counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Як перестати жити від зарплати до зарплати і навчитися накопичувати гроші


Переглядів: 438


Як перестати жити від зарплати до зарплати і навчитися накопичувати гроші

В епоху, коли вартість життя, здається, стає все більш і більш дорогою, якоїсь миті може здатися, що відкладати зайві гроші стає все важче. Якщо ви живете від зарплати до зарплати, австралійська журналістка, яка веде власний блог Stay at Home Mum, поділилася своїми порадами про те, як вийти з порочного фінансового кола, розповідає The Daily Mail.

- Коли ми гуляємо з друзями, ми часто зустрічаємося в торгових центрах, в яких все спроектовано для того, щоб викликати у людини неконтрольоване бажання витрачати гроші, навіть якщо їх у неї немає. Плануйте свої виходи в світ, завжди можна знайти бюджетні заняття, які будуть цікаві всій вашій компанії.

- Люди також схильні робити покупки в інтернеті, коли їм нудно, і це звичка, яку потрібно усунути. Покупки як хобі - дорога і в кінцевому рахунку безглузда діяльність, особливо коли ви щосили намагаєтеся ухвалювати відповідальні фінансові рішення.

- Інша пропозиція полягає в тому, щоб подивитися, на що ви витрачаєте свої гроші щотижня, і оцінити, від чого ви можете відмовитися. Приносьте з собою термос з кавою на роботу, замість того, щоб купувати дорогі напої «на винос», беріть з собою обід.

- На послугах перукаря і майстра манікюру вже точно можна заощадити. Потрібно перестати порівнювати себе з іншими. Ідея спробувати «не відставати від Іванова» завдає шкоди як гаманцю, так і психічному здоров'ю, почуттю власної гідності.

- Треба  переконатися, що ви оплачуєте всі свої рахунки, як тільки у вас з'являється така можливість, або якщо час оплати ще не настав, все ж відкладіть гроші в бік, щоб оплатити рахунок, як тільки він з'явиться.

- Останньою рекомендацією є створення бюджету з критичним його аналізом. Як тільки ви розпишете свій бюджет, вам потрібно кілька разів його прочитати, щоб дійсно поставити під сумнів кожен окремий пункт витрат.

Ви ухвалюєте рішення вийти з боргів, накопичити заощадження, почати інвестувати, досягти конкретних фінансових цілей, які поліпшать ваше життя і життя вашої родини. Як тільки ви поставите перед собою всі ці цілі, ви відчуєте, що у вас більше контролю над своїми фінансами і ви освоїли самодисципліну. Щоб залишатися в такому настрої, важливо регулярно аналізувати свої фінансові цілі і свій бюджет.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
більше матеріалів
/-0,64851689338684-/ /-pc-/
Top