counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Чи можна в інтернеті виторгувати собі знижку і як це зробити


Переглядів: 41


Чи можна в інтернеті виторгувати собі знижку і як це зробити

З кожним роком усе більше людей віддає перевагу покупкам в інтернеті, ніж походам у магазин. Це і комфортніше і часто навіть дешевше. Однак існує думка, що якщо на ринку при живому спілкуванні з продавцем ми можемо іноді й істотно знизити ціну на товар, то торгуватися в інтернет-магазинах не вийде.

Частково правдою це назвати можна. Розкручені інтернет-маркети, які займаються продажем різнопланової продукції, найчастіше надавати знижку на прохання покупця відмовляються, радячи скористатися чинними акціями, знижками і розпродажем. Їх зрозуміти можна. Такі мережеві магазини заробляють за рахунок обороту і звертати увагу на прохання одного клієнта навряд чи стануть.

Але торгуватися в інтернеті все ж можна. Найчастіше, магазини, які готові надавати знижки, так і вказують на сайті, що можливий торг. Більшою мірою це стосується невеликих профільних магазинів, які продають певну групу товарів. Такі онлайн-магазини цінують своїх клієнтів і більш згідливі щодо ціни.

Ще більш лояльні до клієнтів приватні продавці, які реалізують свій товар у мережі. У цьому випадку торгуватися варто до останнього.

Щоб «вибити» собі істотну знижку, потрібно детально вивчити товар, який мають намір придбати. У самому оголошенні потрібно знайти інформацію з будь-якими недоліками товару і саме на них звертати увагу при торзі.

Кожне запитання про товар, на яке продавець при переговорах відповість негативно, буде психологічно готувати його до зниження ціни. При цьому запитання не обов'язково має бути «розумним», головне - негативна відповідь.

Якщо купуєте річ, що була у вжитку, і знайшли якусь ваду, домовитись про знижку буде набагато легше.

Також спробуйте знайти аналогічний товар в інтернеті зі знижкою і відправити продавцеві посилання або скріншот на нього, мовляв, в інших дешевше.

Найпростіше «вибивати» знижку на несезонні товари. В такому випадку можна аргументувати її тим, що товар займає у продавця місце і чекати сезону заради кількох сотень гривень не варто.

Можна погратися і на термінах. Більшість людей хочуть отримати гроші просто зараз і це їх не зупинить зробити хорошу знижку.

Торгуватися потрібно при кожному контакті з продавцем: листування під оголошенням, розмова по телефону, зустріч для огляду товару. І навіть якщо ви перегнули палицю і продавець відмовляється взагалі вам його продавати, завжди можна повернуться до останньої узгодженої ціни. Людині буде шкода  витраченого на вас часу, так що швидше за все товар буде ваш.

Якщо знижку надавати відмовляються навідріз, тоді можна попросити, наприклад, безкоштовну доставку або збирання, якщо товар передбачає це. Різні аксесуари або витратні матеріали, за які ви не будете платить, теж свого роду знижка, так що наполягайте на їхній безкоштовності.

У той же час, якщо та ж доставка вам не потрібна, ви можете попросить відняти її вартість від ціни товару. У деяких магазинах таку умову заздалегідь передбачено - адже фірма в цьому випадку економить час.

Ще один варіант отримати знижку в інтернеті - це домовиться з інтернет-магазином про позитивний відгук. Все одно часто такі відгуки вони купують, а тут його напише реальний клієнт за невелику знижку. Деякі магазини заздалегідь пропонують невеликі знижки тим, хто зареєструється на сайті, підпишеться на розсилку або поділиться посиланням на нього у соціальних мережах.

Так що торгуватися в інтернеті реально, головне - цього хотіти і не боятись.

Тетяна Стець

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів
/-0,37019205093384-/ /-pc-/
Top