counter

Ковбаса «Бородіно» - змішалися разом коні, люди. Соцмережі підірвали "сліди людини" в російській їжі


Переглядів: 167


Ковбаса «Бородіно» - змішалися разом коні, люди. Соцмережі підірвали сліди людини в російській їжі

Соцмережі підірвало повідомлення про те, що експерти Федерального дослідного центру харчування виявили людське ДНК в ковбасі підмосковного виробника «Мортадель». В ході лабораторних досліджень з'ясувалося, що певні сліди людини є відразу в двох продуктах «Мортаделя» - «Королівській» ковбасі, а також у зернистому сервелаті.

В організації підкреслили, що аналіз провели відповідно до правил ідентифікації сировинного складу продукції. Для цього застосовувалася спеціальна тест-система, яка реагує на присутність людського ДНК.

У компанії «Мортадель» спростували звинувачення, заявивши, що проти них у ЗМІ влаштували сплановану акцію, щоб зіпсувати імідж. Віце-президент компанії Ельвіра Агурбаш зазначила, що людське ДНК нібито залишається навіть у салаті, приготованому кухарями в елітному ресторані. Тому в компанії не здивовані тим, що в ковбасі є ДНК людини.

Користувачі соцмереж же вибухнули жартами з приводу цієї новини. Як зазначив користувач з ніком «Доганяй! Е7И09», ознакою успішної країни є ковбаса в людині, а не людина в ковбасі. «Росія опустилася до рівня канібалів Мумбо-юмбо», - написав він.

Інші жартують, що тепер російська «Докторська» ковбаса дійсно стала докторської. «Ковбаса «Людська»- ми з тобою однієї крові, ти і я», - написав користувач «Полковник».

«За рецептом у московську ковбасу треба додавати 30% москвича, щоб ковбаса була смачною», - додав ще один блогер з ніком «Дуже Поганий».

Справедливості заради варто відзначити, що з великою ймовірністю не йдеться про присутність частин людського тіла в м'ясному виробі - ДНК людини містять волосся, нігті, різні виділення людського організму, в тому числі й екскременти.

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

ковбаса, ДНК, людина, Росія, м'ясо

Вікторія Антонюк

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кошеня в будинку: що потрібно знати про маленьких мурликів
Кошеня в будинку: що потрібно знати про маленьких мурликів
Коли в будинку з'являється маленьке кошеня, власнику необхідно забезпечити належний догляд Що потрібно придба....
Відкриття чакр: як досягти внутрішньої гармонії
Відкриття чакр: як досягти внутрішньої гармонії
Чакри — це енергетичні рівні розвитку Це наші внутрішні центри сили, якими протікає енергія
Як створити місце сили у своїй квартирі
Як створити місце сили у своїй квартирі
Будинок може не тільки захищати нас від зовнішніх факторів, але й надавати сили Такий куточок можна створити у....
Життя без стресу: як дійти згоди із собою та зі світом
Життя без стресу: як дійти згоди із собою та зі світом
Стрес є невід'ємною частиною життя сучасної людини Незважаючи на те, що в житті кожного з нас бувають складні ....
Як боротися з негативними енергетичними впливами
Як боротися з негативними енергетичними впливами
Кожна людина зазнає негативного впливу: втома, дратівливість та раптові болі – ознаки енергетичної атаки Борот....
більше матеріалів
/-0,41603398323059-/ /-pc-/
Top