counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Ірландська співачка Шинейд О'Коннор у шокуючому відео зізналася, що психічно хвора


Переглядів: 560


Ірландська співачка Шинейд О'Коннор у шокуючому відео зізналася, що психічно хвора
Відома ірландська співачка і музикант Шинейд О'Коннор випустила шокуюче відео, в якому зізналася, що психічно хвора. Шинейд у 12-хвилинному ролику зізналася, що намагалася накласти на себе руки і живе в дешевому мотелі в американському штаті Нью-Джерсі, де намагається «залишитися в живих», повідомляє The Daily Mail.

У відео 50-річна мати чотирьох дітей сказала: «Я зовсім самотня. У моєму житті немає нікого, крім мого лікаря, мого психіатра - наймилішої людини на землі, який говорить, що я - його героїня, - і це єдине, що не дає мені померти цієї миті... і це все досить убого. Я хочу, щоб усі знали, як це, тому я записую це відео. Психічне захворювання схоже на наркотики. Йому абсолютно все одно, ким ви є. Раптово всі люди, які повинні вас любити і піклується про вас, ставляться до вас, як до шматка лайна. Твоє життя перетворюється на полювання на відьом».

Багатостраждальна співачка і автор пісень сказала, що вона «бореться за своє життя, як мільйони людей», борючись з психічним захворюванням.

«Якби це залежало від мене, мене б вже давно не було в живих. Бо я вже два роки ходжу по цій землі на самоті, як покарання за те, що психічно хвора, і злюся, що ніхто не піклується про мене», - продовжила вона.

 
 
Вона також додала, що недавно лікувала камені в нирках. При цьому новинний сайт процитував співробітника мотелю, який вчора ввечері повідомив, що у нього немає запису про те, що О'Коннор живе на території. Жінка, яка проживає в мотелі, розповіла журналістам, що О'Коннор жила там тиждень.
 
«У неї була лікарняна стрічка на зап'ясті», - сказала вона. Жінка додала, що О'Коннор трималася осторонь решти мешканців, але «залишала свої двері широко відкритими весь тиждень, крім нічного часу», і часто ходила до автомата з газованою водою.
 
Кадри відео негайно викликали занепокоєння серед її шанувальників. «Я лягаю спати щоночі, турбуючись про тебе», - написав один чоловік. «Я прокидаюся і попередньо заходжу на Facebook, бо турбуюся про тебе».

Інший писав: «Діти Шинейд, терміново допоможіть вашій матері, вона кричить про допомогу, забудьте все, що між вами сталося, і простіть її, і продовжуйте прощати її, поки не будете поряд з нею і не обіймете її».

О'Коннор раніше зізналася, що їй поставили діагноз «біполярний розлад» більше десяти років тому, і вона постійно бореться з депресією і посттравматичним стресом вже протягом багатьох років. У 2007 році вона розповіла Опрі Вінфрі, що до того, як їй поставили діагноз, вона боролася з думками про самогубство і «всепоглинаючим страхом».
 
Вона сказала, що ліки допомогли їй знайти рівновагу, але «це постійна боротьба». У травні минулого року вона не повернулася з велосипедної прогулянки в передмісті Чикаго, і на її пошуки кинулася поліція. Приблизно через дві години після того, як вона поїхала на прогулянку, на її офіційній сторінці в Facebook було опубліковано повідомлення, в якому йшлося про емоційну травму, з якою вона живе протягом багатьох років. Це викликало побоювання, що вона має намір накласти на себе руки. В той день поліція знайшла її в невідомому готелі.
 
У 2015 році вона повідомила, також через Facebook, що вона помирає від передозування наркотиків в готелі десь в Ірландії. Ірландська поліція пізніше сказала, що її знайшли в безпеці. Наступного місяця вона повідомила, що була примусово затримана в лікарні для оцінки її психічного стану.
 
Сьогодні на її сторінці в Facebook було опубліковано нове повідомлення: «Вітаю всіх, я пишу на прохання Шинейд, щоб усі, хто її любить, знали, що вона в безпеці. Вона оточена любов'ю і отримує потрібну їй турботу. Вона попросила, щоб це повідомлення було опубліковано, знаючи, що ви турбуєтеся про неї. Я не буду відповідати на запитання, будь ласка, зрозумійте. Сподіваюся, що це повідомлення вас заспокоїть».

переклад Анна Залозна

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,39737606048584-/ /-pc-/
Top