counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Гороскоп 2018: що зірки приготували для вашого здоров'я і душі


Переглядів: 418


Гороскоп 2018: що зірки приготували для вашого здоров'я і душі

Британський астролог Рассел Грант для кожного знака зодіаку приготував свій гороскоп здоров'я на 2018 рік.

Овни
Ви відчуєте позитивні зміни завдяки взаємодії з іншими людьми. Ваша самооцінка буде пов'язана з роботою і громадською діяльністю. Допомагаючи іншим, ви будете почувати себе краще. Погасивши борги влітку і вигідного вклавши кошти в заощадження, ви відчуєте більшу впевненість у собі і що краще контролюєте ситуацію.

Вересень - час неспокійний, коли впаде багато роботи на ваші плечі. Це виснажить енергетичні запаси. Так що цього місяця варто краще стежити за своїм здоров'ям і добре харчуватися. До кінця року знайдіть час, щоб відпочити, змінити обстановку і побути наодинці і подумати.

Телець
Тільці будуть дещо розчаровані і зазнають невдачі в період з середини січня до кінця місяця. Але побороти цей стан допоможе пошук нових, захоплюючих можливостей на горизонті. І вони будуть! Дивіться тільки вперед, не тримайтеся за минуле. Ті, хто займеться спортом з початку року або перейде на новий режим харчування, не відразу побачать результати, ви повинні бути терплячими і чекати.

Влітку ви зустрінете багато веселих людей, які допоможуть вам поповнити енергетичні запаси і зберегти позитивний настрій. Також Тільцям пощастить у коханні і грошах. Зміни та виклики з'являться восени, так що ви повинні в цей період зібратися, мати план і працювати цілеспрямовано.

Близнюки
На початку року сильні емоції можуть почати впливати на ваше здоров'я. Вони збиралися довгий час і не знаходили виходу. Потрібно позбавлятися від вантажу минулого, адже він почав виявляти глибокий вплив на ваше самопочуття і щоденні думки.

Це час для позитивних змін. Відірватися від старої звички і позбутися від речей, які більше не слугують вашій головній мети. У січні Близнюкам потрібно зібратися з думками і заново оцінити те, що ви дійсно хочете від життя.

Потрібно уникати надмірних витрат з березня по липень, оскільки проблеми з грошима можуть також вплинути на ваше здоров'я. До кінця року успіхи в кар'єрі будуть піднімати вам настрій

Рак
Слідкуйте за своїм здоров'ям дуже ретельно з лютого і до кінця року. Раки в 2018 можуть бути перевантажені через тиск, пов'язаний з роботою, і важкими соціальними зобов'язаннями.

Все, що ви будете хотіти цієї весни - тиші і спокою і щоб вас залишили в спокої. Друзі збиратимуться навколо і даватимуть свої поради, хоча ви не просили про це. Вам потрібно зійти з соціальної каруселі в червні, щоб перезарядити батареї.

Це може ознаменувати початок зміни свого способу життя, щоб зміцнити здоров'я. Деякі прості кроки, такі як зниження споживання цукру і жирів, вживання більше білка, свіжих фруктів і овочів, матимуть значний вплив на самопочуття і продуктивність праці.

Лев
Ваше здоров'я може стати більш непередбачуваним, ніж зазвичай. Ви станете більш уразливі для захворювань, пов'язаних з професійною діяльністю. Емоційні розлади і стреси наваляться на вас через те, що ви не давали собі відпочинку і не намагалися розслабитися. 

Варто у керівництва попросити допомоги навесні, обговорити, як ваше робоче навантаження може бути зменшено, а великий тиск зменшиться, перш ніж остаточно вас зламає. Як підтримуючі фізичні вправи вам показані спортивна ходьба, йога і плавання.

Діва
На початку року ви будете дуже чутливими до чужих настроів і реакцій. Вам важко сказати "ні", тому що ви не хочете нікого образити або підвести. Піклуючись про оточуючих, у якийсь момент ви повинні визнати, що ваші почуття теж важливі.

Біжіть від всього туди, де зможете відпочити і розслабитися в тиші. Відпочинок від рутини творитиме чудеса з вашим розумом, тілом і духом. Червень-метушливий місяць, дуже енергійний - цього місяця постарайтеся завершити всі свої справи. Це може бути шансом реалізувати заповітну мрію, якої ви завжди прагнули, але вона була раніше абсолютно недосяжною.

Терези
Ви здаєтеся згустком енергії, і в період з січня по березень і ваше здоров'я буде у відмінній формі. Після недавніх проблем, зараз ви відчуваєте, що можете краще контролювати свої емоції і здатні впоратися з більшістю речей, подивившись на них з нової точки зору.

Ваги повинні бути обережні зі своїми емоціями в період між червнем і листопадом, адже напруга може почати зростати, і важливо розпізнавати ранні ознаки стресу, щоб вжити відповідних заходів.

Обов'язки на роботі і вдома все ще будуть обтяжувати вас, бо вони непомірні. Не варто працювати до безсилля. Вам треба знайти місце в житті для веселощів і відпочинку з друзями. Тоді ви почуватиметеся набагато щасливіше і здоровіше.

Скорпіон
2018 рік буде роком, сповненим оптимізму, впевненості в собі і великих сподівань. Багато сфер вашого життя покажуть ознаки зростання і вдосконалення, і до весни ви почуватимете себе успішним.

Саме в цей період ви зрозумієте, що все стало на свої місця і у вас є сили рухатися далі, до нових цілей. Ви захочете бути кращими у всьому, але будьте обережні в період з березня по липень, оскільки є небезпека, що ви неправильно використовуєте енергію і можете розтратити дорогоцінний час.

Стрілець

Постарайтеся розслабитися і зосередитися на основній справі в кінці січня. Ви можете відчути себе досить неспокійно, і міцний сон може покинути вас у цей період. Направте свою невгамовну енергію в мистецьке русло - пишіть картини і вірші, музику.

Спробуйте відсунути ваші турботи і проблеми, що стосуються роботи і грошей, подалі в лютому. Зробіть крок назад і спробуйте поглянути на речі з нової точки зору. Деякі люди занадто багато будуть вимагати й очікувати від вас цього літа. Так, ви завжди раді допомогти друзям і сусідам, але вони просять дійсно занадто багато.

Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете продовжувати в такому темпі, потрібна перерва. Зміни у вашій дієті і вправи допоможуть полегшити проблеми зі здоров'ям у кінці року.

Козеріг

2018 рік зіштовхне вас із важкими проблемами. Життя буде до вас менш поблажливим, ніж зазвичай, і багато ситуацій доведеться долати з великими зусиллями. Вам не раз доведеться зіткнутися з суворими реаліями, які раніше обходили вас. Однак зрештою все закінчиться добре, якщо ви будете залишатися зосередженим і не відступите за першої невдачі.

Щоб і далі домагатися цілей, доведеться делегувати частину роботи іншим людям, звільнити для себе деякий час. У квітні, серпні та в кінці листопада Козероги повинні виділити час на захоплення, які приносять радість і задоволення. Це відновить вашу психологічну рівновагу.

Водолій

Невирішені емоційні проблеми і почуття вийдуть на перший план у лютому. Час, проведений на самоті за роздумами, допоможе зцілити вашу душу. Прощення-це дуже сильна емоція, подумайте про те, на кого ображені.

Можливо, вам знадобиться зустріч з професійним психологом або психотерапевтом. Можливо, вам доведеться визнати, що ваша мета - лише привид. Подруга Діва допоможе вам розробити більш реалістичний план і запропонує свою допомогу.

Восени ви зустрінете потрібних для реалізації своїх цілей людей та почнете рух уперед - у всіх сферах вашого життя, роботи і відносинах.

Риба

2018 рік підштовхуватиме вас слідувати за  мрією - подорожувати, вчитися або творити. Якщо ви думали про переїзд на нове місце, то весна буде прекрасним часом, щоб знятися з місця і рухатися далі.Однак, переконайтеся, що те, що ви робите - це ваша справжня мета і мрія, перш ніж приймати такі важливі рішення, які можуть перевернути ваш світ.

Наполегливе бажання сховатися від усього цього буде наростати восени. Одночасно інтенсивності в цей період зросте і рівень відповідальності, який звалить на ваші плечі нову ношу.

За матеріалами видання Еxpress.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
більше матеріалів
/-0,42942094802856-/ /-pc-/
Top