counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Грошове дерево: як доглядати його, щоб залучити гроші в будинок


Переглядів: 26


Грошове дерево: як доглядати його, щоб залучити гроші в будинок

Грошовим деревом називають товстунку. У багатьох народів ця кімнатна рослина асоціюється з прибутком та фінансовим статком. Наприклад, у китайській філософії грошове дерево наділяється магічними властивостями, за допомогою яких можна залучити гроші в будинок.

У наші дні товстунка є однією з найпоширеніших кімнатних рослин. Вона є майже у кожному будинку. Але, на жаль, не всім це приносить грошову удачу, тому що грошове дерево потребує особливого догляду. Пам'ятайте, що ця рослина незвичайна, а отже, і підхід до неї теж має бути незвичайним.

Грошове дерево: догляд та правила утримання

Якщо ви хочете, щоб товстунка залучала у ваш будинок гроші, то вам слід знати про основні правила догляду за нею.

Якщо ви вирішили купити грошове дерево, то постарайтеся вибрати найменший паросток. Чим менша рослина, тим більше шансів, що вона принесе вам гроші. Якщо ж ви візьмете дерево, що вже виросло, то воно не матиме з вами ніякого енергетичного зв'язку, оскільки виростила його інша людина.

Краще взагалі не купувати грошове дерево, а взяти відросток із дому успішних людей. Така товстуна буде заздалегідь заряджена грошовою енергією і зможе залучати до вас фінанси найактивніше.

Стиснути грошове дерево потрібно обов'язково в новий горщик. Добре, якщо вона буде червоного кольору. Червоний — символ розвитку, руху та активності. Сила цього кольору благотворно впливатиме на зростання грошового дерева. У корені товстуни треба закопати п'ятирублеву монетку.

Де поставити грошове дерево

Тримати грошове дерево можна не скрізь. Перевагу варто віддати вітальні та передпокою. У цих кімнатах грошова енергія найактивніша. Куди саме поставити рослину? З цього приводу немає певних правил. Головне, щоб товстунка не стояла поряд з електронними та побутовими приладами. Не можна ставити цю рослину поруч із телевізором, радіо, телефоном тощо, оскільки вони не пропускатимуть до рослини грошову енергію.

Догляд за грошовим деревом включає не тільки необхідне поливання і підживлення, а й особливі магічні дії, які і наділяють цю рослину незвичайною силою.

Щосереди необхідно підходити до грошового дерева і говорити з ним про свої бажання та потреби. Воно має знати все, що ви хочете. Розмовляйте зі своєю рослиною чемно і дякуйте їй за свої успіхи.

Після кожної зарплати беріть із отриманої суми монетку і кладіть у блюдце поруч із квіткою.

Коли поливатимете грошове дерево, обов'язково протирайте його листочки і перераховуйте їх. Уявіть собі в цей момент, що листя цієї рослини — золоті монетки.

Грошове дерево з фен-шуй: як зробити його своїми руками

Існує ще один варіант стати багатим за допомогою грошового дерева. Для цього вам знадобиться не товстун, а грошове дерево, зроблене своїми руками. Візьміть кілька гілочок будь-якого дерева та дайте волю своїй фантазії.

Повісьте на імпровізовані гілки купюри, монетки чи золоті прикраси і ваше грошове дерево фен-шуй готове. Таке дерево, звичайно, не вимагає особливого догляду, воно просто стане символом достатку та фінансового успіху. Це дерево також, як і товстянка, здатне залучати гроші, ось тільки клопоту з ним набагато менше. Є одне але: ця штучна рослина допоможе вам стати багатим тільки в тому випадку, якщо ви періодично змінюватимете його листочки, а ті гроші, які на ньому висіли, тут же витрачати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-1,7385239601135-/ /-pc-/
Top