counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Кому місяць принесе полегшення і розв'язання проблем: жіночий гороскоп на серпень 2018 року


Переглядів: 2044


Кому місяць принесе полегшення і розв'язання проблем: жіночий гороскоп на серпень 2018 року

Майбутній місяць подарує представницям прекрасної статі не тільки масу позитивних емоцій, а й позитивні зміни. Детальніше про те, що очікує вас у серпні, ви зможете дізнатися за допомогою щомісячного жіночого гороскопу. Для багатьох людей липень був досить важким місяцем, але астрологи попереджають, що в серпні все може змінитися. Багатьох жінок чекають приємні зміни в особистому житті, іншим доведеться зануритися в роботу, щоб домогтися кар'єрних успіхів, а для кого-то серпень пройде спокійно і стабільно. Якщо ви хочете дізнатися про те, що очікує вас в серпні, астрологи пропонують вашій увазі жіночий гороскоп.

Жінка-Овен

Завдяки позитивному впливу Сонця і Марса майбутній місяць пройде для представниць цього Знака Зодіаку успішно. Найбільш вдалий день - 9 серпня. В цей час Марс буде перебувати в аспекті з іншими покровителем Овнів, Нептуном. Завдяки допомозі планет-союзників жінки-Овни зможуть подолати будь-які труднощі і вирішити будь-яке виникле конфлікт з максимальною вигодою для себе. З 7 серпня головний ворог Овнів Венера перейде в посилену позицію. З цього моменту представницям даного Знака Зодіаку слід бути напоготові, уникати нових знайомств і великих фінансових витрат.

Жінка-Телець
Уже 4 і 5 серпня головний союзник Тельців Місяць буде посилений. Представниці цього Знака Зодіаку повинні максимально використовувати місячну енергію з користю для себе. По можливості слід приділити особливу увагу своєму здоров'ю і зовнішньому вигляду, відвідати салон краси або фітнес-клуб. Крім того, можна зайнятися улюбленими захопленнями і розвинути в собі нові таланти. Протягом місяця представницям цього Знака Зодіаку слід побоюватися негативного впливу Марса. У серпні головний антагоніст жінок-Тельців буде посилений, а його втручання може бути небезпечним як для кар'єри, так і для особистого життя.

Жінка-Близнюки

Жінок-Близнюків чекають сприятливі зміни в особистому житті. Завдяки посиленій Венері вже з 7 серпня у представниць цього сузір'я з'явиться можливість зустріти свою другу половинку. В останній день місяця планета перебуватиме в негативному аспекті із Сонцем - це не найкращий час для знайомств із протилежною статтю. Однак в останні дні вплив антагоністів не загрожує особистому житті Близнюків. Негативний вплив Сонця і Марса може відбитися як на здоров'я, так і на кар'єрних успіхи. У Близнюків може пропасти бажання займатися навіть звичними справами. Однак це пройде дуже швидко. Щоб підвищити настрій і позбутися нудьги, можна скористатися перевіреними техніками.

Жінка-Рак
Представницям цього Знака Зодіаку доведеться зіткнутися з серйозними труднощами на роботі, а виною тому посилений Марс. Протягом місяця антагоніст буде переслідувати Раків, перешкоджаючи кар'єрним досягненням і створюючи фінансові труднощі. Найнебезпечніший день - 2 серпня. У цей день Марс буде в аспекті з Ураном, через що у Раків можуть виникнути труднощі, впоратися з якими буде досить складно. 4, 5 і 31 серпня головний союзник Раків Місяць буде посилений. Астрологи запевняють, що в ці дні представницям сузір'я Рака слід звертати увагу на знаки долі: багато з них є провісниками великого кохання.

Жінка-Лев
Сонце і Марс - єдині союзники Левів, які в серпні будуть мати величезну силу. З їхньою допомогою представниці цього Знака Зодіаку зможуть набути впевненості і досягти бажаних цілей. Щоб майбутній місяць був максимально продуктивним, астрологи рекомендують Левам присвятити більше часу роботі, а не особистому житті. Можливо, вже в кінці місяця зусилля будуть помічені і щедро винагороджені керівництвом. Найнебезпечніший антагоніст Львів - Місяць. У серпні нічне світило буде найбільш сильним 4, 5 і 31 числа. Астрологи попереджають, що в ці дні її посилена енергія може відбитися на емоційному стані жінок-Львів. Рекомендується уникати стресових ситуацій, конфліктів і з'ясування відносин з коханою людиною.

Жінка-Діва

Для представниць цього Знака Зодіаку серпня пройде особливо вдало, адже в цьому місяці відразу три планети-союзники зможуть підтримати їх. Посилений Марс додасть Дівам сил і впевненості, завдяки чому вони зможуть досягти грандіозних успіхів на роботі. Місяць посприяє любовним перемог, а Сатурн зробить все, щоб захистити жінок-Дів від ворогів і заздрісників. Можливо, вже в серпні представниці цього сузір'я зможуть стати багатшими і щасливішими, і в цьому їм допоможуть десять простих правил. 6 і 23 серпня Діви ризикують зіткнутися з образливою критикою і випробувати на собі тиск оточуючих. У ці дні посилений антагоніст цього Знака Зодіаку, Венера, буде знаходитися в негативних аспектах з Нептуном і Юпітером. Щоб уникнути неприємностей, не слід вступати в конфлікти і піддаватися на провокації недоброзичливців.

Жінка-Терези

Завдяки посиленій Венері у жінок-Терезів з'явиться прекрасна можливість зустріти чоловіка своєї мрії. Найбільш сприятливий період для знайомств із протилежною статтю - з 8 по 11 серпня. В цей час Венера буде перебувати в аспекті з іншими планетами, завдяки їхньому впливу будь-які спроби налагодити особисте життя будуть успішними. В цей час астрологи рекомендують Терезам відпочити від роботи і домашніх справ і відправитися на пошуки любовних пригод. Вплив Марса і Сонця може негативно відбитися на енергетиці Терезів. Через втручання антагоністів у представниць цього Знака Зодіаку можуть виникнути несподівані сварки з близькими людьми. Щоб уникнути цього, необхідно контролювати себе і не зриватися на оточуючих.

Жінка-Скорпіон

У серпні представниць цього Знака Зодіаку очікує безліч позитивних змін. Астрологи вважають, що в цьому місяці жінкам-Скорпіонам необхідно відпочити від роботи і відправитися в заслужену відпустку. Нові враження, приємні знайомства і можливість завести курортний роман - саме те, що необхідно Скорпіонам найближчим часом. Крім того, відпочинок є ефективним способом набратися сил і відновити енергетику. Через негативний вплив Венери у жінок-Скорпіонів можуть виникнути труднощі на любовному фронті. 18 серпня антагоніст буде знаходиться в аспекті з Меркурієм, через що у представниць цього сузір'я можуть статися серйозні конфлікти з коханою людиною. Щоб зберегти стосунки, в цей день бажано відмовитися від зустрічей з другою половинкою, бо навіть дрібні сварки можуть стати причиною розлучення.

Жінка-Стрілець
Величезне розчарування чекає жінок-Стрільців, які бажають знайти своє кохання - в серпні такої можливості не буде. Однак не варто засмучуватися заздалегідь, бо в кар'єрі представниць цього сузір'я чекає грандіозний прорив. Посилений Марс - головний помічник цього Знака Зодіаку в серпні. Завдяки його посиленій енергії Стрільці зможуть спрямувати всі свої сили на роботу і вже до кінця місяця отримати щедру нагороду у вигляді кар'єрного зростання або підвищення зарплати. У деякі дні представницям цього Знака Зодіаку доведеться зіткнутися з серйозними труднощами, а саме 4, 5 і 31 серпня. У цей час Місяць буде знаходитися в посиленою позиції, а її вплив може бути небезпечним для всіх сфер життя. У цей період не рекомендується сваритися з колегами і сперечатися з начальством. Подібні дії загрожують Стрільцям зниженням по службі або навіть звільненням.

Жінка-Козеріг
У цьому місяці Козерогам рекомендується провести роботу над собою і побороти свої страхи і комплекси, а посилений Марс надасть представницям цього Знака Зодіаку необхідну підтримку. Якщо в минулому місяці робота займала у Козерогів весь вільний час, то в серпні необхідно відкласти справи і зайнятися особистим життям. З 7 серпня Венера буде перебувати в посиленій позиції, і саме її вплив допоможе Козерогам знайти свою другу половинку або налагодити відносини з колишнім партнером. Нептун, який перебуває в сузір'ї Риб, може порушити плани Козерогів на майбутній місяць. Місяць теж може доставити представницям цього Знака Зодіаку чимало проблем. В кінці місяця антагоніст буде перебувати в аспекті з Марсом. В цей час не рекомендується приступати до нових починань або будувати плани на майбутнє, так як досягти цілей буде дуже складно.

Жінка-Водолій

Протягом місяця цих представниць зодіакального кола не очікують грандіозні зміни в житті, зате з'явиться шанс знайти своє кохання. Посилена Венера - найкраща помічниця в любовних справах. З її допомогою Водолії зможуть завести приємні знайомства з протилежною статтю, а можливо, і почати нові стосунки. Підкорити вподобаного чоловіка допоможе привабливий образ. Серпень - вдалий час для змін, і краще за все почати зі зміни зачіски. Незважаючи на любовні успіхи, в інших сферах життя Водоліїв чекають серйозні проблеми, а їх причиною стане вплив Марса і Сонця. Астрологи рекомендують приділити більше часу завершення вже розпочатих справ, а нові починання найкраще відкласти на наступний місяць.

Жінка-Риби
Астрологи віднесли Риб до числа тих Знаків, чиє життя кардинально зміниться в серпні. Протягом місяця більшість планет-союзників Риб будуть налаштовані позитивно, а значить, представниці цього сузір'я зможуть почати життя з чистого аркуша. Посилений Марс додасть жінкам-Рибам упевненості. Якщо раніше представниці цього Знака боялися будь-яких змін, то вже скоро вони зможуть з ними змиритися і побачити всю красу нового життя. 8 серпня інший союзник Риб, Венера, буде знаходитися в аспекті з Марсом - це найкращий час для зустрічей з коханою людиною і побачень. Також в цей день любовна удача обов'язково повернеться до Риб, які до цього часу не знайшли свою другу половинку.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
/-1,0907731056213-/ /-pc-/
Top