counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку


Переглядів: 182


Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку

Кожна людина може проявляти хитрість час від часу. Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі. Однак представники різних Знаків Зодіаку мають різний рівень хитрості і з різною періодичністю користуються такими навичками.

Щоб не потрапляти на вудку маніпуляторів, брехунів і корисливих людей, постарайтеся частіше довіряти внутрішньому голосу. Якщо вас у найближчому майбутньому буде очікувати якась небезпека, шосте відчуття попередить про це.

Телець

Тельці бувають неймовірно винахідливі, якщо їм потрібно домогтися свого. Ці люди дуже розумні, і їхній інтелект заточений під пошук нестандартних рішень, тому їм вдається хитрістю перемагати своїх ворогів і вирішувати проблеми. Це зовсім не означає, що Тельцям не можна довіряти. У ставленні до близьких вони намагаються не користуватися своїми вродженими навичками. Тельці - це ті самі люди, які можуть продати будь-який товар, набитися в друзі до кого завгодно, створити потрібне враження про себе. Саме тому Тельці є одними з кращих акторів на Землі. Їхній талант очевидний. Представникам цього Знака легко вдається заводити друзів, але ще їм не варто забувати про те, що деякі люди діагностують брехню і лицемірство краще за інших.

Рак

Раки - типові маніпулятори, які відносяться з великою чесністю тільки до членів сім'ї. У всіх інших випадках довіряти їм варто з побоюванням. Якщо у вашому оточенні є Рак, то він цілком може виявитися тією людиною, яка дружить із вами лише з корисливих мотивів. У цих людей досить мало справжніх друзів, тому що багато їм не потрібно. Якщо вони не запрошують вас до себе додому і не знайомлять з близькими, то від них можна очікувати підступу. Раки - люди з великим серцем, але якщо справа стосується благополуччя сім'ї, то вони можуть провертати такі махінації, що їм би позаздрили герої кримінальних детективів. Незважаючи на свою хитрість, ці люди є дуже вдячними - вони не забудуть вас, якщо ви їм чимось допомогли, самі того не підозрюючи.

Скорпіон

По частині хитрості Скорпіонам, мабуть, немає рівних. Ці люди можуть обдурити кого завгодно і коли завгодно. Роблять вони це рідко, але влучно. Скорпіони не можуть допустити того, щоб їх зловили на брехні, це дуже сильно вдарить по їхньому самолюбству, тому вони досить часто продумують плани скрупульозно і багаторазово. У більшості випадків хитрість Скорпіонів проявляється в банальному спілкуванні. Ці люди дотримуються правила «тримай друзів близько, а ворогів ще ближче», не гребуючи спілкуванням з тими, хто їм зовсім не подобається. Вони мило посміхаються і роблять компліменти, не поширюють чутки, і хтось може подумати, що це вища форма вихованості, але ні - це вища форма хитрості і далекоглядності, адже Скорпіони прекрасно розуміють, що одного разу вороги можуть на час стати колегами, однодумцями або навіть друзями.

Стрілець

Стрільці дуже схожі на Скорпіонів в плані хитрості, але вони відрізняються тим, що не приховують своїх корисливих спонукань. Їм це просто не потрібно, тому що вони чудово розуміють і усвідомлюють силу своєї харизми. Люди самі хочуть робити для них все, але не чекають відповідних дій. Стрільці користуються своєю чарівністю і умінням маніпулювати свідомістю людей. Вони прекрасно розуміють, коли і в який момент потрібно зробити комплімент, похвалити людини, підтримати його. Це природжені психологи, сила яких полягає в умінні викликати прихильність до себе будь-яку особу. З цієї причини вони дуже швидко піднімаються кар'єрними сходами.

Риби

Люди цього Знака дуже хитрі, але досить неохайні в плані виконання, тому їх часто викривають. Їм не дає спокою той факт, що про них всім усе відомо заздалегідь, тому вони обманюють і прикидаються лише в самому крайньому випадку. Риби не вміють філігранно робити те, що вміють вищеописані Знаки Зодіаку. Іноді бажання сильніше можливостей, тому Риби намагаються десь схитрувати, когось обдурити, кому-то зробити зайвий комплімент. Іноді задумане виходить виконати, але нерідко всі плани руйнуються через те, що Риби надто емоційні і відкриті. Це добрі і приємні люди, які дуже сильно хочуть успіху без додатка серйозних зусиль.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
більше матеріалів
/-0,3826150894165-/ /-pc-/
Top