counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

5 причин, через які вас переслідують невдачі


Переглядів: 57


5 причин, через які вас переслідують невдачі

Багато людей наче магнітом притягують у своє життя нескінченні невдачі. Деякі переконані, що винна в цьому псування, погана карма чи смуга невдачі, але езотерики стверджують: у невдачах найчастіше винні самі люди.

Проблеми іноді трапляються у всіх. Ось тільки хтось переступає через невдалий період і налагоджує життя, а хтось надовго залишається у смузі невдачі. Езотерики впевнені: людські негаразди мають цілком логічне пояснення. Спостереження допомогли виявити 5 основних причин, через які деякі люди ніяк не можуть вийти із замкненого кола неприємностей.

1. Безлад у думках, зовнішності та будинку. Як правило, люди не надають серйозного значення безладу. Але захаращеність будинку, внутрішнього світу та занедбана зовнішність — головні джерела неприємностей. Замість скарг на долю і сліз через несправедливість життя слід зібрати волю в кулак і привести себе і свої справи в повний порядок. Перші успіхи приходять відразу ж, як тільки відображення у дзеркалі і чистота в квартирі починають тішити око.

2. Невпевненість у собі. Коли людина не вірить у себе, свої сили та свої можливості, коли їй здається, що вона ні на що не здатна, вона потрапляє у вирву неприємностей. І навіть коли доля підкине йому чудовий шанс для щасливих змін, він може не вхопитися за нього, бо десь глибоко всередині сидить переконаність: «Я не вартий щастя». Впевненість у собі слід нарощувати, використовуючи такі техніки, як самогіпноз та афірмації.

3. Перекладання відповідальності. Звинувачувати у своїх невдачах все, що завгодно, але тільки не себе — хитра негативна установка, що провокує безвідповідальність. Можливо, частково людині не щастить, бо її оточують заздрісники, зрадники та ошуканці, проте навіть у такій ситуації потрібно відповідати за свої дії та рішення. Оточення людини - це її вибір. Позиція жертви обставин дуже зручна, але безперспективна. Можна звинувачувати у своєму невдачі будь-кого, але вирішувати проблеми за іншого ніхто не стане. І замість того, щоб жалкувати про втрачені можливості, перекладаючи вину на оточуючих, варто почати працювати над собою та своєю долею. Тоді і життя довкола чудовим чином зміниться.

4. Рух у зворотний бік. Багато людей не йдуть до плюсів, а уникають мінусів. На перший погляд, різниці немає. Але одна справа — прагнути щастя, процвітання, успіху. І зовсім інше — постійно нагадувати собі про низку своїх проблем та неприємностей. Негативні думки притягують лише негативну енергію. Тому варто прийняти ситуацію такою, якою вона є, а далі прокладати шлях уперед.

5. Негативне мислення. Негатив у голові відрізняється від безладдя. Хаос у думках - це незібраність, неуважність, відсутність чітких цілей. Негатив же це постійна установка: «Все жахливо». Проблема в тому, що негативно налаштована людина не поєднується із суспільством успішних людей. Порозумітися він може тільки з негативним оточенням, що множить негатив всередині. Вийти із цього замкненого кола можна, якщо привчити себе бачити світ у його позитивних аспектах. Постарайтеся знайти джерела позитивних емоцій, скоротите спілкування з негативними людьми, почніть працювати над собою, щоб створити образ щасливої ​​та успішної людини, і тоді щастя не змусить себе довго чекати.

Які б зовнішні сили не впливали на ваше життя, не поспішайте зневірятися. Пам'ятайте, що навіть безвихідь може обернутися успіхом, якщо перестати боятися невідомості і прямо подивитися в очі своїм страхам. Любіть себе і ніколи не здайтеся.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
Що таке біополе
Що таке біополе
Давно відомо, що людина має як матеріальне тіло, а ще й біоенергетичне Біополь – це невидима структура, яка мі....
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
У натуральному камені закладено величезну силу та енергію природи Не використовувати цю силу було б дуже безгл....
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
більше матеріалів
/-0,23858499526978-/ /-pc-/
Top