counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Емоційне здоров'я та сильна енергетика: 10 основних правил


Переглядів: 25


Емоційне здоров'я та сильна енергетика: 10 основних правил

Емоційне здоров'я та високий рівень енергетики людини – це дві взаємопов'язані речі. Для підтримки нормального настрою та залучення удачі необхідно працювати над собою.

Будь-який експерт з біоенергетики або досвідчений психолог скажуть вам, що найголовніше це життєва енергія. З неї виростають всі гілки добробуту людини. Ви не помічали, як поганий настрій позначається на успіх? Вам погано, все валиться з рук, люди здаються далекими, життя не приносить задоволення. Це все мізерна енергетика дається взнаки. Щоб оцінити свій рівень енергетики, прочитайте статтю про сім ознак сильного біополя. Якщо хоча б чотири ознаки є у вас, ви можете відкласти роботу над собою на майбутнє.

Як стати щасливішим і сильнішим
Вчені виділяють 10 правил, яким людина повинна слідувати для того, щоб її внутрішній світ та зовнішній були у повній гармонії. Тіло і розум повинні не просто співіснувати, а працювати як злагоджений механізм. Це і є трактування приказки "у здоровому тілі здоровий дух". Звичайно, вам не завжди вдаватиметься виконувати всі 10 правил, але й далеко не завжди важливо встигати все на 100 відсотків.

Ці правила прості та геніальні, тому підходять усім — навіть малим дітям та старим. Енергетика важлива і в ранньому віці, і тоді, коли життя здається вже завершеним. Пам'ятайте, що немає такої причини, через яку не варто займатися собою та своїм здоров'ям.

Щоб стати щасливішим і щасливішим, вам знадобиться в першу чергу бажання. Важливо по-справжньому цього захотіти. Тільки після цього потрібно буде дотримуватися правил і працювати над собою.

Правила покращення енергетики
Правило перше: бажання. Як ми вже сказали, важлива ініціатива. Не треба змушувати себе щось робити. Все має відбуватися на автоматизмі, наче це невід'ємна частина вашого життя. Можна провести паралель із навчанням — на п'ятірку скласти іспит складно, якщо вам не подобається предмет, але якщо ви всією душею його любите, то шансів на кілька порядків більше. Все просто – усвідомте всю необхідність роботи над собою.

Правило друге: правильно харчуйтеся, щоб підтримувати свій організм у добрій формі. Дуже багато бід приходить через вживання занадто жирної їжі. Збалансуйте раціон, додавши до нього овочі та фрукти, а також чисту воду. Багато хто думає, що вони п'ють достатньо рідини, проте лікарі радять випивати склянку чистої води вранці, вдень та ввечері. Виключіть харчування у ресторанах фаст-фуд. Це дуже просто, хоча і може принести дискомфорт спочатку. Почніть жити за правильним режимом дня – не лягайте надто пізно і не спіть надто довго.

Правило третє: комбінація спорту та здорового способу життя. Так, іноді можна викурити сигару чи випити келих вина – чому ні? Але зловживати курінням, алкоголем та іншими шкідливими звичками не варто. Ваша кров має бути чистою, ваш розум вільний. Алкоголь зношує не тільки все тіло, а й головну його частину – мозок. Клітини мозку поступово вмирають, що може бути корисним. Якщо ви далекі від спорту, почніть з довгих прогулянок, потім переходьте на біг, а потім запишіться в зал або басейн, або і туди, і туди. Ви скинете зайву вагу, покращите форму, і життя здасться вам простіше і краще.

Правило четверте: навчіться ніколи не здаватися. Це важливе правило, яке заслуговує на друге місце в нашому списку за рейтингом. Ви не повинні пасувати перед труднощами. Це доля слабких і безвільних людей, які ніколи не прийдуть до успіху. Чим довше ви намагаєтеся стати щасливішими, тим ближче ви до позитивного результату.

Правило п'яте: упорядкуйте думки. Думайте про хороше. Негативні думки формують негативні програми, які тягнуть вас на дно, позбавляючи удачі у всіх сферах життя. "Я невдаха", "я такий же як усі", "у мене жахливе життя", "мене ніхто не любить" - ось яскраві приклади того, як мислити не варто. Важкі періоди бувають у всіх. Вирішити всі проблеми допоможуть афірмації на кожен день. Це мотиваційні фрази, які варто повторювати собі якнайчастіше. «Я люблю себе», «я щасливий», «мені добре» — ось як треба говорити собі. Згодом це стане вашою константою, посиливши енергетику. Успіх буде на вашому боці завжди.

Правило шосте: стежте за станом Місяця та зірок. Місячний календар та гороскопи допоможуть вам дізнатися, як зірки та інші небесні тіла впливають на наше життя у певний період часу. Дуже часто це допомагає багатьом людям уникати неприємностей у особистому житті, у бізнесі та повсякденних справах.

Правило сьоме: завжди розраховувайте тільки на себе. Якщо ви перекладатимете свої справи на інших людей, то шанс провалу зросте неймовірно сильно. Чим більше ви проявляєте самостійність, тим краще.

Правило восьме: сприймайте будь-який результат як позитивний. Невдахи і ті, хто завжди має проблеми, вічно звинувачують у всьому інших людей, а провали їх нічого не вчать. Будьте іншими - нехай невдача означає для вас шанс навчитися чогось нового. Невдача - це зв'язуюча ланка між спробою та успіхом.

Правило дев'яте: видаліть зі свого оточення людей, які приносять лише негатив у ваше життя. Не бійтеся відпускати тих, кому ви не потрібні, і прощатися з тими, хто вам не потрібен. Зайвий вантаж вам ні до чого. Якщо ви спілкуєтесь з тим, хто вас дратує, перестаньте це робити. Ваша енергетика в цьому випадку покращає, оскільки ви перестанете йти в негатив.

Правило десяте: пам'ятайте, що Всесвіт прихильний до вас, і в нього завжди є для вас дари. Щоб отримати їх, просто живіть за правилом «що більше я представляю успіх, тим він ближчий до мене». Все у нашому світі матеріальне, навіть думки. Згодом вони стануть реальністю — треба лише трохи зачекати.

Високий рівень енергетики - це успіх у коханні, грошах і хороше самопочуття. Почніть жити так, як заслуговує кожен у цьому світі. Будьте простіше, будьте щасливішими і не забувайте, що кожен день - це маленьке життя, що починається з ранку. Використовуйте наші п'ять ритуалів успішної людини для успішного початку дня.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,36546301841736-/ /-pc-/
Top