counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як у Каліфорнії з'явиться перше у країні "місто конопель"


Переглядів: 72


Як у Каліфорнії з'явиться перше у країні місто конопель

Американський виробник конопель, компанія American Green Inc., оголосила в четвер, 3 серпня, що вона викуповує територію міста Ніптон, розташованого в американському штаті Каліфорнія. Ніптон займає площу в 323 748 м2, яка включає в себе готель у старому західному стилі, кілька десятків будинків, трейлерний парк і кафе. Його плани складаються в тому, щоб перетворити старе місто часів золотої лихоманки в «незалежне, гостинне місто, в якому можна буде спробувати марихуану», розповідає The Independent.

Нинішній власник міста, Роксана Ленг розповіла, що продаж ще не оформлено, але підтвердила, що покупцем є American Green. Вона відмовилася розкривати ціну угоди, але зазначила, що вона та її покійний чоловік, Джеральд Фрімен, виставили майно на продаж за $ 5 млн у минулому році.

На питання про те, як би її покійний чоловік відреагував на нову місію міста, вона відповіла, що він би над цим посміявся, додавши, що він був демократом і не мав нічого проти вживання людьми конопель. Особливо йому б сподобалася ідея зробити місто енергонезалежним, оскільки він сам заснував сонячну електростанцію, яка майже повністю забезпечувала маленьке місто енергією,

American Green стверджує, що планує розширити цю ферму, а також розливати і продавати воду з екстрактом конопель, добуваючи її з водоносного шару міста. Компанія також звертаються до виробників їстівних виробів з конопель і до інших підприємств «трав'яної індустрії», сподіваючись, що вони будуть зацікавлені в переїзді до Ніптона, тим самим створивши в місті робочі місця.

Наразі жителів у місті налічується менше двох десятків, і основне джерело їхнього доходу - квитки каліфорнійської лотереї, які продаються жителям Невади, тому що вони не можуть купити їх у себе в штаті.

Ніптон був утворений на початку 1900-х років золотою лихоманкою, яка почалася, коли поблизу було знайдено дорогоцінний метал. Але на той час, як Фрімен, геолог із Лос-Анджелеса, виявив це місце в 1950-х роках, воно вже стало містом-примарою.

Фрімен купив місто в 1985 році і провів тут наступні 30 років, відновлюючи готель і магазин, що знаходяться на території . Він також побудував у ньому «еко-халупи», встановлюючи в них дров'яні печі з випарними охолоджувачами.

Невеликий готель став популярним місцем відпочинку серед шанувальників самоти і любителів Дикого Заходу, хоча він і розташований близько до головної залізничної лінії, по якій проїжджають вантажі між Лос-Анджелесом і Солт-Лейк-Сіті, тому гостям перед поселенням вручають затички для вух.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
більше матеріалів
/-0,27544188499451-/ /-pc-/
Top