counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Закон тяжіння: як навчитися залучати бажане


Переглядів: 32


Закон тяжіння: як навчитися залучати бажане

Далеко не завжди людина робить все так, як потрібно їй самому. Ми бажаємо одного, а робимо зовсім інше. Саме через цей дисонанс нам часом так важко отримувати бажане.

Ні для кого не секрет, що позитивні думки приваблюють позитив, а негативні негатив. Все в житті послідовно і майже все підпорядковується певним законам світобудови.

Сила думки – магія чи психологія?
З погляду біоенергетики позитивні думки є будівельним матеріалом майбутніх перемог та досягнень. Коли ми мислимо позитивно, ми звільняємо мозок від негативних установок, які нас поглинають повністю. Кожен напевно не раз помічав, що коли щось нас засмучує, все йде як по накатаній, летить у прірву. Це не тому, що хтось вас злазив, а тому, що ви самі притягуєте негатив у своє життя у вигляді думок.

Хтось думає, що думки це магія, але це не так. Це чиста енергія, від якої все залежить у нашому світі. Навіть психологи стверджують, що думки змушують людей переживати добрі та погані моменти життя. Щоб розібратися в цьому, необхідно зрозуміти, як працює мозок людини загалом і як це сприймається оточуючими людьми. Якщо ви в хорошому настрої, вірите в себе, любите себе та впевнені у своїх силах, то все виходить. Яскравий приклад — іспити в університеті чи в школі. Люди, які готувалися, впевнені в собі, тому навіть квитки, які вони навчали найменше, можуть дозволити їм отримати хорошу оцінку. Коли ви вірите в себе і вам комфортно, мозок працює спокійно, без збоїв. Коли ви самі собі подобаєтеся, ви подобаєтеся всім навкруги, тому що ви сяєте, випромінюєте позитив.

Закон тяжіння Всесвіту
Всесвіт сповнений різноманітних законів, які слід виконувати. Закон тяжіння показує, наскільки важливо мріяти і думати про щось хороше, вірити у себе. Він каже, що все, про що ми думаємо, збувається. Якщо себе сильно мотивувати думками, то щастя прийде. Потрібно лише дочекатися його, створивши правильні умови.

Тяжіння позитивних думок може відбуватися декількома способами. Один із найефективніших – афірмації. Афірмацією називається будь-яка мотивуюча фраза, яку необхідно повторювати собі якнайчастіше, щоб думки стали притягувати удачу. Ці слова мають бути позбавлені всього зайвого. Ось найпопулярніші афірмації на удачу та щастя:

я дякую Всесвіту і отримую від нього максимум позитиву;
позитивні думки допомагають мені зберігати успіх при собі;
я в себе вірю, тому я щаслива/щаслива;
енергія позитивних думок очищає мене від негативу;
я приймаю будь-яку зміну у своєму житті і витягую з неї максимум;
я творю реальність, створюючи її в голові;
я люблю життя, себе та навколишній світ, тому і він любить мене;
з кожним днем ​​моє життя стає кращим;
я - магніт для щастя та добра;
я посилаю іншим людям добро, а потім отримую його назад;
удача завжди зі мною.
Пам'ятайте, що без здорового тіла не може бути здорового духу. Слідкуйте за своїм раціоном, викорінюйте погані звички. Це важливо, тому що, коли ми хворіємо або відчуваємо нездужання, все навколо починає руйнуватися через переживання і фізичний біль.

Оточуйте себе позитивними людьми. Якщо вам не подобається ваша робота, змініть її. Якщо вам не подобаються люди, які оточують вас, поміняйте це оточення. Тільки ви самі владні над самими собою та над своїм життям. Коли ви зможете досягти найкращого стану свого тіла та видаліть із життя всі джерела негативу, вам необхідно буде розпочати роботу над думками.

Варто відзначити ще один спосіб отримувати те, що хочеться. Ми говоримо про медитації. Це чудовий інструмент у руках людини вразливої ​​та емоційної, яка вміє малювати у своїй уяві різні образи. Є медитації на кохання, на фінансовий успіх,,  на пошук правильного шляху. Східні мудреці називають цей спосіб досягнення щастя найбільш продуктивним, проте фахівці в галузі біоенергетики кажуть, що всі методи є хорошими в сукупності. Якщо ви хочете навчитися притягувати успіх силою думки, доведеться застосовувати всі методи.

Не слід перетягувати на себе чужі проблеми. Сфокусуйтесь на своєму житті, але й егоїстами не будьте. Емпатія хороша лише у тому випадку, якщо вона помірна.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
8 основних правил наведення порядку
8 основних правил наведення порядку
Дуже важливо наводити порядок вдома та підтримувати в ньому чистоту Це правило знайоме багатьом, але далеко не....
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
більше матеріалів
/-0,40981698036194-/ /-pc-/
Top