counter

8 основних правил наведення порядку


Переглядів: 8


8 основних правил наведення порядку

Дуже важливо наводити порядок вдома та підтримувати в ньому чистоту. Це правило знайоме багатьом, але далеко не всі знають, як правильно потрібно забиратися, щоб не злякати успіх і зробити процес збирання більш ефективним з точки зору енергетики.

Однією з найважливіших сфер життя є фінанси та робота. Намагайтеся якомога рідше допускати помилки прибирання, через які гроші йдуть з дому< /strong>. Якщо ви при цьому дотримуватиметеся нижчеописаних порад, то будь-яке прибирання буде більш продуктивним і корисним.

Черговість прибирання

Починайте забиратися з далеких кутів вашого будинку чи квартири, поступово рухаючись до виходу. Такий порядок вважали правильним як наші предки. У східній філософії фен-шуй це правило також є актуальним протягом багатьох століть.

Також у черговості збирання важливо пам'ятати про те, що починати варто з верхніх ярусів, поступово просуваючись униз. Справа не тільки в тому, що пил летить зверху вниз, але ще й у тому, що енергетичні потоки позитивного характеру завжди витісняються негативними, які важчі та займають нижній ярус приміщення.

Правило закритих та відкритих дверей

Друге правило прибирання, про яке варто пам'ятати, стосується дверей. Всі приміщення, які вимагають прибирання, можна відкривати або закривати — різниці немає. Але вже прибрані приміщення краще закривати, щоб негативні потоки не проникли туди з інших кімнат.

Після того, як всі кімнати прибрані, можна відчиняти двері. Також дуже корисно провітрити приміщення, відкривши балкон та вікна. Це чудовий завершальний штрих.

Що варто робити завжди

Не важливо, чи прибираєтеся ви чи просто знаходитесь вдома, дуже важливо ліквідувати місця збору речей. Весь зайвий одяг прибираємо в шафу, весь посуд теж прибираємо з очей геть. Усі ті речі, які хтось покинув, треба прибирати на місце. Присвячуйте цьому зайві п'ять-десять хвилин на день.

Викидайте непотрібний мотлох

Багато експертів у галузі біоенергетики радять робити це в першу чергу. Можна зробити трохи інакше — Якщо ви прибираєтеся у всій квартирі, то просто готуйте на викид те, що трапляється на очі. Складайте мотлох біля вхідних дверей. Після прибирання винесіть все на смітник разом зі сміттям.

Найбільшу небезпеку для успіху, здоров'я та настрою людей становлять старі журнали, газети, непотрібні старі книги. Папір вбирає в себе дуже багато негативу і не може його позбутися.

Переставте меблі

Після збирання зробіть перестановку. Зовсім не обов'язково робити її максимально помітною. Можна трохи пересунути стіл на кухні, поміняти місцями стільці, посунути ліжко ближче до вікна в спальні і таке інше. Таке оновлення дуже сприятливо позначиться на настрої всіх, хто живе з вами в домі.

Подібне до подібного

Цей принцип прийшов до нас зі східної культури. Намагайтеся зберігати разом лише схожі речі. Тарілки до тарілок, гуртки до гуртків, книги до книг і таке інше. Після збирання проходить якийсь час, за який деякі речі перемішуються. Маленьке лежить із великим, їжа лежить із посудом тощо. Дуже важливо зберігати близькі за значенням та розміром речі поруч.

Непотрібне приберіть подалі

Якщо ви не користуєтеся довгий час яким-небудь кухонним комбайном, приберіть його подалі. Нехай не муляє очі і знаходиться там, де не буде нікому заважати. Те, що ви використовуєте постійно, тримайте поблизу. Почніть збирання з перекладання речей на свої місця. Згодом це увійде до звички.

Додайте у воду трохи солі

Це нескладна у виконанні, але важлива порада. Сіль — найсильніший оберіг від негативу, проблем, нечистої сили. Протерши ганчіркою, змоченою такою водою, підлоги та полиці, ви зробите свій будинок більш захищеним. Якщо в ньому були якісь негативні сутності, вони підуть геть.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,55969405174255-/ /-pc-/
Top