counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Страшні тортури у в'язницях Північної Кореї: побиття, голод і примусові аборти


Переглядів: 2366


Страшні тортури у в'язницях Північної Кореї: побиття, голод і примусові аборти

Важко уявити собі більш жахливе існування, ніж те, що випало на долю арештантів у в'язницях Північної Кореї. Людей там часто не годують, не дають води, вони змушені їсти жаб і щурів. Ув'язнених саджають у тісні клітки, їх робу не перуть. Скрізь бруд, воші і клопи. Заарештованих регулярно б'ють і піддають страшним тортурам.

Британське видання Mirror опублікувало фото і відео побиття і тортур, що чиняться у в'язниці в Північній Кореї. Журналісти з'ясували, що ув'язнених змушують важко працювати по 12 годин на добу. Як розповів один з колишніх арештантів, якому вдалося втекти до Китаю, в північнокорейських в'язницях людей піднімають о 3:30, з 4:30 починається робоча зміна, яка триває до заходу сонця. Часто на людях навіть орють землю - змушують тягти величезні плуги. На день арештантів змушують проорювати до 12 миль. 

Це відео не рекомендується для перегляду вразливим людям. +18  

За «законами» Північної Кореї, разом з арештантом до візниці потрапляє вся його сім'я, включно з далекими родичами. У кожного ув'язненого є тільки одна роба, мило їм не дають. Немає ні шкарпеток, ні нижньої білизни.

За неофіційними даними, у КНДР близько 200 тисяч осіб перебувають у в'язницях, при населенні близько 25 млн. Табори патрулюються озброєною автоматами і гранатами охороною. У тюремників також є спеціально навчені собаки. Колишній охоронець одного з таборів повідомив, що в'язниці оточені по периметру металевим парканом, по якому йде струм у 3 300 вольт. Якщо комусь вдається подолати цю перешкоду, то далі по землі розставлені пастки з загнутими цвяхами, огорожа з колючим дротом. 

Північна Корея, КНДР, тортури, в'язниця, табір, робота, ув'язнені, тюремник, корейські в'язниці

Серед найбільш "популярних" тортур - позбавлення сну, побої залізними прутами, арештантів зв'язують і б'ють у такому стані. Над ними також проводять медичні експерименти.

У таборах в'язнів можуть катувати через підозри у брехні, через те, що вони не працюють досить швидко, забули слова патріотичної пісні. Крім того, за поїздку без дозволу в будь-яку іншу країну в Північній Кореї засуджують до не менше 5 років «виправних робіт». Влада вважає, що переїхавши кордон, кореєць автоматично зраджує батьківщину, розповідає таємниці іноземній державі.

При вчиненні більш тяжкого злочину в КНДР можуть відразу засудити до довічного ув'язнення і страти. Часто ув'язнених змушують рити собі могили. За розповідями одного корейця, якому вдалося втекти з країни, він був свідком, як арештант вирив могилу, в якій його і поховали, вбивши металевим молотком. У ще одному випадку ув'язненого задушили гумовим джгутом, обернувши його навколо шиї.

Однак найстрашнішою проблемою в'язниць Північної Кореї залишається голод. За розповідями очевидця, який зміг вирватися з цього пекла, він бачив гори тіл людей, померлих від голоду. «Коли мої батьки померли від голоду в таборі, у мене не було трун для них, і я обернув їх у солому і носив на спині, щоб поховати», - розповів кореєць.

Північна Корея, КНДР, тортури, в'язниця, табір, робота, ув'язнені, тюремник, корейські в'язниці

Північна Корея, КНДР, тортури, в'язниця, табір, робота, ув'язнені, тюремник, корейські в'язниці

За словами кореянки, якій пощастило вціліти, люди в таборах настільки голодні, що їдять собак і щурів, у найважчі моменти вони виколупують кукурудзу і насіння трави з екскрементів великої рогатої худоби. «Ми їли обгортки з качанів кукурудзи, стебла рису і суп з гнилої капусти... Нам завжди не вистачало їжі для тієї важкої роботи, яку ми виконували... Тому ми їли все - траву, жаб, що знайдемо», - повідомила одна з колишніх ув'язнених. Жінка також розповіла, що була вагітна, коли потрапила до в'язниці. Після цього її змусили бігати вгору і вниз по горі, піддавши значному навантаженню, що викликало викидень

Вікторія Антонюк

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,41334676742554-/ /-pc-/
Top