counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Чому корисно спати поруч з коханою людиною


Переглядів: 754


Чому корисно спати поруч з коханою людиною

З коханою людиною нам хочеться робити буквально все: гуляти по нічних вулицях міста, дегустувати каву, готувати сніданки, обіди, вечері і навіть просто дивитися улюблені серіали цілими днями. Коли відносини переходять зі стадії цукерок і букетів на більш серйозний і відповідальний щабель, наприклад, спільне проживання, багато, що ми робимо разом, входить в звичку, і ми починаємо жити менш усвідомлено. Готувати один одному обіди на роботу або робити спільне генеральне прибирання - в цьому вже немає нічого особливого. Як і в тому, що ми спимо в одному ліжку. Ніхто і не здогадується про те, що таке статична і автоматична дія, як спільний сон, нічим не програє обіймам і поцілункам. По тому, як ваш партнер поводиться під час сну, можна багато чого визначити: чи знаходиться він в стані стресу або депресії, чи є у нього якісь захворювання. Але ми сконцентруємося на тому, як визначити його почуття до вас навіть по позі, і яким чином спільний сон впливає на наше самопочуття як психологічне, так і фізіологічне.

Існує теорія про те, що кожен тип обіймів показує справжнє ставлення партнерів один до одного. "У сні ж теж можна обійматися", - скажете ви. Звичайно! Якщо людина намагається так чи інакше обійняти вас під час сну, то це означає, що вона або підсвідомо, або цілком усвідомлено намагається захистити вас від всього і як би заховати за собою. Але коли про обійми і не йдеться, то варто допустити, що ваша захист не є однією з його цілей. Але не потрібно впадати у відчай. Ваш партнер може бути націлений на щось більше, ніж просто захистити вас. До цього питання також можна віднести помилкове твердження про те, що після інтимної близькості чоловікам властиво засинати швидше. Насправді, все цілком і навпаки. Ймовірно, так склалося історично і природно, але чоловіки засипають пізніше жінок. Адже так повелося ще з давніх часів, коли їм, як захисникам сім'ї та дому, потрібно було охороняти їх в небезпечний час, а саме вночі.

Тепер поговоримо про те, як спільний сон впливає на здоров'я. Все дуже просто: він створює ефект щастя і умиротворення. Коли ви спите поряд з коханою людиною, ваш ранок має набагато більше шансів для того, щоб стати відмінним, навіть якщо це ранок понеділка. Все тому, що навіть уві сні ми здатні відчувати позитивні емоції, пов'язані з коханою людиною. Адже в ньому приваблює не тільки характер, вміння готувати або тембр голосу. Ми можемо відчувати м'якість шкіри, властивий тільки цій людині запах і відчуття комфорту від того, що хтось близький знаходиться поруч.

Так, отримуючи велику кількість емоцій просто лежачи поруч із близькою людиною, ми можемо убезпечити себе від таких хвороб, ліками від яких є відчуття приємних і комфортних почуттів. Але також це працює і з фізіологічної точки зору. Коли людина багато рухається уві сні, її тіло виробляє велику кількість гормонів, які відповідають і за рівень стресу, і за зміну настрою, і навіть за відчуття зручності. А коли у вас під боком знаходиться ваш партнер, кількість ваших поз під час сну знижується до мінімуму.

Що ж стосується самої закоханості, то, коли чоловік спить поруч з жінкою, у нього виробляється гормон, який не тільки знижує втому і дратівливість, а й стимулює відчуття ніжності і турботи по відношенню до партнерки. Спільний сон не тільки робить ближче, але і відмінно піднімає настрій (навіть краще, ніж перегляд серіалів). Тому під час сварок намагайтеся все ж проводити ніч разом в одному ліжку. Так ви зможете знизити напругу і зробити примирення менш болючим і приємнішим.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,39207696914673-/ /-pc-/
Top