counter

5 типових помилок прибирання, через які гроші йдуть з дому


Переглядів: 30


5 типових помилок прибирання, через які гроші йдуть з дому

Як відомо, правильне прибирання завжди позитивно позначається на залученні грошей до будинку. Проте багато людей часом припускаються помилок, які, навпаки, виводять гроші з дому. Експерти розповіли, що це за помилки і чим вони можуть призвести.

Гроші люблять чистоту, але забиратися потрібно правильно. Крім правильного прибирання, пам'ятайте про використання фінансових талісманів і рослин, які залучають гроші. Наприклад, вдома можна поставити грошове дерево , яке допомагатиме в роботі, загострить інтуїцію та підвищить творчий потенціал.

Позбавлення хороших речей

Багато людей під час прибирання занадто сильно смакують і викидають усі непотрібні речі, серед яких можуть бути хороші. Їх краще не викидати, а віддавати. Це дуже важливо, тому що, коли хороші і більш-менш нові речі вирушають у кошик для сміття, це погано позначається на фінансовій удачі.

Краще зберігати такі речі в окремому місці, а потім віддавати нужденним. Це допоможе у залученні удачі і загалом стане чудовим способом продовжити життя речам, порадувати інших людей. Коли ми радіємо когось, це приносить нам радість у відповідь і підвищує успіхи в різних життєвих сферах, у тому числі й фінансовій.

Викидання грошей

Ніколи, за жодних обставин не викидайте навіть копійчані монети. Це може дуже погано позначитися на вашій грошовій удачі та успіхах у роботі. Відправляючи гроші у відро для сміття, ви позбавляєтеся не тільки цієї конкретної монети, але й блокуєте фінансові потоки загалом.

Якщо у вас є зайві копійки, їх краще зібрати в одному місці та використовувати у майбутньому як талісмани. Згодом вони стануть дуже сильними магнітами для грошей. Навіть якщо монета зовсім позбавлена ​​товарного вигляду, її краще не позбуватися.

Прибирання після заходу Сонця

Це серйозна помилка, яку припускаються багато людей-чистюлів, що працюють допізна. Варто зробити прибирання зранку або відкласти його до вихідних. Експерти в галузі біоенергетики не радять навіть мити посуд після заходу Сонця, не кажучи вже про миття підлог та протирку пилу.

Якщо постійно забиратися пізно ввечері, фінансові потоки з часом ослабнуть. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують планувати будь-яке прибирання лише на денний час. В іншому випадку ви ризикуєте «вимити» гроші з дому.

Початок збирання від порога

Слід завжди починати забиратися з далеких кутів кімнати. В іншому випадку негативна енергія концентруватиметься в приміщенні, а не йтиме через вхідні двері. Завжди починайте прибирання з кімнат і поступово переходьте до виходу, коридору.

Якщо постійно забиратися, починаючи з коридору чи передпокою, грошові успіхи почнуть залишати вас. Особливо помітним це буде в плані здійснення покупок, які помітно частіше завершуватимуться невдачами.

Прибирання у понеділок

Це типова помилка для домогосподарок. На вихідних хочеться відпочити та побути з чоловіком та дітьми, з родиною, насолодитися спілкуванням. У понеділок усі йдуть до шкіл, садків і на роботу, тому очевидно, що треба зайнятися справами. Домогосподарка теж береться за справу, починаючи прибирання.

Це призводить до великих проблем у грошовій сфері. У понеділок енергетика абсолютно непридатна для чистоти. Найкращі дні для прибирання будинку — п'ятниця, субота.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,27849817276001-/ /-pc-/
Top