counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Як керувати емоціями за Знаком Зодіаку


Переглядів: 98


Як керувати емоціями за Знаком Зодіаку

Емоції здатні занапастити наші плани, посварити з близькими, позбавити роботи. І зазвичай вони виникають тоді, коли зовсім не чекаєш. Контролювати свої почуття та не давати емоціям виходу можна навчитися за Знаком Зодіаку.

Наш темперамент залежить від Знака Зодіаку, під яким ми народилися. Деколи ми не замислюємося, що своєю емоційністю можемо зачепити людину або показати себе з не кращого боку. Іноді ми переповнені емоціями, і вони здатні затьмарити наш розум і підштовхнути до необдуманих рішень.

Якщо людина здатна взяти під контроль свій настрій, про неї говорять як про добре виховану людину, здатну до самовладання. Усім нам іноді буває сумно на роботі, нас дратують у магазинах або злять у громадському транспорті, і справлятися зі своїми емоціями стає тяжко. Достойно виходити з подібних ситуацій, не зачепивши нікого, легко навчитися. Наш гороскоп розповість, як Знаки Зодіаку сваряться і як вони можуть приборкати свої емоції.

Овен

Овни досить запальні, особливо якщо їхній настрій був зіпсований. Будь-яка дрібниця здатна вивести їх із себе, і люди навколо бувають не готові до такого виверження вулкана чи атомного вибуху емоцій. Зате Овни такі щирі, іноді навіть по-дитячому, думають, що якщо погано їм, то й довкола всім має бути «недобре».

Практика глибокого дихання - відмінний варіант для вас, щоб вгамувати свої емоції. Коли емоції захопили, потрібно розслабитися, порахувати до 10, зробити глибокий вдих, затримати подих на один рахунок, потім повільно видихнути. Також чудово підійдуть афірмації на кожен день.

Телець

Тельці - чутливі натури по гороскопу, але дуже вже приховують свої емоції навіть від близьких людей. Їхня упертість заважає оточуючим достукатися до них. Тільці часто стоять на своєму, не беручи допомоги ззовні. Згодом сила духу може дати тріщину від переповнюючих емоцій.

Не слід так закриватися у собі. Близькі люди не вважають за слабкість, якщо ви зайве поскаржитесь їм на життя. Варто довіряти своїм коханим і не так сильно контролювати прояви почуттів. Спробуйте налаштуватись на здоровий емоційний стан за допомогою музики.

Близнюки

Близнюки – любителі пограти на публіку. Такий вплив на них мають планети-покровителі. Жага бути почутим у них сильніше, ніж турбота про оточуючих. Будь-яке легке роздратування вони демонструєте люто, буває навіть зі скандалом. Близнюкам і самим іноді важко зрозуміти свої справжні емоції. Для цього необхідно розбиратися в почуттях і контролювати їх.

Наступного разу, коли ви захочете дати емоційності вихід, запитайте себе: «А це справді мене дратує/кривдить/злив?». А ще краще жити за правилом: мої думки відображають моє ставлення до ситуації, а моє ставлення – поведінку. Ці 10 правил допоможуть вам досягти емоційного здоров'я .

Рак

Раки - від природи найчутливіші натури, але соромляться своїх емоцій. Навколишні ніколи не помітять зміни у їхньому настрої. Проте близькі люди іноді страждають від спалахів гніву, які можуть влаштувати Раки. Особливо коли нічого не віщувало біди, а вони взяли і зірвалися.

Вам би не завадило частіше говорити про те, що глине. Це тільки здається, що ви керуєте емоціями, хоча насправді вони можуть керувати вами. Якщо ви починаєте відчувати роздратування, образу, слабкість, варто розкритися людям і вказати на те, що зачіпає вас за живе. Варто навчитися вивільняти негативні емоції одразу, а не накопичувати їх.

Лев

Леви за знаком Зодіаку не вміють приховувати своїх емоцій. Якщо їх щось злить, то всі довкола миттєво дізнаються про це. Часто спалахи гніву супроводжуються криками та активною жестикуляцією. Примітно те, що Леви вихлюпують на оточуючих як негативні, і позитивні емоції.

Потрібно усвідомлювати, що будь-які сильні емоції, позитивні та негативні, можна перенаправити на творчу енергію, яка може допомогти досягти неймовірних результатів у житті. Головне — вчасно зупинитися, сконцентрувати та приборкати почуття за допомогою медитації.

Діва

Діви від природи чудово вміють приховувати свої емоції і навіть досягають певних успіхів завдяки цьому таланту. Їх самовладання можна позаздрити. Однак вони не вміють контролювати презирство і бридливість по відношенню до деяких людей.

Варто позбавлятися цих отруйних емоцій. По-перше, не потрібно ставити себе вище за інших. Ми всі неідеальні, і кожна людина показує те, що вона може на цьому етапі життя. Навчіться не приписувати людям власні думки, почуття та бажання. Залучайте у життя позитивні емоції.

Терези

Планети нагородили Терезів можливістю відчувати такі сильні емоції, що просто захоплює дух. Якщо їх щось не влаштовує, вони одразу про це прагнуть розповісти всьому світу. А як Терези помирають від кохання, показують лише у фільмах.

Варто навчитися дивитись на речі простіше. Адже вами править лише зайва емоційність, тому не варто загострювати таку увагу на почуттях. Спробуйте відволіктися від емоцій за допомогою мистецтва: малюйте, читайте, пишіть поезії, відвідуйте виставки. Відмінно підійде прогулянка на свіжому повітрі, якщо ви дуже засмучені. Або варто усамітнитися і все переосмислити.

Скорпіон

Скорпіони іноді мають схильність не виявляти свої справжні емоції, а скаржитися на все підряд. Буває навіть таке, що в гніві вони люблять кидати прокльони або просто виводити людей із себе. Скорпіони — хижаки і полюють на позитивні емоції, а от негативні намагаються всім довкола подарувати.

Постійні скарги провокують стрес, який у свою чергу позбавляє життя яскравих фарб. Вам варто відмовитися від цього, частіше ділитися з близькими людьми своїми злетами та падіннями. Відкривайте людям ваші позитивні риси, а негативні емоції беріть під контроль. З цим чудово допомагає впоратися медитація.

Стрілець

Стрільці не звикли соромитися свого доброго та злого «я», вони чітко виражають будь-які емоції. Планети нагородили їхньою відкритістю, яку в моменти люті потрібно контролювати. Якщо щось не влаштовує Стрільців, вони одразу зустрічають проблеми сарказмом та злими жартами.

Коли ви роздратовані, вам не вистачає тактовності, а також почуття міри в словах. Варто керувати негативними емоціями і не зганяти їх на людях. У такі моменти варто подумати, що хочеться сказати і промовчати. Особливо добре допомагає відволіктися від спалахів гніву медитація.

Козеріг

Ще один знак зодіаку, який має відмінне самовладання від природи. Але в порівнянні з Дівами, Козерога ніколи і нікому не показують свої емоції. Навколишні дивляться на них і губляться в здогадах, не можуть зрозуміти: чи радіють Козероги, чи приходять в сказ.

Однак це має плачевні наслідки для вас. Не можна накопичувати у собі емоції, можуть підштовхнути до заняття самоєдством. Періодично варто випускати свої переживання на волю. Ви можете управляти своїми емоціями, залишилося тільки навчитися злегка їх показувати.

Водолій

Водолії за знаком Зодіаку обережно ставляться до вираження своїх емоцій. При можливості навіть можуть влаштувати кастинг на роль того, хто гідний дізнатися про їхній душевний стан. Для решти людей вони привітні та милі, іноді справляють враження відвертості. Але тільки наближені знають, що у Водоліїв на душі.

Варто розуміти, що близькі люди можуть утомитися постійно вислуховувати негативні емоції. Намагайтеся поступово виявляти відкритість і до чужих людей, висловлюючи свої невдоволення. А ось радісні емоції підносите коханим. Спробуйте покращити своє життя за допомогою позитивних установок.

Риби

Риби з гороскопу не звикли демонструвати свої емоції. Зазвичай вони

дивляться життя відсторонено, цим абстрагуючись від усього насущного. Але якщо вже їх розлютили, то біди не оминути. Риби можуть зазнати сильного гніву, причому не тільки до об'єкта роздратування, а на весь світ.

Вам варто спробувати в моменти агресії сконцентруватися на своєму володінні, взяти емоції під контроль. Представляйте предмет подразнення у невигадливому та смішному вигляді. Практикуйте глибоке дихання, щоб розслабитись, адже від негативних емоцій страждають внутрішні органи.

Управляти своїми емоціями досить складно. Скрізь треба намагатися підтримувати золоту середину. Адже надмірна, безконтрольна емоційність може зачепити оточуючих вас людей за живе і навіть образити. А приховані від усіх емоції здатні «зжерти» вас ізсередини, позбавивши щасливих моментів у житті. Потрібно навчиться отримувати користь і перенаправляти будь-які емоційні переживання на позитивну енергію.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,34505820274353-/ /-pc-/
Top