідали.
Намагайтеся частіше давати в борг іншим, а самі ніколи не беріть в борг. Адже, даючи в борг, ви як би просите їх повернутися, причому в більшій кількості. Виняток: взяти в борг будь-яку суму на молодий місяць, а повернути на "старий" місяць, причому грошима малого гідності. Не позичайте гроші у вівторок - "все життя в боргах будете».
Чи не розплачуйтеся у вівторок за великі покупки. Не варто брати в борг, а також віддавати гроші ввечері, інакше вони просто перестануть у вас водитися. Причому віддавати гроші варто тільки правою рукою, а позичати - лівої. У будинку не можна свистіти, а також змітати крихти зі столу рукою. Не бажано давати в борг сіль і хліб, наприклад, коли вас про це просить сусід - гроші майже напевно підуть з дому. Також не можна тримати на столі порожні пляшки, сидіти на столі, класти на стіл ключі та головні убори.
Віник залишати ручкою вниз і ніколи не прибирати в будинку двома віниками одночасно. Також можна зробити амулет з трьох монеток з прорізами, простягнувши крізь них червону шовкову стрічку. Носити це варто в гаманці. На Різдво жертвуйте церкви і вбогим хоча б невеликі суми. Однак перед тим, як зробити це, скажіть:
"Кому церква не мати, тому я не батько». Спостерігайте за Місяцем. Вночі, в повний місяць, а також в ніч перед і після цього, залишайте порожній гаманець відкритим на підвіконні так, щоб на нього падало світло місяця. І, навпаки, після появи молодого місяця три ночі поспіль потримайте гаманець на підвіконні, але вже з грошима.
Будучи в гостях у заможних знайомих, відламайте гілочку якого-небудь рослини, яке розмножується відростками. Будинки, зі словами: "Ти багатство (тому-то) приносив і мені принеси", - поставте її в воду.
Коли настане час пересаджувати відросток скажіть: "Розвивайся і рости, мені, (такому-то), удачу принось!» Коли рослина прийметься, почне налагоджуватися і ваше фінансове добробут. Візьміть глиняний горщик і поставте його в затишне місце, нікому про це не кажіть . Сім днів поспіль кладіть в нього по одній жовтій монеті, кажучи: "Що в горщику, то в гаманці».
Увечері сьомого дня поставте на стіл товсту свічку зеленого кольору і розкладіть навколо неї монети з горщика. Запаліть свічку і хвилин 15 старанно представляйте, що від монеток до полум'я і назад струмує зелене світло, утворюючи семигранну піраміду, вершина якої концентрує енергію грошей. Через 16 хвилин вийдіть з кімнати і дайте свічці догоріти на самоті. Після чого зберіть монетки, загорніть їх в зелений шовк і зберігайте т


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
/-1,1010429859161-/ /-pc-/
Top