counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

5 найчесніших і щирих знаків зодіаку


Переглядів: 3975


5 найчесніших і щирих знаків зодіаку

У світі вистачає лукавих і лицемірних людей, які вміють дуже майстерно носити маски та вводити оточуючих в оману. Причини, за якими люди приховують свою справжню особистість або свої справжні інтереси, можуть мати різне коріння: від банального страху до бажання маніпулювати іншими. Зодіакальний знак народження може бути хорошим індикатором того, наскільки людина заслуговує на довіру. Принаймні, ці п'ять знаків завоювали хорошу репутацію, як найчесніших і щирих .

1. Рак

Раки живуть відповідно до свого дуже суворого морального кодексу: вони не витримують обману і не прощають брехні. Вони вкрай емпатичні і сприйнятливі за своєю природою, а це значить, що будь-який Рак розуміє, наскільки руйнівна брехня, і намагається уникати її всіма силами. Раки - щедрі, турботливі та люблячі особистості, вони завжди прагнуть допомогти людям, які є частиною їхнього життя. Їм ніколи не прийде в голову зрадити своїх близьких або приховувати своє справжнє обличчя.

2. Лев
Леви з великою підозрою ставляться до нещирих людей, багато в чому завдяки своїй екстравертній натурі і бажанням бути в фокусі уваги. Самі вони особистості відкриті і не приховують своїх емоцій, тому ніколи не можуть зрозуміти, чому люди носять маски і кривлять душею, приховуючи свої справжні інтереси. Леви розглядають відсутність чесності як особисту образу, і вони будуть реагувати з гнівом і люттю, якщо запідозрять когось у брехні.

3. Скорпіон
Скорпіони - це ходячі детектори брехні. Вони відчувають фальш за версту і всіляко ухиляються від контакту з такими людьми. Типовий Скорпіон розглядає обман як ознаку слабкості, а тому він не стане відчувати жодних вагань і сумнівів в тому, щоб піти від людини, яка продемонструвала їм таке своє слабке місце і абсолютну в собі невпевненість. Скорпіони дуже лояльні і ніколи не будуть використовувати інших, маніпулюючи ними для досягнення своїх цілей. Якщо вони зіткнуться з конфліктом інтересів, то будуть намагатися вирішити його і розмовляти безпосередньо, а не натяками.

4. Водолій
Водолій - терпляча і розуміюча людина, здатна бачити обидві сторони однієї і тієї ж ситуації. Він, звичайно, буде намагатися зрозуміти і пробачити інших і, якщо можливо, дати винній стороні можливість виправдатися. Однак, якщо обманщик зазнає невдачі і продовжить бути нещирим, то для Водолія він перестане існувати. Цей знак шалено цінує щирість і вважає брехню огидною якістю, тому зради він не потерпить.

5. Риби
Це ще один знак, який кристально чесний і вважає за краще відкрито висловлювати свою думку, навіть якщо воно звучить дещо болісно для співрозмовників. Риби не будуть пом'якшувати своє бачення і точку зору, тому часом їх сприймають як надмірно прямолінійних і навіть безтактних і грубуватих людей. Представники цього знака не вміють приховувати те, що вони відчувають всередині, інакше вони «вибухнуть». Хоча їх за це критикують, правда в тому, що вони абсолютно природні і щирі у всіх своїх проявах.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів
/-0,36027908325195-/ /-pc-/
Top