Австралійський дієтолог Зої Бінглі-Пуллін ділиться секретами здорового харчування в теплу пору року. Поради відомого дієтолога зібрало
DailyMail..
Ведіть «Поживний щоденник»
Це потрібно для того, щоб точно оцінити, що ви їсте. Переглядаючи його надалі, ви зможете зрозуміти, які страви призводять до переїдання, а які позитивно відображаються на вашій фігурі. Переконайтеся, що ви споживаєте досить білків і клітковини, а також продуктів з вмістом грубих волокон.
Готуйте по сезону
Найбільшу користь організму приносить меню, засноване на сезонних продуктах. Влітку ви легко можете перейти на більш легкі та корисні страви з овочів і фруктів.
Створіть у морозильнику «зимовий запас» з літніх овочів
Влітку дуже легко отримати доступ до улюблених фруктів і ягід, які можна заморозити і використовувати в готуванні протягом холодного сезону.
Робіть «овочеві заміни» у звичних вам стравах
Влітку саме час очистити свій раціон і насолоджуватися вибором більш легких страв. Використовуйте пасту з авокадо як заправку до спагетті, зробіть її зі свіжою зеленню. Не забудьте про напої - виберіть трав'яний чай замість какао або гарячого шоколаду. Як закуска чудово пасуватимутьдійдуть свіжі фрукти і горіхи.