counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

П'ять законів світобудови, які допоможуть досягти багатства та благополуччя


Переглядів: 57


П'ять законів світобудови, які допоможуть досягти багатства та благополуччя

Є безліч законів, яким підпорядковується все у нашому світі. Деякі з цих законів дуже корисно застосовувати до фінансової сфери. Слідування їм допоможе вам досягти успіху в роботі та бізнесі, стати багатшим і щасливішим.

Раніше ми вже розповідали про шість секретів багатства, які допоможуть вам вибратися із фінансової ями. Нижчеописані закони розширять ваші знання про те, як усе влаштовано в нашому світі і чому одні багатіють, інші бідніють, хоча бажання вирватися вперед є у всіх.

Закон рівноваги
Це, мабуть, перший за важливістю закон, про який варто пам'ятати всім, хто хоче підвищити свої доходи. Не можна лише брати. Гроші не йдуть до рук жадібним людям, які не хочуть ділитися благами з оточуючими.

Якщо ви віддаєте менше, ніж маєте, то Всесвіт забере у вас все. Не бійтеся допомагати людям, даруючи їм свій час та сили.

Також цей закон можна сформулювати як "мало працюєш - мало заробляєш". Якщо ви мало часу віддаєте своїй роботі або якомусь захопленню, то ця справа приноситиме мало грошей. Не можна працювати мало, а отримувати багато. Саме тому дуже багаті і щасливі ті люди, які займаються улюбленою справою добу безперервно. Вони працюють із задоволенням, тому гроші їх люблять. Вкладена енергія нікуди не зникає.

Закон віри
Кожен може стати багатшим і успішнішим, якщо захоче. Не можна скаржитися на долю і говорити «мені не щастить», «Всесвіт відвернувся», «життя несправедливе» тощо.

Дуже важливо заявляти свої права на багатство. Просто так нічого не вийде. Багатшають і процвітають лише ті, хто щось робить для цього. Це випливає із попереднього закону. Достаток приходить від віри в те, що все можливе. Удача слідує за тими, хто чекає на допомогу від Всесвіту і не боїться мріяти, будувати плани і діяти.

Закон причини та наслідки
Цей закон ще називають кармою. Те, як ви ставитеся до людей і до всього навколишнього, формує вашу удачу. Якщо ви робите добро, то отримуєте добро та удачу. Якщо ви ставите ціпки в колеса оточуючим, то не дивуйтеся тому, що у вас пропадатимуть гроші, мотивація, амбіції та ідеї.

Якщо ви навмисно робите погано людям, то Всесвіт обов'язково зробить так, щоб ви зазнали покарання. Це можуть бути проблеми зі здоров'ям чи втрата грошей.

Закон синхронності
Якщо ви розвиваєте одну сферу життя, то успіх вас чекатиме і в інших сферах.

Наприклад, якщо ви боретеся зі шкідливими звичками та зміцнюєте здоров'я, то у вас буде багато сил на роботу та виконання обов'язків. Ваші доходи зростатимуть. Якщо ж ви без належної поваги ставитеся до свого тіла і здоров'я, то рано чи пізно почнете втрачати через це гроші — наприклад, на відвідування лікарів.

Якщо ви розвиваєтеся і читаєте книги про той напрям, який вам цікавий, ви знайдете успіх і успіх. Якщо ви не ділитеся ні з ким своїми знаннями і стоїте на місці, то прибутки теж не зростатимуть. Все взаємозалежне, і все розвивається синхронно. Недарма кажуть, що успішна людина успішна у всьому.

Закон подяки
Останній закон найпростіший. Чим частіше і більш щиро ви дякуємо Всесвіту або людям, тим частіше ви отримуєте нові приводи порадіти життю. Експерти радять ніколи не забувати говорити слова подяки тим, хто робить для вас щось добре. Так ви зможете залучити більше добра у своє життя.
Пам'ятайте про закон тяжіння, який також дуже важливий. Думайте, що у вас все вийде. Залишайтеся оптимістами та обходьте стороною людей, які позбавляють вас позитивного настрою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
Магічне призначення тварин
Магічне призначення тварин
З давніх-давен багатьом тваринам приписувалися різні магічні властивості А для жерців і чаклунів звір був одни....
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та амбіції будуть на піку Вам мож....
більше матеріалів
/-0,38712882995605-/ /-pc-/
Top