counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як виглядати на 10 років молодше без дорогих процедур і операцій


Переглядів: 198


Як виглядати на 10 років молодше без дорогих процедур і операцій

Правильно підібраний колір волосся може зробити вас на 10 років молодше, стверджує зоряний колорист Джо Гансфорд. Знаменита в своїй справі англійка вважає, що для того щоб скинути кілька років, не потрібно витрачають тисячі фунтів на одяг або пластичні операції. Все, що потрібно зробити, це витратити кілька сотень на правильний колір волосся, повідомляє Dailymail.Джо Гансфорд, колорист, волосся, колір, фарбування, краса, як виглядати молодшеЯскравим прикладом цього, на думку Гансфорд, є прем'єр міністр Великої Британії Тереза ​​Мей. Кілька років тому вона була блондинкою, і саме такий колір відома колористка називає оптимальним для британської чиновниці. Оскільки він візуально підтягував її обличчя і робив Мей молодше. Однак перехід Мей на сірий колір Гансфорд вважає не зовсім вдалим, оскільки холодний відтінок зістарив прем'єра. А ось вибір кольору волосся Гіларі Клінтон, який освітлює її тон шкіри і робить її молодшою, був обраний вдало, наводить приклад експерт.Джо Гансфорд, колорист, волосся, колір, фарбування, краса, як виглядати молодшеДжо Гансфорд, колорист, волосся, колір, фарбування, краса, як виглядати молодше

«Сірий, можливо, нещодавно став модним, але я цієї думки не поділяю. Це нормально, якщо вам 20 років і у вас молоде обличчя, але це змушує людей у ​​віці 60 років виглядати приблизно на 100!» - зазначила колорист.

Вона радить при фарбуванні волосся звертатися до фахівців і не робити цього самим, оскільки від неправильно підібраного кольору без особливих наслідків для волосся можна позбутися протягом як мінімум двох років.

Поясніть стилісту точно, який колір ви мали на увазі, оскільки в кожному кольорі є по кілька десятків відтінків. Гансфорд рекомендує при можливості купити перуку в тому кольорі, у який хочете пофарбуватися, і поносити її день. Тоді ви зрозумієте, підходить вам цей колір чи ні.

Також колорист зазначила, що часто клієнти просять повернути їм колір, який був у них у молодому віці. Але не завжди це вдале рішення. Колір обличчя з віком змінюється, а шкіра стає менш еластичною і в більшості випадків тьмяніє.

«Це часто означає, що вам потрібно  "розбавити" колір обличчя більш м'яким кольором волосся. Особисто я схиляюся до теплих відтінків пшениці, а не до чогось надто золотого», - підкреслила Гансфорд.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
Шкідливими звичками ми звикли називати прихильність до куріння, алкоголю та інших речовин, які руйнують органі....
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
більше матеріалів
/-0,43569302558899-/ /-pc-/
Top