counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Кохання з Мережі. Як шукати другу половинку без ризику стати жертвою збоченців


Переглядів: 215


Кохання з Мережі. Як шукати другу половинку без ризику стати жертвою збоченців

Для багатьох чоловіків і жінок знайомство в Інтернеті стає чи не єдиним способом і можливістю почати нове життя, знайти другу половинку і щастя. Деякі ж просто розважаються, шукаючи спілкування і короткочасних знайомств.

Мільйони охочих, мільйони анкет на сайтах знайомств. Кількість їх зростає, а значить - зростає і конкуренція серед шукачів щастя і розваг. Як же правильно себе подати, а головне, безпечно познайомитись і знайти відповідну людину на сайті знайомств? Нас зацікавило це питання після того, як в Одесі знайомство на сайті закінчилося вбивством молодої дівчини.

Отож, варто запам'ятати кілька правил, які позбавлять спілкування з шахраями і неприємними особистостями. Почнемо з простого і перейдемо до найскладнішого.

1. Ефективність пошуку партнера значно зросте, якщо одночасно зареєструватися на декількох сайтах знайомств.

2. У спілкуванні обговорюйте не тільки роботу і домашні турботи, розширюйте коло тем, які цікавлять вас, щоб дізнатися про співрозмовника більше інформації, зрозуміти його смаки, звички, характер.

У маніяків, збоченців і сексуально стурбованих особистостей добре розвинена фантазія. Вони фонтанують жартами, історіями та ідеями, суть яких завжди зводиться до сексу. Уникайте таких людей, якщо шукаєте партнера на все життя.

3. Не використовуйте для реєстрації на сайті знайомств домашню або робочу адресу електронної пошти. Для цієї мети варто створити окрему поштову скриньку.

4. Першу зустріч з новим знайомим слід провести хоча б за кілька тижнів спілкування. Чим більше ви один про одного дізнаєтеся, тим легше вам буде на першому побаченні. Якщо ж вам здається підозрілою людина, з якою ви спілкуєтесь, дайте собі більше часу, щоб перевірити питання, які хвилюють вас.

Але ніколи не намагайтеся розвіяти сумніви особистою зустріччю. Підозрілий тип? Забаньте його.

5. Якщо вас ображають, надсилають інтимні фото або просять надіслати свої - без вагань звертайтесь до модератора сайту, а спілкування з такими людьми припиніть.

6. При оформленні своєї анкети не вказуйте занадто багато особистої інформації, ніколи не пишіть свою домашню адресу, телефон і номер банківської картки. Краще розкажіть цікаві факти про себе, щоб у людини, яка читає про вас, виникло бажання написати. Перечитайте анкети інших людей і створіть власну, залишаючись при цьому індивідуальністю, адже анкета повинна вас рекламувати в хорошому сенсі слова.

7. На сайті знайомств не варто бути занадто скромним, ви цілком можете себе заслужено похвалити, пожартувати, висловити свою думку. Так ви зможете знайти однодумців.

8. Не намагайтеся охопити своєю увагою максимальну кількість потенційних партнерів для спілкування. Буде краще, якщо ви відразу звузите коло спілкування, вказавши в анкеті конкретні побажання або вимоги. Намагайтеся чітко і коротко викласти свої думки, щоб люди зробили правильні висновки.

9. На сайтах знайомств перевагу отримують анкети з фото. Не будьте занадто скромними, покажіться людям, це підвищить ваші шанси. Це не означає, що ви повинні демонструвати фото в купальнику або стилі ню чи ставити світлину з новорічної вечірки.

Все, що потрібно, - кілька різнопланових фотографій, де можна добре розглянути і ваше обличчя, і вас в цілому. Пам'ятайте, чим відвертіші фото, тим більше "стурбованих" громадян на них "клюнуть"

10. Якщо ви перейшли до спілкування по відеозв'язку, не базікайте занадто багато, намагайтеся більше слухати, спостерігати за жестикуляцією співрозмовника. Якщо вам будуть ставити запитання, перш ніж відповідати, двічі подумайте, не соромтеся відмовити у відповіді.

11. Особисті побачення призначайте тільки в людному місці і тільки коли будете на 100% впевнені в людині. Розкажіть своєму другові чи рідним про майбутнє побачення, а новому знайомому також повідомте, що рідні знають, де і з ким ви.

Не погоджуйтеся на пропозицію заїхати за вами перед побаченням або відвезти вас додому. Ідіть додому завидна.

12. Якщо партнер, який вам подобається, схиляє вас до сексу по телефону або відеозв'язку, погоджуйтеся на цю гру тільки тоді, коли у вас теж є настрій.

Якщо ж такі витівки переростають в нав'язливу ідею - варто попрощатися з такою людиною.

13. Варто насторожитись, якщо партнер захоплюється всякого роду фантазіями і вже від початку розмови пропонує вам зануритися в них. Якщо вигаданий світ і обставини його збуджують більше, ніж ваше реальне життя. Це швидко набридає, якщо, звичайно, вам самим не подобається саме ж спілкування.

З найнеприємніших особистостей на сайтах знайомств можна виділити таких:

- пікапери, сенс дій яких зводиться до зваблення якомога більшого числа дівчат;

- шлюбні аферисти, які масово обдурюють довірливих дівчат, а потім просто грабують їхні житла;

- тролі, які просто пудрять вам мізки, знущаються і вбивають час у чатах знайомств або ставлять в анкеті чуже фото;

- шахраї, які через тиждень після знайомства вже благають вас про допомогу і просять грошей.

Якщо вам зустрілися такі, не звертайте уваги. Попереду ще багато хороших людей.

Вікторія Антонюк

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
більше матеріалів
/-0,30926299095154-/ /-pc-/
Top