counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Медитація для управління гнівом «Гірська річка»


Переглядів: 25


Медитація для управління гнівом «Гірська річка»

Усі люди рано чи пізно зустрічаються з таким почуттям, як гнів. Справжні його прояви можуть бути руйнівними. Ті, хто постійно балансує на межі зриву, мають навчитися керувати гнівом.

Відмінним способом керування гнівом буде медитація «Гірська річка». Взагалі медитаційні практики дуже популярні в сучасному світі і продовжують завойовувати цю популярність. Існують навіть медитації під час ходьби для тих, хто любить поміркувати про високе та знайти шлях до вирішення проблем. Взагалі, будь-які медитаційні практики мають суворе призначення, проте на шкоду вони ніколи не діятимуть.

Гнів та енергетика
Коли людина виходить із себе, це говорить про те, що з неї ключем б'є енергія, яку вона не вміє перенаправляти. Апріорі вважається, що люди, які часто нервуються і зриваються на інших, сильні особи, які просто не вміють правильно спрямовувати свої життєві сили.

Якщо у вас є можливість, то найкращим способом звільнення від негативу будуть фізичні вправи. Похід у спортзал допоможе випустити нагромаджену пару, яка створила тиск усередині вас і готова вирватися. Можна також бігати або купити боксерську грушу, щоб бити її. Це добре допомагає, між іншим.

Так чи інакше, але все це альтернативи. Найкраще навчитися швидко пригнічувати гнів у собі. Це робити треба так, щоб умиротворення та спокій приходило якнайшвидше. На роботі тренажерів немає, боксерських груш теж, а відпрошуватись для того, щоб піти у спортзал не вийде. Тут на допомогу приходить медитація «Гірська річка».

Медитація «Гірська річка»
Підготовка до медитації є стандартною. Якщо у вас є час та можливість, то потрібно буде досягти повної тиші. Якщо такої можливості немає, то потрібно буде завантажити чи знайти в інтернеті музику природи – дощ, вітер, океан, спів птахів. Найкращим варіантом буде річка чи океан, бо звуки води завжди розслаблюють.

Допустимо, вас дістав ваш бос або ви посварилися з колегою. Ви на узводі, готові вибухнути або побити кривдника. Просто постарайтеся не думати про це. Вставте навушники, увімкніть музику, розслабтеся та звільніть розум. Подумайте про щось приємне і спокійне — про те, як ви цілуєте кохану людину або лежите на березі моря. Якщо гнів у вас є постійною проблемою, то медитуйте якнайчастіше, тоді негатив піде, залишивши лише позитивну енергетику.

Щоб розслабитися і увійти до прийнятного стану, можете спробувати дорахувати до ста із заплющеними очима.

Отже, ви відносно спокійні і готові поринути у світ спокою. Повільно рахуйте до 10 і уявляйте собі, як пробираєтесь прохолодним лісом в горах. На початку вашого відліку навколо вас темно, однак у міру наближення до десяти ви виходите до гірської річки. Денне сонце за невеликими хмаринками засліплює вас. Спочатку воно було ледве помітне, потім, коли ви побачили річку, воно стало сліпучим.

Температура на вулиці низька, але вам тепло, затишно та комфортно. Лише ваше обличчя відчуває невеликий холодок приємного та чистого гірського повітря. Вам потрібно подивитись, звідки починається річка. Вона йде звідкись з гір, але початку не видно, бо довкола тільки темний ліс із яскравим сонцем. Немає навіть співу птахів — лише дзюрчання прозорої та чистої крижаної води.

Річка невелика, тому шум води не дуже гучний, а тихий і приємний. Вода тече по камінню, огинаючи їх. Ви стоїте прямо у цій воді та можете побачити кожен камінчик на дні. Вам спокійно, бо нікого довкола немає. Немає нічого, що могло б завадити вам бути спокійними.

Ви дивитеся і бачите навколо лише холодний спокій. Сонце повільно виходить з-за хмар і засліплює вас своїми променями. Ви повільно пускаєте руки в крижану воду гірської річки, де стоїте. Холод врізається в долоні, але ви терпите. Потім ви набираєте води та вмиваєтеся нею. Вас обдає холодом, тому ви забуваєте про все на світі. Ви розумієте, що Сонце стає все яскравішим і яскравішим. Зрештою, ви побачите тільки білу пелену перед очима. Залишиться лише шум води. Слухайте його якнайдовше. Заспокоюйтесь. Ви холодні, як ця річка, ви тихіше, ніж шум води. Все в житті добре, тому що ви спокійні.

На цьому медитація закінчується. Не забувайте проводити її і для профілактики, а не тільки коли ви люті.

МИ бажаємо вам удачі та побільше терпіння. Пам'ятайте завжди про те, що нервами справі не допомогти, тому що збуджений стан плутає мили та порушує логічне мислення. Чим ви спокійніше, тим більше шансів на успіх у будь-якій справі. Навчіться бути холодними як гірська річка, тоді удача чекатиме вас у коханні, справах, фінансах, кар'єрі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів
/-0,3552451133728-/ /-pc-/
Top