counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

5 найчесніших і щирих знаків зодіаку


Переглядів: 3975


5 найчесніших і щирих знаків зодіаку

У світі вистачає лукавих і лицемірних людей, які вміють дуже майстерно носити маски та вводити оточуючих в оману. Причини, за якими люди приховують свою справжню особистість або свої справжні інтереси, можуть мати різне коріння: від банального страху до бажання маніпулювати іншими. Зодіакальний знак народження може бути хорошим індикатором того, наскільки людина заслуговує на довіру. Принаймні, ці п'ять знаків завоювали хорошу репутацію, як найчесніших і щирих .

1. Рак

Раки живуть відповідно до свого дуже суворого морального кодексу: вони не витримують обману і не прощають брехні. Вони вкрай емпатичні і сприйнятливі за своєю природою, а це значить, що будь-який Рак розуміє, наскільки руйнівна брехня, і намагається уникати її всіма силами. Раки - щедрі, турботливі та люблячі особистості, вони завжди прагнуть допомогти людям, які є частиною їхнього життя. Їм ніколи не прийде в голову зрадити своїх близьких або приховувати своє справжнє обличчя.

2. Лев
Леви з великою підозрою ставляться до нещирих людей, багато в чому завдяки своїй екстравертній натурі і бажанням бути в фокусі уваги. Самі вони особистості відкриті і не приховують своїх емоцій, тому ніколи не можуть зрозуміти, чому люди носять маски і кривлять душею, приховуючи свої справжні інтереси. Леви розглядають відсутність чесності як особисту образу, і вони будуть реагувати з гнівом і люттю, якщо запідозрять когось у брехні.

3. Скорпіон
Скорпіони - це ходячі детектори брехні. Вони відчувають фальш за версту і всіляко ухиляються від контакту з такими людьми. Типовий Скорпіон розглядає обман як ознаку слабкості, а тому він не стане відчувати жодних вагань і сумнівів в тому, щоб піти від людини, яка продемонструвала їм таке своє слабке місце і абсолютну в собі невпевненість. Скорпіони дуже лояльні і ніколи не будуть використовувати інших, маніпулюючи ними для досягнення своїх цілей. Якщо вони зіткнуться з конфліктом інтересів, то будуть намагатися вирішити його і розмовляти безпосередньо, а не натяками.

4. Водолій
Водолій - терпляча і розуміюча людина, здатна бачити обидві сторони однієї і тієї ж ситуації. Він, звичайно, буде намагатися зрозуміти і пробачити інших і, якщо можливо, дати винній стороні можливість виправдатися. Однак, якщо обманщик зазнає невдачі і продовжить бути нещирим, то для Водолія він перестане існувати. Цей знак шалено цінує щирість і вважає брехню огидною якістю, тому зради він не потерпить.

5. Риби
Це ще один знак, який кристально чесний і вважає за краще відкрито висловлювати свою думку, навіть якщо воно звучить дещо болісно для співрозмовників. Риби не будуть пом'якшувати своє бачення і точку зору, тому часом їх сприймають як надмірно прямолінійних і навіть безтактних і грубуватих людей. Представники цього знака не вміють приховувати те, що вони відчувають всередині, інакше вони «вибухнуть». Хоча їх за це критикують, правда в тому, що вони абсолютно природні і щирі у всіх своїх проявах.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
більше матеріалів
/-0,46069192886353-/ /-pc-/
Top