counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Топ-6 жіночих зовнішніх якостей, які найбільше подобаються чоловікам


Переглядів: 1905


Топ-6 жіночих зовнішніх якостей, які найбільше подобаються чоловікам

Коли чоловікам ставиш запитання, що саме їх приваблює найбільше в зовнішності прекрасної статі, можна почути: стегна, бюст, посмішка, очі і т. д. Як правило, це так і є. Однак багато досліджень підтверджують, що у жінок є кілька зовнішніх козирів, що зводить сильну стать з розуму на підсвідомому рівні.

1. Довге волосся
В результаті більшості досліджень був зроблений висновок, що чоловіки віддають перевагу жінкам, у яких довге доглянуте і блискуче волосся. Більшість чоловіків вважає, що саме це є підтвердженням доброго здоров'я і життєвої енергії прекрасної статі. У здорових людей волосся блискуче, хвилясте і має здоровий вигляд. У той час як волосся людей зі слабким здоров'ям позбавлене подібного блиску.

2. Пропорції талії і стегон

Більшість чоловіків віддають перевагу жінкам з співвідношенням талії і стегон 7:10. Вважається, що такі жінки більш здатні до дітородіння. Але тим не менш, багато медичних дослідження доводять, що ці пропорції не є обов'язковими для здоров'я жінки.

3. Колір зубів
В результаті досліджень про вплив усмішки людини на її привабливість з'ясувалося, що стан, вид і колір зубів грають для представників сильної статі велике значення. Красиві зуби і їх колір говорить про стан здоров'я будь-якої жінки.

4. Довгі руки

Фахівці Університету Нового Південного Уельсу провели дослідження серед чоловіків. Їм запропонували подивитися ролики з 120 жінками у віці від 20 до 50 років. Після чого треба було дати оцінку їх зовнішності. В результаті жінки з довгими руками отримали вищий бал. При цьому цікавим є той факт, що довжина ніг у дослідженні суттєво не вплинула на чоловічу оцінку жіночої привабливості.

5. Високий жіночий голос
Аналітики заявляють, що чоловікам більше імпонує голос з високою тональністю. На думку чоловіків високий голос здається більш молодим і жіночним. Також це вказує на високий рівень жіночого гормону – естрогену. Високий голос також асоціюється з меншим розміром тіла, мініатюрністю і крихкістю жінки.

6. Вигин хребта

Не секрет, що багатьом представникам сильної статі подобаються апетитні жіночі форми. Однак фахівці, вивчивши це питання, прийшли до висновку, що це не завжди так. Справа в тому, що чоловіків приваблюють такі форми, які створюються в результаті невеликого прогину в попереку, а не за рахунок зайвої ваги. Також для чоловіків привабливий сам вигин незалежно від розміру сідниць.

7. Симетричність обличчя
Важливу роль у визначенні привабливості жінок грає симетричність обличчя. Ця ознака говорить про наявність хороших генів. Звичайно, чоловіки підсвідомо звертають на нього свою увагу. А що стосується асиметрії, навпаки – вона є ознакою слабкого здоров'я і "спірною" спадковостю. Варто відзначити, що деякі дослідження показали, що асиметрія обличчя є, навпаки, цікавою і привабливою.

8. Жіночі феромони

Феромони – це "хімічні сигнали", які випромінюються нашими тілами, за допомогою яких люди підшукують собі пару так само, як і тварини. Феромони несуть всіляку інформацію про людину. Так що не намагайтеся не заглушити власний аромат чистого тіла убивчою дозою парфумів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
/-0,33939290046692-/ /-pc-/
Top